Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi kullanan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gurbetkusum35

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
71
68
32
Merhabalar . Adetim 17 şubatta bitti . Eşimle neredeyse 1 haftadır ilişkiye giriyoruz çocuk için . Haftaya pazar eşim göreve gidecek o gitmeden erken gebelik testi yapsam sonuç ne olur sizce ? 10 martta adet olcam . Önerebileceğiniz erken gebelik testi var mı ?

Beklenen adet tarihin ne zaman ne sıklıkta adet oluyorsun

Pardon 10 martı görmemişim. Haftaya derken ayın başı bile olsa çıkmaz gibi geliyor. Adete 1 hafta kala oluyor. Ama kan verirsen kesin çıkar

üstteki geçen aya ait alttaki de bugüne ait bata 9 gün var sizce kimyasal olabilir mi yada test mi bozuk

üstteki geçen aya ait alttaki de bugüne ait bata 9 gün var sizce kimyasal olabilir mi yada test mi bozuk
Var görünüyor. Test bozuk değil belki erken yumurtlamışsındır. Ama kimyasal mı bilinmez şimdiden adetin geçmesi lazım

Canım e nabız indir telefonuna pazartesiyi beklemene gerek yok orda görürsün sonucu
Sağlık ocağında hemşireye sordum sonuçlarım e nabız düşecek mi diye oda bana kağıtla sonuçları vereceğini söyledi yani bildiğim kadarıyla hastanelerde e nabıza sonuçlar düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…