Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep boşu boşuna kaset test alıyodum ta ki eczaneci bana söyleyene kadarMerhaba arkadaslar. Sayfada arattim ama cevabini bulamadım. Erken gebelik testi ile gebelik testi olarak satılan ürunler arasındaki fark nedir? Hangisi ne zaman kullanılmalı? Bilgisi olan cevap verebilir mi?
Canım yumurtlamadan en az 11 gün geçmeden kasette erken gebelik testi de göstermiyor iki gebeliğim de de denedim. Boşuna paranı verme erken gebelik testi diye. Yumurtlamadan 12 gün geçince kaset yap varsa çıkar. Adet gecikmesine gerek yok. Bu arada düşük sonrası beta hcg değerim 8 iken bile beş tl lik kaset testte çıktı silik şekilde. Beş üstü ise algılıyor mutlakMerhaba arkadaslar. Sayfada arattim ama cevabini bulamadım. Erken gebelik testi ile gebelik testi olarak satılan ürunler arasındaki fark nedir? Hangisi ne zaman kullanılmalı? Bilgisi olan cevap verebilir mi?
Kaset test dediginiz hangisi oluyor?Ben hep boşu boşuna kaset test alıyodum ta ki eczaneci bana söyleyene kadar
Tamamdır cok tesekkur ederim aciklamaniz icinCanım yumurtlamadan en az 11 gün geçmeden kasette erken gebelik testi de göstermiyor iki gebeliğim de de denedim. Boşuna paranı verme erken gebelik testi diye. Yumurtlamadan 12 gün geçince kaset yap varsa çıkar. Adet gecikmesine gerek yok. Bu arada düşük sonrası beta hcg değerim 8 iken bile beş tl lik kaset testte çıktı silik şekilde. Beş üstü ise algılıyor mutlak
Normal gebelik testi küçüklerdenKaset test dediginiz hangisi oluyor?
Evet ama yinede kan ver yanılma payı oluyor bu testlerinKizlar sizce hamilemiyim
Ikinci cizgi cok silik ama var gözükuyor kan testi vererek emin olun benceKizlar sizce hamilemiyim
Bat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?Normal kaset testler beta hcg en az 20 olduğunda incecik ikinci çizgiyi gösterir, erken gebelik testleri de sanırım 9-10 hcg olduğunda gösteriyor, bu da erken testler adete 6-7 gün varken, normal testler de 2-3 gün varken pozitif sonucu verir demek.
Bu tabi yumurtlama gününüze göre değişebilir kimisinde geç döllenme oluyor adet günü geçtikten sonra ancak pozitif çıkıyor. Eğer sabirliysan erken gebelik testi alma, adete 3-4 gün kala normal testlerden yap adete kadar hergun yap. Ben öyle yapıyorum. Ayrıca tüm testlerin hata payı vardır.
Eger yumurtlama tarihinizi biliyosaniz ve gec olduysa mesela adete 1 hafta kala falan, o zaman olabilir böyle biseyBat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?