• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi ile kaset testi hangisine inanayım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

b9096brc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
662
181
23
30
Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım çizgi var öğleden sonra kaset test taptım çıkmadı sanki bakar mısnız adete 9 gün var
Kusura bakmayın yoruyorum ama meraktan heyacandan

Eklentiler

• 2D952C9E-B825-46C5-8396-83346E023180.webp
    2D952C9E-B825-46C5-8396-83346E023180.webp
    7 KB · Görüntüleme: 429
  • 9B973334-E07D-4525-B0BE-CC807E33E5E0.webp
    9B973334-E07D-4525-B0BE-CC807E33E5E0.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 371
  • 9D78E39E-3922-4BCD-AB11-95E256A5ED1E.webp
    9D78E39E-3922-4BCD-AB11-95E256A5ED1E.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 372
Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım çizgi var öğleden sonra kaset test taptım çıkmadı sanki bakar mısnız adete 9 gün var
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz adete 9 gün kala çoook erken çünkü. Erken gebelik testi için bile erken. Ben yumurtlamanın 10ncu günü öğrendim ertesi gün değerim 7ydi. Testte çıktığında 4-5miş yani düşünün. Siz yumurtlamanın 5nci günü yapmışsınız. Çıkmışsa bu bi mucize olur sanırım

Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz adete 9 gün kala çoook erken çünkü. Erken gebelik testi için bile erken. Ben yumurtlamanın 10ncu günü öğrendim ertesi gün değerim 7ydi. Testte çıktığında 4-5miş yani düşünün. Siz yumurtlamanın 5nci günü yapmışsınız. Çıkmışsa bu bi mucize olur sanırım
SİZCE GÖZÜYOR MU TESTTE RESIMLERE BAKTINIZ MI

Gercekten cok erken yapmissin ama varsa erken yumurtlamis olabilirsin yani erken yumurtladiysan gebelik cikmasi belki mumkun olabilir bikac gun bekleyip yine erken gebelik testi yap bence

adete 9 gün kala çıkması mucize olur. Resimlere baktım ikinci çizgi gözükmüyor

tek belırtı de gögus hassasiyetı ama dokununca elım değince --- ve bas agrısı

Değer cok kucuk tur ondan sadece erken gebelik testinde gozukmustur bence zaten regle varmıs muhtemelen öyle kan verin bence

Goz yanilmasi degilse sadece 2.fotografta hayali birsey goruyor gibiyim ama zaten sen gordugun icin cizgi cikdi demissin. Ona istinaden yorumluyoruz
Digerlerinde birsey goremedim
ilk yaptıgımda 5 dk da cıktı çizgi erken gebelık testinde

SİZCE GÖZÜYOR MU TESTTE RESIMLERE BAKTINIZ MI
Evet baktım görüyorum hayalet bi çizgi sanki. Çok erken mi yumurtladınız acaba bilemedim ki. Bi kaç gün bekleyip bi test daha yapın koyulaşma olacaktır gebelik varsa günden Güne

Evet baktım görüyorum hayalet bi çizgi sanki. Çok erken mi yumurtladınız acaba bilemedim ki. Bi kaç gün bekleyip bi test daha yapın koyulaşma olacaktır gebelik varsa günden Güne
yumurtlayalı 5 un oldu çatladı gördum çatlamasını

Erken gebelik testiniz predictor marka ise zaten hep sahte çizgi veriyor onu kale almayın benide çok yanılttı zamanla sonuç hep hüsran oldu burda biçok kişide yaşamış o marka ile bu sorunu

yumurtlayalı 5 un oldu çatladı gördum çatlamasını
Çok ilginç yumurtayla spermin buluşması 3 gün zaten🤔döllenecekte kana geçecekte idrara geçecekte ohoo 5 gün mucize yaa. Bilemedim. Biraz daha bekle yine bi test yap bak bakalım koyulaşma var mı

Çok ilginç yumurtayla spermin buluşması 3 gün zaten🤔döllenecekte kana geçecekte idrara geçecekte ohoo 5 gün mucize yaa. Bilemedim. Biraz daha bekle yine bi test yap bak bakalım koyulaşma var mı
Yani bunun bilimsel açıklaması illa ki vardır ama o mucizeyi ben yaşadım 😅 2017 mart ayı , ayın 13ü pik gördüm 13 14 15 değerlendirdim ve ayın 21inde ovulasyon kıpkırmızı çıkınca arkadaşımın aklıma girmesiyle gebelik testi yaptım ve çok çok rahatlıkla gözle görülebilecek netlikte pozitif çıktı yani adetime 9 gün kala idrar testinde ve şu anda mışıl mışıl uyuyor 😅 çok umutlanmamak gerek tabi ama mucizelere de inanmaktan vazgeçmeyelim 😉

Merhaba anladığım kadarıyla beta hcg niz 7 cıktı hamilemisiniz bnmde 6 cikti gebelik yok dedi dr.

Back
X