Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yenı oldugu için normal test gostermez yada test bozuk olabılır sabah ilk idrarada deneyın silik de olsa çıkarSelam kızlar benim adetim 7 gün gecikti erken gebelik testinde test pozitif cıktı bugün tekrar normal gebelik testi aldım negatif cıktı neden böyle oldu sizce
Evet testleri atın yardımcı olalım
Testleri atar mısınızSelam kızlar benim adetim 7 gün gecikti erken gebelik testinde test pozitif cıktı bugün tekrar normal gebelik testi aldım negatif cıktı neden böyle oldu sizce
Ikinci yarim saat geçtikten sonra öyle oldu ilk başlarda tek çizgiydi 30 dakika geçince doğru sonuç değildir biliyordum güvenmedim o yüzdenİkisi de pozitif canım.
Diğer test zaten pek güvenilir değil
ayy inşallahHayırlı olsun![]()
Evet normal gebelik testi bozuk gibi. Erken gebelik testi de çok silik değil o yüzden güvenebilirsiniz bence. Kan verin.Ikinci yarim saat geçtikten sonra öyle oldu ilk başlarda tek çizgiydi 30 dakika geçince doğru sonuç değildir biliyordum güvenmedim o yüzden
Diğerinde de çizgi var ama çok dağılmış erken olan önemli zaten sağlıkla gelsin inşallahayy inşallah![]()
Inşallah yarın erkenden giderimEvet normal gebelik testi bozuk gibi. Erken gebelik testi de çok silik değil o yüzden güvenebilirsiniz bence. Kan verin.
Amin inşallahIki testte poztifsağlıkla ilerlesin hamileliginiz
Deneyim o zamanBozuk olan testin idrar damlattığınız yere 2 3 damla su damlatın. Gerçek çizgiyse kalır ikinci çizgi değilse giderr
Deneyip atın fotoğrafıDeneyim o zaman