-
- Konu Sahibi birnazenin01
Merhaba hanımlar bugün ilişkinin 13. Günü reglime yaklaşık bir hafta var erken gebelik testi pozitif çıktı days doctor marka aynı gün bebetime kaset test yaptım hiç bir şey çıkmadı sizce gebelik var mı bu arada sağ kasıkta ağrı aşırı göğüs hassasiyeti ve tuvalete çok sık gitme gibi belirtilerim var erken gebelik testi çok silik çıktı kamera da çok çıkmasada ben net şekilde görebiliyorum ve hemen çıktı siliklik lütfen yardım edin hamile miyim
Evet var ama kuruma çizgisi gibi duruyorBenimde adetime 3 gün var çizgi böyle çıktı siz görebiliyomusunuz
2 test daha yaptım ama sabah değil ikiside negatifEvet var ama kuruma çizgisi gibi duruyor
Ben de bugün kader test yaptım o da silik çıktı yarın da yapacağım yüne silik çıkarsa kan vereceğim tekrar2 test daha yaptım ama sabah değil ikiside negatif
Ay ben şimdiye 10 kere yapmıştım bence yapın testKızlar merhaba bende geçen ay aşılama yaptırdım negatif çıktı pcos var adetler düzensiz tekrar tedaviye başlamak için progestan hapı içtim normalde içince 5-6 gün içinde adetim sökülürdü tam 2 hafta geçti adetim gelmedi hala test yapmaya çok korkuyorum progestan içip adet olmayan var mi
Merhaba benimde böyleydi bugün kan sonucum çıktı 3 haftalık gebeyim umarım sizde gebe sinizdir ☺Eki Görüntüle 3380535 kızlar reglime 5 gün var sanki hayalet bir çizgi var ,2 ay önce kimyasal geçirdim 4 gün varken erken testlerden yapmıştım böyle cikmişti
Gözüm hayali çizgiler görü sandım, siz gördünüz mü . Benim karnında aşırı şişlik var 4 aylık hamile gibi bide bacaklarim ağrıyoMerhaba benimde böyleydi bugün kan sonucum çıktı 3 haftalık gebeyim umarım sizde gebe sinizdir ☺
Çok silik gördüm ben reglime 7 gün kala yapmıştım aynı testten böyleydi belirtiler devam edince reglime 2 gün kala kan verdim ve bugün hamile olduğumu öğrendim sizin bat a kaç gün varGözüm hayali çizgiler görü sandım, siz gördünüz mü . Benim karnında aşırı şişlik var 4 aylık hamile gibi bide bacaklarim ağrıyo
5Merhaba benimde böyleydi bugün kan sonucum çıktı 3 haftalık gebeyim umarım sizde gebe sinizdir ☺
Çok silik gördüm ben reglime 7 gün kala yapmıştım aynı testten böyleydi belirtiler devam edince reglime 2 gün kala kan verdim ve bugün hamile olduğumu öğrendim sizin bat a kaç gün var
Bu ilk dakikalar dan
Acele etmeyin pazartesi veya salı günü kan verinBu ilk dakikalar dan
Sonucunuz ne oldu benimde testim boyleBu ilk dakikalar dan
Sonucunuz ne olduBenimde adetime 3 gün var çizgi böyle çıktı siz görebiliyomusunuz
Hanıle degılsınız maalesefMerhaba hanımlar bugün ilişkinin 13. Günü reglime yaklaşık bir hafta var erken gebelik testi pozitif çıktı days doctor marka aynı gün bebetime kaset test yaptım hiç bir şey çıkmadı sizce gebelik var mı bu arada sağ kasıkta ağrı aşırı göğüs hassasiyeti ve tuvalete çok sık gitme gibi belirtilerim var erken gebelik testi çok silik çıktı kamera da çok çıkmasada ben net şekilde görebiliyorum ve hemen çıktı siliklik lütfen yardım edin hamile miyim
18 gün geçti hala testler negatif kan vermedim daha korkumdanSonucunuz ne oldu