Öncelikle merhabalar günün ikinci idrarı ile erken gebelik testi yaptım ve aşırı derecede silik çıktı fotoğrafta bile net görünmüyor ama akşam baktigimda bı tık daha görünebilirdi ayrıca pcosum tedavi görüyorum adet günümü bekliyorum doktorum ilaç verecek yumurta çatlasin diye bu aralar aşırı bel ağrısı baş ağrısı ve arada bi kasik ağrısı yaşıyorum sizce gebelik varmı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi aşırı silik çıktı
- Konu Sahibi Emineavc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik erken gebelik testi gebelik test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Temmuz 2021
- 196
- 35
- 18
- 27
- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Direk kan verin yada elinizde testlerden varsa iki gün koyulasmasini takip edin daha çok çok yeni umarım vardırÖncelikle merhabalar günün ikinci idrarı ile erken gebelik testi yaptım ve aşırı derecede silik çıktı fotoğrafta bile net görünmüyor ama akşam baktigimda bı tık daha görünebilirdi ayrıca pcosum tedavi görüyorum adet günümü bekliyorum doktorum ilaç verecek yumurta çatlasin diye bu aralar aşırı bel ağrısı baş ağrısı ve arada bi kasik ağrısı yaşıyorum sizce gebelik varmı?Eki Görüntüle 2966155
- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
Evet seninki daha net inşallah vardır canım rabim isteyen herkese nasip etsinAdete 8-10 gün kala erken gebelik testi bu şekilde çıktı dün kan verdim sonucun 3.29 sonradan yükselme.olabilir dediler ama test de silik çizgi gayet belirgin bakalım nelee.bekliyor.beni bende bilemiyorum
Eki Görüntüle 2966460
- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
Evet var cnm 4 haftalık hamileyim kan sonucum 3.29 çıktı onu bile gördü erken gebelik testi iki gün sonra 42.1 çıktı darısı isteyen herkese insalalhEvet seninki daha net inşallah vardır canım rabim isteyen herkese nasip etsin
- 6 Eylül 2018
- 567
- 336
- 103
- 33
Merhabalar benimki de Böyle 2 gün önce yaptım kasıklarımda ağrı mide bulantısı sık idrar ve gaz çıkarma kahverengi akıntılar gibi şeyler yaşıyorum sizce ? Adetime 9 gün var ve bende yumurtlama zamanlarında ilişki yaşadım
Eklentiler
- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 38
Aynı durum bendede var testimizde birebir aynı inşallah hamişizdir:))Merhabalar benimki de Böyle 2 gün önce yaptım kasıklarımda ağrı mide bulantısı sık idrar ve gaz çıkarma kahverengi akıntılar gibi şeyler yaşıyorum sizce ? Adetime 9 gün var ve bende yumurtlama zamanlarında ilişki yaşadım
- 6 Eylül 2018
- 567
- 336
- 103
- 33
Şimdi doktordan geliyorum rahim duvarım çok kalınlaşmış hamilelik çok çok yüksekmiş adeti bekleyeceğim bence sende kontrole git için rahatlasınAynı durum bendede var testimizde birebir aynı inşallah hamişizdir:))
- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 38
Ne güzel çok sevindim adına:))inşallah canım benim❤benim 12 yaşında kızım var bu gün covid testi pozitif çıktı onunla ilgileniyorum bi kaç gün beklicem o yüzden koyulaşırsa bende gidicemŞimdi doktordan geliyorum rahim duvarım çok kalınlaşmış hamilelik çok çok yüksekmiş adeti bekleyeceğim bence sende kontrole git için rahatlasın
- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
çok silik bir çizgi var gibi görünüyor, umarım yanıltıcı değildir :)Bata 2 gün kaldi testim silik mi yoksa ben mi boyle görüyorum bilmiyorum
- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Bugün yinr yaptım cizgi mizgi yokçok silik bir çizgi var gibi görünüyor, umarım yanıltıcı değildir :)
- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
hayırlısı olsun demek lazım o zaman, kuruma çizgisi diyorlar onu görmüşüz demek ki. ilerleyen aylarda Allah çift çizgiyi ve artan betaları görmeyi nasip eder umarımBugün yinr yaptım cizgi mizgi yok
- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Ben hala regl olmadim ama inşallah bu ay vardir biseylerhayırlısı olsun demek lazım o zaman, kuruma çizgisi diyorlar onu görmüşüz demek ki. ilerleyen aylarda Allah çift çizgiyi ve artan betaları görmeyi nasip eder umarım
- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
yaptığınız diğer testin markası aynı mıydı? test markalarının idrardaki betaya hassasiyet oranları da farklı oluyormuş ya belki o yüzden ikinci testte çizgi çıkmamıştır?Ben hala regl olmadim ama inşallah bu ay vardir biseyler
- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Laboquick kullanıyorum baska denemedim hic dun silikti bugün negatifyaptığınız diğer testin markası aynı mıydı? test markalarının idrardaki betaya hassasiyet oranları da farklı oluyormuş ya belki o yüzden ikinci testte çizgi çıkmamıştır?