ERKEN GEBELİK POZİTİF KAN NEGATİF

merhabaaaaa yorumunuz bana umut oldu ben 18 ekimde regl olmalıydım 21 ekimde pembe bi lekelenme oldu yerleşme ile uyumlu belirtileri vardı. o gün test yaptım negatif çıktı 3 gün sonra yani dün sabah yaptığım testte silik çıktı ama görünüyordu zorlanmadan akşam kan verdim aynı gün <5 çıktı negatif pembe lekelenmeden sonra baş dönmem başladı kasıkta hafif iğne batması rahimde sızlama hafif var sizce kan da ki sonuç kesinmidir tekrar ne zaman kan vermeliyim ilk denmemiz bilgisizim bu konuda lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim bebeğinize ve size sağlık diliyorum :)
Yerleşme olabilir bir hafta sonra tekrar kan verin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰

merhabaaaaa yorumunuz bana umut oldu ben 18 ekimde regl olmalıydım 21 ekimde pembe bi lekelenme oldu yerleşme ile uyumlu belirtileri vardı. o gün test yaptım negatif çıktı 3 gün sonra yani dün sabah yaptığım testte silik çıktı ama görünüyordu zorlanmadan akşam kan verdim aynı gün <5 çıktı negatif pembe lekelenmeden sonra baş dönmem başladı kasıkta hafif iğne batması rahimde sızlama hafif var sizce kan da ki sonuç kesinmidir tekrar ne zaman kan vermeliyim ilk denmemiz bilgisizim bu konuda lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim bebeğinize ve size sağlık diliyorum :)
Yani regl tarihiniz geciktiginde mi verdiğiniz kanı yoksa daha var mı regl e

yerleşme kanamasından 3 gün regli gecikmemden 5 gün sonra kan verdim aynı gün sabahı idrarda pozitifti aynı marka testi 4 gün önce yaptıgımda negatifti
Çok erken bir tarih oluyor o zaman ,bir bekleyin testlerde bozuk çıkabiliyor bende çok denk geldim buna.

Yani kan testinde pozitif çıkabilir mi reglim 5 gün geçti idrar pozitif çıkıyor çok üzüldüm kanda çıkmayınca ama aynı testle yaptım 4 gün önce o negatifti silik çizgi bile yoktu dün yaptıgım pozitifti aynı marka test sizde idrarda pozitif kanda negatif oldu mu olduysa kaç gün sonra tekrar kan verdiniz pozitif gördünüz 🥹🌸
Çok erken bir tarih oluyor o zaman ,bir bekleyin testlerde bozuk çıkabiliyor bende çok denk geldim

Merhaba ,
sanırım hamileyim, kan testi vereceğim bugün. 5 gün gecikme ve 5 tane pozitif kan testi gördüm
öncelikle gözünüz aydın olsun🌸🌸🌸 ben de benzer şeyler yaşıyorum 18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra yani dün sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılar bugün yani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif ne yapmalıyım çok
AdChoices
ADVERTISING​

X