• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi kesin sonuç mu

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.949
2.282
333
İstanbul
Adetime 6 gün kala yapmıştım ve sonuç negatifti bir daha yapmayı düşünmüyorum daha önce bu şekilde testte negatif çıkıp hamile kaldığını öğrenen var mı?

Bacım 6 gün nedir ya?
İnanma erken gebelik testlerine
Adet günün gelince tekrar yap.
Aklında olsun öncesinde yaptığın her test riskli.
En doğrusu adet günü ve sonrası yapılandır.

Bacım 6 gün nedir ya?
İnanma erken gebelik testlerine
Adet günün gelince tekrar yap.
Aklında olsun öncesinde yaptığın her test riskli.
En doğrusu adet günü ve sonrası yapılandır.
Canım heyecandan öyle oldu zaten adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum 😄

Canım heyecandan öyle oldu zaten adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum 😄

Sırf psikoloji bozmak için yapılmış bir test erken gebelik testi bence.
Adet günümde ucuz testle aynı anda yaptım. Ucuz testte daha koyuydu rengi.
Biri 5 lira diğeri 30

Annem bana hep aceleci olduğumu dile getirir neden çünkü bende hep öyleyim en garantisi adetin iki hafta geçmesi onda da zaten direk ultrasonda bile görünür bebek varsa ha yok sağlık sorunları var erken öğrenmek iyidir derseniz yine de adetin bi kaç gün geçmesi bence

Bir de şey var yumurtlama gününüzü biliyorsanız tam olarak çatlama üzerinden 12 yada 14 gün geçtikten sonra da çıkıyormuş idrarda

Adetime 6 gün kala yapmıştım ve sonuç negatifti bir daha yapmayı düşünmüyorum daha önce bu şekilde testte negatif çıkıp hamile kaldığını öğrenen var mı?
Canım merhaba. .Ben erken gebelik testi ile negatif sonuç aldım ama regl 2. Günü normal testle silik çizgi ile ogrendim kan testi verdim çok düşük dgerle ogrendim . İns tez zamanda kavuşursun ❤️

Canım merhaba. .Ben erken gebelik testi ile negatif sonuç aldım ama regl 2. Günü normal testle silik çizgi ile ogrendim kan testi verdim çok düşük dgerle ogrendim . İns tez zamanda kavuşursun ❤
Çok çok teşekkür ederim sizin de yavrunuzu bağışlasın Rabbim 🥰♥️

Back