ERKEN GEBELİK TESTİ HAYALET ÇİZGİ YARDIM

esynn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
7
2
1
28
Kızlar lütfen yardımcı olun. adetime 12 gün var en ve gebelikten şüpheleniyorum dün gündüzden bugün gündüze kadar üstüne görme gibi kana yaşadım pembeydi ilk basta sonra kahverengilesti ama adet gibi değildi lekeydi ve kahverengi akıntı olarak devam ediyor yorgunluk var hafifte bulantım var bugün erken gebelik testi aldım ve sonuç bu deneyimliler varsa aranızda yardımcı olabilir mi lütfen ACİL!!

Eklentiler

• A7831119-56AF-476D-9ACD-3E5E3F429235.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 485
  • D4403830-2696-47B1-BF4E-A24A10A0ED86.webp
    20 KB · Görüntüleme: 445
On iki gün olmasina rağmen baya çizgi görünüyor inşallah hamilesin canm

Teste göre gebelik var diyebiliriz canim ama daha çok erken bunu söylemek için regline daha 12 gün varmış yumurtlamayı yeni değerlendirmiş olman lazım. Seni üzmek istemem ama bu laboquick erken Gebelik testi galiba eğer öyleyse bundan 3 ay önce reglime 1 gün varken benimde böyle çıkmıştı kan tahlili verdim 1.20 negatif o yüzden çokta umutlandirma kendini canim

Yanlışınız olmasın 12 gün çok

Tebrikler bence var gibi

Doktora gitsem iyi olucak galiba kafam çok karıştı yinede çok teşekkürler

Varsa koyulaşma olur zaten tek testle kalma bugün yenile dandik testte bile belirir evet 12 gün bence de çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…