Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa gerçekten mi kimyasal olma ihtimali de var demi cnmevet gebelik var kan testi verebilirsiniz
Hayırlı olsun kaç gün geçti
Hayır cnm erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün daha 6 gün önceye kadar sonuç veriyor diye denemek istedim bu şekilde çıktıAdet günün gectimi cnm
İnşallah hayırlı olur cnmm geçmedi adetime 5 gün var daha ama emin değilim kimyasal olabilir mi acabaHayırlı olsun kaç gün geçti
Çok erken yapmışsın yine de belirgin çıkmış kan testiyle takip edebilirsin kimyasal olma riski herkeste var kese görünüp kalp atışı duyulana kadar herkes o riski taşıyor.İnşallah hayırlı olur cnmm geçmedi adetime 5 gün var daha ama emin değilim kimyasal olabilir mi acaba
Haklısın cnm acilden akşamda kan testi verebilirmiyim peki aç tok farkediyor mu acaba ramazan olduğu için baktırıyım yinedeÇok erken yapmışsın yine de belirgin çıkmış kan testiyle takip edebilirsin kimyasal olma riski herkeste var kese görünüp kalp atışı duyulana kadar herkes o riski taşıyor.
Aç tok farketmiyor diye biliyorum. acilden verlir mi bilgim yok internetten araştır istersenHaklısın cnm acilden akşamda kan testi verebilirmiyim peki aç tok farkediyor mu acaba ramazan olduğu için baktırıyım yinede
Evet arkadaşım da bu testi yaptıktan birkaç gün sonra normal test yapmıştı ve pozitif çıkmıştı.
Kan testinin aç karınla yapılması gerektiğini biliyorumHaklısın cnm acilden akşamda kan testi verebilirmiyim peki aç tok farkediyor mu acaba ramazan olduğu için baktırıyım yinede
şekerine mi bakacaklar kız fark etmez tabi ki:) belki 20 kere yaptırmışımdır:)Kan testinin aç karınla yapılması gerektiğini biliyorum
Aç tok farketmiyor diye biliyorum. acilden verlir mi bilgim yok internetten araştır istersen
Doğru tabii o yönden düşünmemiştimşekerine mi bakacaklar kız fark etmez tabi ki:) belki 20 kere yaptırmışımdır:)
Ozaman bi giderim bakmazlarsa yarın sabahtan giderim cnm oruç tutmayım belli olana kadargebelik testi aç. tok tabi ki fark etmez.. acil de de doktoruna denk gelirsen bakarlar canım bazıları bakmıyor.
Hayırlı olsun belirtilerin nelerOzaman bi giderim bakmazlarsa yarın sabahtan giderim cnm oruç tutmayım belli olana kadar
Şişlik çok bende göğüslerimde hafif hassasiyet var cnm başka bi belirti olmadı hiç karnım ilk defa bu kdr şişti ama ağrı var birde adet agrısı gibi ..Merhaba
Evet arkadaşım da bu testi yaptıktan birkaç gün sonra normal test yapmıştı ve pozitif çıkmıştı.
Belirtileriniz var mı?