• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi ile kaset testi hangisine inanayım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bunun bilimsel açıklaması illa ki vardır ama o mucizeyi ben yaşadım 😅 2017 mart ayı , ayın 13ü pik gördüm 13 14 15 değerlendirdim ve ayın 21inde ovulasyon kıpkırmızı çıkınca arkadaşımın aklıma girmesiyle gebelik testi yaptım ve çok çok rahatlıkla gözle görülebilecek netlikte pozitif çıktı yani adetime 9 gün kala idrar testinde ve şu anda mışıl mışıl uyuyor 😅 çok umutlanmamak gerek tabi ama mucizelere de inanmaktan vazgeçmeyelim 😉
13ü pik olduysa 21i yumurtlamanın 8nci günü oluyor arkadaş 5nci gün yapmış. 8de çok erken tabi, ama 5i bilemedim yani kesin yoktur da diyemedim belki iki kere yumurtlamıştır falan en iyisi tekrar test yapıp takip etmek

Merhaba anladığım kadarıyla beta hcg niz 7 cıktı hamilemisiniz bnmde 6 cikti gebelik yok dedi dr.
Kaç çıktığı değil düzenli yükselip yükselmediği önemli. Bana da sınırda çıkmış varda yokta diyemem takipte olucaz dedi. Tekrar kan verdim düzenli bi şekilde artmıştı

Back