- Konu Sahibi Mervenurrrrrr
Yeni mi yaptin bu testi? Sabah tekrar yap ozamanAdetime 10 gun varken pembesi lekelenmem oldu gogus hassasiyetim var adetime 5 gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni mi yaptin bu testi? Sabah tekrar yap ozamanAdetime 10 gun varken pembesi lekelenmem oldu gogus hassasiyetim var adetime 5 gun var
Oglen ama oan cektim bence degilim yine ya 4 dusuk yasadimYeni mi yaptin bu testi? Sabah tekrar yap ozaman
Biraz daha bekle umutsuzluga kapilma, adet gecikmesi olsun, oyle yap sabah. Dort dusuk nedenleri arastirdilarmi doktor?Oglen ama oan cektim bence degilim yine ya 4 dusuk yasadim
Genetik test dedi ama bende sikinti yok esimdede tutmuyor bebekler var gibi ama cizgi yani siyah beyaz yapinca belirgin gozle gorunmuyorBiraz daha bekle umutsuzluga kapilma, adet gecikmesi olsun, oyle yap sabah. Dort dusuk nedenleri arastirdilarmi doktor?
Anladim. Ozaman sen sabah ilk idrar la tekrar yap veya pazr gunuGenetik test dedi ama bende sikinti yok esimdede tutmuyor bebekler var gibi ama cizgi yani siyah beyaz yapinca belirgin gozle gorunmuyor
Tamam tesekkur ederimAnladim. Ozaman sen sabah ilk idrar la tekrar yap veya pazr gunu
Yogum kremsi beyaz akinti belirtimi biliyormusunuz efenksiyon yokAnladim. Ozaman sen sabah ilk idrar la tekrar yap veya pazr gunu
Benim’de oyle kokusuz olursa eger olabilirmis arkadasim oyle anlamis hamile oldugunuYogum kremsi beyaz akinti belirtimi biliyormusunuz efenksiyon yok
Canım belli oldu mu hamilemisin? İnşallah olmuştur sanki 2 . Çizgi var gibi duruyor negatife amaYogum kremsi beyaz akinti belirtimi biliyormusunuz efenksiyon yok
Hayırlı olsun canım kaçıncı denemenizdiKızlar benim testim doğru çıkmış şuan 5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım 2. Ay kaldım 2. GebeliğimHayırlı olsun canım kaçıncı denemenizdi
Bidaha yaptim oda negatif ama adetim iki gun gecti belki hamileyimdir tutsun düşmesin diye progestan kullandim 5 6 adet oral yoldan galiba o geciktiridi belkide gec dollenme bilmiyorumCanım belli oldu mu hamilemisin? İnşallah olmuştur sanki 2 . Çizgi var gibi duruyor negatife ama
Merhaba canım doğum yaptın mıTeşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 2. Ayımıza girdik çok şükürRabbim en güzel şekilde sana da nasip eylesin inşallah
Kızlar merhaba benimde adet 1 gün gecikti akşam erken gebelik testi yaptım böyle çıktı şaşkınım yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederimMerhaba adetime 4 gün var testi akşam yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim?