Merhabalar beklenen adet tarihim 4 mayıstı 28 günde bir adet oluyorum bugün 6sı hala olmadım. Avox marka erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı . Sizce gebelik olabilir mi ama olsa negatif çıkmazdı diye düşünüyorum test
Merhabalar beklenen adet tarihim 4 mayıstı 28 günde bir adet oluyorum bugün 6sı hala olmadım. Avox marka erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı . Sizce gebelik olabilir mi ama olsa negatif çıkmazdı diye düşünüyorum test
Biraz önce gecikmenin 6. Gününe kadar negatif test görüp 7. Günde silik çizgi ile hamileliğini öğrenen birini okudum . Bende gecikmemin 3. Günündeyim . Çatlatma iğnesi olmuştum bu ay onun etkileridir diye düşünüyorum . Yarın test yapıcam tekrardan
Erken gebelik testlerine çok güvenemiyorum. Arkadaşım 3. Gün gecikmede erken gebelik testi yaptı negatif, normal kaset testte baya belirgin çıktı. Ama en kesini kan testi. İnş istediğin gibi olur sonuç