- 7 Kasım 2023
- 76
- 50
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mervenurrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. Testin markası neydiMerhaba adetime 4 gün var testi akşam yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim?
Ayyy çok teşekkür ederimÖyle görünüyor evet, bi kan testi verin netleştirmek için
Teşekkür ederim inşallah doğrudur test productor marka 2 kere aynı markadan yaptım aynı sonucu verdi daha önce bu markadan yapıpta yanlıl sonuç veren oldu mu acabaHayırlı olsun. Testin markası neydi
Benim ki bundan çok çok daha silik şekilde çıktı ve hamileyim inşallah seninde vardır bebişMerhaba adetime 4 gün var testi akşam yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim?
Bu arada benimki de prodoctorduTeşekkür ederim inşallah doğrudur test productor marka 2 kere aynı markadan yaptım aynı sonucu verdi daha önce bu markadan yapıpta yanlıl sonuç veren oldu mu acaba
Senin adına da çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç aylık hamilesinBenim ki bundan çok çok daha silik şekilde çıktı ve hamileyim inşallah seninde vardır bebiş
Tebrikler canım hamilesin belirtilerin neler canım adete kaç gün kala başladı belirti oovulasyon testi yaptinmi canım çok soru sordum kusura bakma canım bizede faydası olsunMerhaba adetime 4 gün var testi akşam yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim?
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 2. Ayımıza girdik çok şükürRabbim en güzel şekilde sana da nasip eylesin inşallah
Tebrikler canım hamilesin belirtilerin neler canım adete kaç gün kala başladı belirti oovulasyon testi yaptinmi canım çok soru sordum kusura bakma canım bizede faydası olsun
Tebrikler canım hamilesin belirtilerin neler canım adete kaç gün kala başladı belirti oovulasyon testi yaptinmi canım çok soru sordum kusura bakma canım bizede ş
İnşallah sağ salim kucağına al canım bizlerede dua et canım hangi programi kullanıyorsun.canim bu arada cevabın ocin çok teşekkürler şimdiden canımŞuan daha 4 haftalık bile değil Aslında ama en belirgin belirtim sık idrara çıkma oldu birde iki gündür kasık ağrım var ovulasyon testi yapmadım çünkü beni adetlerim hep düzenliydi yıllardır bir program kullanıyorum yumurtlama günüme kadar o hesaplıyor ona uydum sadece bu süreçte adetime 3 - 4 günüm var bu arada
İnşallah sağ salim kucağına al canım bizlerede dua et canım hangi programi kullanıyorsun.canim bu arada cevabın ocin çok teşekkürler şimdiden canım
Amin inşallah .sağol canım uygulama içinAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah takvimim diye bir uygulama umarım faydasını görürsün
Ben birsey goremedim, erken belkide? Belirtileriniz ne? Adet gununuzSizce gebelik varmi
Adetime 10 gun varken pembesi lekelenmem oldu gogus hassasiyetim var adetime 5 gun varBen birsey goremedim, erken belkide? Belirtileriniz ne? Adet gununuz