- 7 Ocak 2021
- 71
- 68
- 32
-
- Konu Sahibi gurbetkusum35
Beklenen adet tarihin ne zaman ne sıklıkta adet oluyorsunMerhabalar . Adetim 17 şubatta bitti . Eşimle neredeyse 1 haftadır ilişkiye giriyoruz çocuk için . Haftaya pazar eşim göreve gidecek o gitmeden erken gebelik testi yapsam sonuç ne olur sizce ? 10 martta adet olcam . Önerebileceğiniz erken gebelik testi var mı ?
Haftaya 6 martta falan erken gebelik testi yapsam 4 gün kalmış oluyor adetime. Sonuç kesin çıkar mı ?Pardon 10 martı görmemişim. Haftaya derken ayın başı bile olsa çıkmaz gibi geliyor. Adete 1 hafta kala oluyor. Ama kan verirsen kesin çıkar
Evet varsa kesin çıkarHaftaya 6 martta falan erken gebelik testi yapsam 4 gün kalmış oluyor adetime. Sonuç kesin çıkar mı ?
Tamam teşekkür ederim inşallah vardırEvet varsa kesin çıkar
Beklenen adet tarihin ne zaman ne sıklıkta adet oluyorsun
Evet varsa kesin çıkar
canım kaç gün geciktin alttaki testte bat a 9 gün mü var orda ?üstteki geçen aya ait alttaki de bugüne ait bata 9 gün var sizce kimyasal olabilir mi yada test mi bozuk
Gecikmedim henüz alttaki testte bata 9 gün var canımcanım kaç gün geciktin alttaki testte bat a 9 gün mü var orda ?
Bu kadarda erken çıkması normal değil gibi erken gebelik testi genelde adete 5 gün kala anca doğru sonuç vermeye başlıyor diye biliyorum. Ama inşallah hamişsindir canımmGecikmedim henüz alttaki testte bata 9 gün var canım
Var görünüyor. Test bozuk değil belki erken yumurtlamışsındır. Ama kimyasal mı bilinmez şimdiden adetin geçmesi lazımüstteki geçen aya ait alttaki de bugüne ait bata 9 gün var sizce kimyasal olabilir mi yada test mi bozuk
Bugün kan vericem olumlu ya da olumsuz sonuçlarımı paylaşırımBu kadarda erken çıkması normal değil gibi erken gebelik testi genelde adete 5 gün kala anca doğru sonuç vermeye başlıyor diye biliyorum. Ama inşallah hamişsindir canımm
Altta ki testin markası predictor mu?üstteki geçen aya ait alttaki de bugüne ait bata 9 gün var sizce kimyasal olabilir mi yada test mi bozuk
Bence var bi kaç haftalık diye düşünüyorum bir bak bakalım kan ver koşGecikmedim henüz alttaki testte bata 9 gün var canım
Sonuçlarım pazartesi çıkacakmış Allah hayırlısını nasip etsin inşallah varsa çok çookkk mutlu olucamBence var bi kaç haftalık diye düşünüyorum bir bak bakalım kan ver koş
Canım e nabız indir telefonuna pazartesiyi beklemene gerek yok orda görürsün sonucuSonuçlarım pazartesi çıkacakmış Allah hayırlısını nasip etsin inşallah varsa çok çookkk mutlu olucam
Sağlık ocağında hemşireye sordum sonuçlarım e nabız düşecek mi diye oda bana kağıtla sonuçları vereceğini söyledi yani bildiğim kadarıyla hastanelerde e nabıza sonuçlar düşüyorCanım e nabız indir telefonuna pazartesiyi beklemene gerek yok orda görürsün sonucu
Olabilir benm e nabizimdan goruyorm da o yüzden söylemek istemistmSağlık ocağında hemşireye sordum sonuçlarım e nabız düşecek mi diye oda bana kağıtla sonuçları vereceğini söyledi yani bildiğim kadarıyla hastanelerde e nabıza sonuçlar düşüyor