Erken gebelik testi çıkan silik çizgi

Kadermiro

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
78
32
8
29
Arkadaşlar Artımed erken gebelik testinde çıkan çok silik çizgiyi dikkate almalı mıyım felaket bel ağrım var bu testi kullanıp silik çizgi ile karşılaşan oldu mu

IMG_0738.webp

Benim boyleydi canim iki tane yaptim biri adetime bir gun kala biri uc gun gectikten sonra yaptim ikiside bu sekilde cikti. Dun kan verdim bugun gebe oldugumu ogrendim. Ama sanirim cok cok yeni cunku beta 30 cikti simdi aile hekimine gifiyorum bakalim artacakmi cunku cok dusuk cikinca korktum daha once kimyasal gebelik gecirdim malesef bu rakamlardaydi artmadi. benimde boyleydi o yuzden hamileyim suan. Sende muhtemelen gebesin. Kan ver derim.Allah gönlüne gore versin🤲

Erken gebelik testi miydi benim 1 saat sonra çıktı yada ben kaçırdım hatırlamıyorum çok silik emin olamadım

arkadşalar testin bir gün beklemiş hali hala test yapamadım baktıkça meraklanıyorum kuruma çizgisi bmyle belirgin olur mu

Eklentiler

• 9E0EA2C3-6C31-44C3-A745-5D89F0CB1C6D.webp
    9E0EA2C3-6C31-44C3-A745-5D89F0CB1C6D.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 501
IMG_20231002_084126.webp

Kızlar bu ikinci gebelik testim ilkinde silik bir çizgi vardı ama çok silikti. 5 gün sonra bunu yaptım bu daha belirgin çıktı. İlk testi yaptığım
zaman kan verdim çıkmadı. Şimdi tekrar kan vermeye korkuyorum. Adet zamanım da geçti göğüslerim çok hassas ve çok akıntım var yardımcı olursanız aşırı mutlu olurum tedavi görüyordum bebek için

Back
X