- Konu Sahibi kurklukadin
Adetime 6 gün kala yapmıştım ve sonuç negatifti bir daha yapmayı düşünmüyorum daha önce bu şekilde testte negatif çıkıp hamile kaldığını öğrenen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım heyecandan öyle oldu zaten adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorumBacım 6 gün nedir ya?
İnanma erken gebelik testlerine
Adet günün gelince tekrar yap.
Aklında olsun öncesinde yaptığın her test riskli.
En doğrusu adet günü ve sonrası yapılandır.
Canım heyecandan öyle oldu zaten adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum![]()
Maalesef tam günümü bilmiyorum zaten reglime de 3 gün kaldı beklemedeyimBir de şey var yumurtlama gününüzü biliyorsanız tam olarak çatlama üzerinden 12 yada 14 gün geçtikten sonra da çıkıyormuş idrarda
Canım merhaba. .Ben erken gebelik testi ile negatif sonuç aldım ama regl 2. Günü normal testle silik çizgi ile ogrendim kan testi verdim çok düşük dgerle ogrendim . İns tez zamanda kavuşursunAdetime 6 gün kala yapmıştım ve sonuç negatifti bir daha yapmayı düşünmüyorum daha önce bu şekilde testte negatif çıkıp hamile kaldığını öğrenen var mı?
Çok çok teşekkür ederim sizin de yavrunuzu bağışlasın RabbimCanım merhaba. .Ben erken gebelik testi ile negatif sonuç aldım ama regl 2. Günü normal testle silik çizgi ile ogrendim kan testi verdim çok düşük dgerle ogrendim . İns tez zamanda kavuşursun ❤
Amin ins canımÇok çok teşekkür ederim sizin de yavrunuzu bağışlasın Rabbim![]()
3 güncük kaldı zaten duanı eksik etme lütfenTabi yine de adet gününu bekleneni öneririm birazcık daha sabır ☺
Tabiki3 güncük kaldı zaten duanı eksik etme lütfen![]()