Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet silik çizgi var kaç dk içinde çıktı birde hangi marka yalancı pozitif olabiliyor çünkü maalesefKizlar reglime 3 gun var sabah erken gebelik testi yaptim cizgi var gibide yok gibide anlayamiyrm bi bakarmisinz
Evet silik çizgi var kaç dk içinde çıktı birde hangi marka yalancı pozitif olabiliyor çünkü maales
Silik çizgi var testi yarın sabah tekrarla istersenKizlar reglime 3 gun var sabah erken gebelik testi yaptim cizgi var gibide yok gibide anlayamiyrm bi bakarmisinz
Hemen çizgi çıkmıyor zaten bende yaptım çizgi çıkmadı ümitsizliğe kapıldım bıraktım köşeye 5 dakika sonra baktım silik çizgi çıkmıştı kaset testte yapsan aynı çıkarSabah kalkinca yaptim hemen cizgi cikmadi daha onceki gebeliklerimde cok net gordugum icin aslinda cikmadi sandim belki yarim saat filan gecmistir cope atmak icin baktigimda farkettim ilkinde cikmadi diye cok dikkatli bakmamis olabilir erken gebelik testi freely marka. Acaba kaset test yapsam cikarmi
Yarin bi daha yapayim ama elimde erken gebelik testi yok regl gecikmeyince normal gebeliktede cikarmi acaba yoksa kanmi vermeliyimSilik çizgi var testi yarın sabah tekrarla istersen
Sizinki daha belirgin peki gecikme yasadinizmi kandan baktirdinizmiHemen çizgi çıkmıyor zaten bende yaptım çizgi çıkmadı ümitsizliğe kapıldım bıraktım köşeye 5 dakika sonra baktım silik çizgi çıkmıştı kaset testte yapsan aynı çıkar
Bu bekledikten sonra ki hâli canım ilk böyleydi kaset testi saatler önce yapmıştım erken gebeliği 10 dakika öncesi resim buSizinki daha belirgin peki gecikme yasadinizmi kandan baktirdinizmi
Gecikme yaşamadım belirtiler vardı diye yaptım göz kararması, göğüs hassasiyeti ve bacak ağrısı vardı. Testten 4 gün sonra kan verdim 410 çıktı 2 gün sonra 1214 çıktıSizinki daha belirgin peki gecikme yasadinizmi kandan baktirdinizmi
Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin❤ bende yarin sabahtan kaset test yapcam eger cikarsa tekrar kan vereyim o zamanGecikme yaşamadım belirtiler vardı diye yaptım göz kararması, göğüs hassasiyeti ve bacak ağrısı vardı. Testten 4 gün sonra kan verdim 410 çıktı 2 gün sonra 1214 çıktı
Amin cnm teşekkür ederim senin hakkında da hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsınHayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin❤ bende yarin sabahtan kaset test yapcam eger cikarsa tekrar kan vereyim o zaman
Insallah tesekkur ederimAmin cnm teşekkür ederim senin hakkında da hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsın