• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi aşırı silik çıktı

Emineavc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
6
0
1
23
Öncelikle merhabalar günün ikinci idrarı ile erken gebelik testi yaptım ve aşırı derecede silik çıktı fotoğrafta bile net görünmüyor ama akşam baktigimda bı tık daha görünebilirdi ayrıca pcosum tedavi görüyorum adet günümü bekliyorum doktorum ilaç verecek yumurta çatlasin diye bu aralar aşırı bel ağrısı baş ağrısı ve arada bi kasik ağrısı yaşıyorum sizce gebelik varmı?
IMG_20211206_161255.jpg

Kaç dk da çıktı bu arada bu test çok yanıltıyor kaç kere gördüm pozitif çıkıp kanda negatif çıkanı malesef erken gebelik testleri yanıltıcı oluyor gününüz gecikir ise bence kan verin daha iyi olur sizin için rabbim aratmasın

Öncelikle merhabalar günün ikinci idrarı ile erken gebelik testi yaptım ve aşırı derecede silik çıktı fotoğrafta bile net görünmüyor ama akşam baktigimda bı tık daha görünebilirdi ayrıca pcosum tedavi görüyorum adet günümü bekliyorum doktorum ilaç verecek yumurta çatlasin diye bu aralar aşırı bel ağrısı baş ağrısı ve arada bi kasik ağrısı yaşıyorum sizce gebelik varmı?Eki Görüntüle 2966155
Direk kan verin yada elinizde testlerden varsa iki gün koyulasmasini takip edin daha çok çok yeni umarım vardır

Adete 8-10 gün kala erken gebelik testi bu şekilde çıktı dün kan verdim sonucun 3.29 sonradan yükselme.olabilir dediler ama test de silik çizgi gayet belirgin bakalım nelee.bekliyor.beni bende bilemiyorum
IMG_20211207_081618.jpg

Merhabalar benimki de Böyle 2 gün önce yaptım kasıklarımda ağrı mide bulantısı sık idrar ve gaz çıkarma kahverengi akıntılar gibi şeyler yaşıyorum sizce ? Adetime 9 gün var ve bende yumurtlama zamanlarında ilişki yaşadım

Eklentiler

• D42C63AE-A6F5-41B5-AD5F-2E1013D573A0.jpeg
    D42C63AE-A6F5-41B5-AD5F-2E1013D573A0.jpeg
    70,1 KB · Görüntüleme: 356
Hafif bir çizgi görüyorum evet ama daha çok erken biraz daha bekleyip yapsan daha net görebilirsin bence var hadi hayırlısı inşallah vardır Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhabalar benimki de Böyle 2 gün önce yaptım kasıklarımda ağrı mide bulantısı sık idrar ve gaz çıkarma kahverengi akıntılar gibi şeyler yaşıyorum sizce ? Adetime 9 gün var ve bende yumurtlama zamanlarında ilişki yaşadım
Aynı durum bendede var testimizde birebir aynı inşallah hamişizdir:))

Şimdi doktordan geliyorum rahim duvarım çok kalınlaşmış 🙊 hamilelik çok çok yüksekmiş adeti bekleyeceğim bence sende kontrole git için rahatlasın
Ne güzel çok sevindim adına:))inşallah canım benim❤benim 12 yaşında kızım var bu gün covid testi pozitif çıktı onunla ilgileniyorum bi kaç gün beklicem o yüzden koyulaşırsa bende gidicem

Bata 2 gün kaldi testim silik mi yoksa ben mi boyle görüyorum bilmiyorum 😔😔

Eklentiler

• 20211220_073326.jpg
    20211220_073326.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 345
Kızlar hani kahverengi akıntı görüyordum ya onun rengi çok açıktı bu sabah kalktığımda bu kadar baktığımda çok çok koyuydu kötü bi durum olabilir mi yoksa hamilelik belirtisi midir

hayırlısı olsun demek lazım o zaman, kuruma çizgisi diyorlar onu görmüşüz demek ki. ilerleyen aylarda Allah çift çizgiyi ve artan betaları görmeyi nasip eder umarım :dua:
Ben hala regl olmadim ama inşallah bu ay vardir biseyler 🙏

yaptığınız diğer testin markası aynı mıydı? test markalarının idrardaki betaya hassasiyet oranları da farklı oluyormuş ya belki o yüzden ikinci testte çizgi çıkmamıştır?
Laboquick kullanıyorum baska denemedim hic dun silikti bugün negatif

Back