Erken gebelik testi çift çizgi ve kahverengi akinti

Sen10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
169
94
98
35
Merhaba bugun transferimin 9. Günü erken gebelik testi yaptim sabah sonucumu ekliycem ama az önce de tuvalette kahverengi akintim geldi türk kahvesi gibi 🙈 anlam veremedim yerlesme kanamasi dedikleri bu mu oluyor sakin mi kalmaliyim yoksa telas yapmam gereken bi durum var mi böyle bsy yasayan var mi
IMG-20250410-WA0000.webp

Canım yerleşme kanaması da olabilir bi çok arkadaşta gördüm bu forumda bu konuyu 😇 ama en iyisi, doktoruna da söylemelisin belki ilaçlarının dozunu değiştirebilir, çizgiye göre gebelik var duruyor. Hangi marka ile yaptın 😍bir de kaçıncı gün embriyosuydu?

Canım test güvenilir ise gebelik var ve lekelenme genelde yerleşme kanaması olarak adlandırılır
Ama az da olsa çokta olsa doktoruna bunu bildirmen gerek ki ilaç değişikliği veya doz değişikliği yapa bilir.

Merhaba bugun transferimin 9. Günü erken gebelik testi yaptim sabah sonucumu ekliycem ama az önce de tuvalette kahverengi akintim geldi türk kahvesi gibi 🙈 anlam veremedim yerlesme kanamasi dedikleri bu mu oluyor sakin mi kalmaliyim yoksa telas yapmam gereken bi durum var mi böyle bsy yasayan var miEki Görüntüle 3574315
Hayırlı olsun testin güvenilirse hamilesin demek canım benimde 10. Gün kahverengi lekelenmem oldu 12. Günde kanda pozitifi gördüm 2. Gün önce keseyi görmeye gittik doktor lekelenmem normal dedi ama progestan kullanıyorum bence doktorunla yine konuş 🙏🏻

Konustum canim progestan 25 mg zaten kullaniyorum gobekten,her ihtimale karsi progestan 2 doz 50 mg kalcadan yapalim dedi keseyi ne zaman gordunuz acaba pazartesi gunu benim randevum kan vericem o zaman ultrasonla gorunur mu ki

Canım yerleşme kanaması da olabilir bi çok arkadaşta gördüm bu forumda bu konuyu 😇 ama en iyisi, doktoruna da söylemelisin belki ilaçlarının dozunu değiştirebilir, çizgiye göre gebelik var duruyor. Hangi marka ile yaptın 😍bir de kaçıncı gün embriyosuydu?
5. Gün embriyosu 1 nisanda transfer etttiler flyge gibi bsydi adi tam hatirlamiyorum

Canım test güvenilir ise gebelik var ve lekelenme genelde yerleşme kanaması olarak adlandırılır
Ama az da olsa çokta olsa doktoruna bunu bildirmen gerek ki ilaç değişikliği veya doz değişikliği yapa bilir.
Evet söyledim progestan vuralim kalcadan dedi gobekden zaten kullaniyodum bunu da her ihtimale karsi vuralim dedi

Konustum canim progestan 25 mg zaten kullaniyorum gobekten,her ihtimale karsi progestan 2 doz 50 mg kalcadan yapalim dedi keseyi ne zaman gordunuz acaba pazartesi gunu benim randevum kan vericem o zaman ultrasonla gorunur mu ki
Kalcadan senmi yapicaksin canım igneyi

Hayırlı olsun testin güvenilirse hamilesin demek canım benimde 10. Gün kahverengi lekelenmem oldu 12. Günde kanda pozitifi gördüm 2. Gün önce keseyi görmeye gittik doktor lekelenmem normal dedi ama progestan kullanıyorum bence doktorunla yine konuş 🙏🏻
Siz keseyi ne zaman görmüstünüz,pazartesi 14.gün olucak transfer olali kese icin erken mi bilginiz var mi

Benimde bugün transferimin 8. Günü ve tamda anlattığın gibi bir akıntı geldi. Çamur gibi kötü kahve. Doktor normal dedi. Coraspini kesip progestan iğneyi günde 2 ye çıkardı. Dünde erkek gebelik testinde silik 2. Çizgiyi gördüm. Umarım kötü birşey olmaz

Benimde bugün transferimin 8. Günü ve tamda anlattığın gibi bir akıntı geldi. Çamur gibi kötü kahve. Doktor normal dedi. Coraspini kesip progestan iğneyi günde 2 ye çıkardı. Dünde erkek gebelik testinde silik 2. Çizgiyi gördüm. Umarım kötü birşey olmaz
Yerleşme kanaması burada çoğu kişide olmuş korkmayın geçmiş olsun ❤️‍🩹

Back
X