- 5 Temmuz 2022
- 84
- 31
- 8
- 29
- Konu Sahibi aksjsjjsjsjs
-
inşallah çok teşekkürlerFotografda da goruluyor. Zaten 5ci gün için bundan daha fazlasi çikmazdi. InsaAllah devami da gelir
pozitif çok şükürSonucunuz ne oldu acaba
Kaçıncı gün pozitifi gördünüz acaba benim 5. Günüm negatif kaset testipozitif çok şükür
5. gün yaptığım kaset teste negatif gördüm çok ağladım. Aynı gün erken gebelik testi denedim ve gölge şeklinde ikinci çicgiyi gördüm. 6. gün yaptığımda daha net 2. çizgi vardıKaçıncı gün pozitifi gördünüz acaba benim 5. Günüm negatif kaset testi
Merhaba 3. Gün yapmış mıydınız test onda ne çıkmıştı acabaArkadaşlar merhaba, 5. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün 5. gün kaset test yaptım çıkmadı erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı. Ben daha önce çok fazla test yaptım ama hiç hayalet çizgiyi bile göremedim. fotografta net değil ama gözle görülür şekilde ikinci çizgi var. Sizce pozitif midir ?
hayır 4. gün yapmıştım negatif çıkmıştı. 5. gün erken gebelik testinde hayalet çizgiyi görmüştümMerhaba 3. Gün yapmış mıydınız test onda ne çıkmıştı acaba
Sağ Salim kucağınıza da alırsınız inşallahhayır 4. gün yapmıştım negatif çıkmıştı. 5. gün erken gebelik testinde hayalet çizgiyi görmüştüm
teşekkür edrim amin. Darısı size ve isteyen herkeseSağ Salim kucağınıza da alırsınız inşallah
Tabiki hayır li olsnMerhaba arkadaşlar bende yaptım 2.günüm gecikmede sizce gebe miyimEki Görüntüle 3171064
Hamile misin acabaEki Görüntüle 3172150 kızlar yardımmm .. ben 39 gün önce kurtaj oldum ve korunmadık bugün lekelenmem var merak ettim acaba tekrar hamilemi kaldım diye silik çıktı pembelik var flaşla görüyorum değerim sıfırlanmıştı teste çıkmıyordu sizce olabılırmı adet olmadan hamile kalınırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?