Evet inşallah olmam beklemedeyimAdet olmadiysaniz bekleyin o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inşallah olmam beklemedeyimAdet olmadiysaniz bekleyin o zaman
Silik çizgi var gibi geliyor yarın tekrarla testini istersen ama ben testlerden yara aldım bugün en güvenilir kan geliyor en küçük şüphen olursa sevinmeden önce ilk kan vermeni öneririmKizlar sizce bisey var mi c bile cok silik cikti
Ah kuzucum insallah rabbim doldurur kucagini umutlanmiyorum baksana testin kendine hayri yok ki bana olsun sanirim test yapmak hobi oldu bendeSilik çizgi var gibi geliyor yarın tekrarla testini istersen ama ben testlerden yara aldım bugün en güvenilir kan geliyor en küçük şüphen olursa sevinmeden önce ilk kan vermeni öneririm
Amiiiin Allahım inşallah isteyen tüm kadınların kucaklarını hayırlı evlatlarla doldurur Test yaptığımızda ki o heycanı seviyoruz belki deAh kuzucum insallah rabbim doldurur kucagini umutlanmiyorum baksana testin kendine hayri yok ki bana olsun sanirim test yapmak hobi oldu bende
Belki de kuzucum hayirlisini nasip eylesin rabbim insallahAmiiiin Allahım inşallah isteyen tüm kadınların kucaklarını hayırlı evlatlarla doldurur Test yaptığımızda ki o heycanı seviyoruz belki de
Merhaba canım benimde adetim bugün 12 gün gecikti tıpkı senin gibi erken gebelik testi yaptım yapar yapmaz çok silik bi şekilde çıktı tekrar başka bir test yaptım çıkmadı kan vermeye gittim beta 1.20 çıktı yarın tekrar kan vereceğim hayırlısı hakkımızda senin sonucun nasıl çıktı kan vermiş miydin sendeArkadaşlar lütfen başına gelen varsa yorum yapabilir mi çok ihtiyacım var
Bugün normalde regl olmam gerekiyordu sabah erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı aşağıya ekleyeceğim görseli, 2. kere yaptım o da silik çıktı bi heyecanla kan vermeye gittim negatif. 1.7 çıktı.
Sonra aklıma geç döllenme geldi, geç döllenme de beta hcg regl gününden sonra mı yükseliyor?
Kendimi bu ay farklı hissediyordum sık idrara çıkma , sadece sağ kasığımda ağrı hissi, ayak üşümesi vs şeyler adet belirtim yoktu gerçekten psikolojik mi gerçi orasını bilmiyorum.
Yani diyeceğim şu ki geç döllenme olabilir mi o şekilde gebeliğini öğrenenler sürecini anlatabilir mi zahmet olmazsa okumak dinlemek çok isterim neler geldi başınıza
Canım regl oldum ben maalesef belirtiler yanılttı birazMerhaba canım benimde adetim bugün 12 gün gecikti tıpkı senin gibi erken gebelik testi yaptım yapar yapmaz çok silik bi şekilde çıktı tekrar başka bir test yaptım çıkmadı kan vermeye gittim beta 1.20 çıktı yarın tekrar kan vereceğim hayırlısı hakkımızda senin sonucun nasıl çıktı kan vermiş miydin sende
Ya gerçekten mi çok üzüldüm inşallah Rabbim tez vakitte kucağımızı doldururCanım regl oldum ben maalesef belirtiler yanılttı biraz
merhaba aynısını yaşıyorum 2 pozitif idrar testi çıktı. ama 1 gün sonra kana gittim 0.100 çıktı. hiçbirşey anlamadım ya. siz ne yaptınız son durum nedir?Çizgi hemen çıktı aslında biliyor musunuz hiç beklemedim bile ama kan daha net biliyorum negatif sadece bu denli pozitif olması ve ardından kanda negatif çıkması üzdü
Merhaba benimde 25 gün geçiyor günüm 15 gün kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün sabah test yaptım pozitifi gördüm perşembe günü kan verdim 0.100 çıktı halen hastalanmadım sol kasık ağrısı var belim ağrıyor göğüslerde büyüme var bugün tekrar kan verdim 1.20 çıktı 4 tane kaset test yaptım hepsinde pozitifi gördüm kafam karışık doktora gitsem tarlusal verip gönderecek ilk defa böyle geçti sende durum nemerhaba aynısını yaşıyorum 2 pozitif idrar testi çıktı. ama 1 gün sonra kana gittim 0.100 çıktı. hiçbirşey anlamadım ya. siz ne yaptınız son durum nedir?
sanırım hamileyim, kan testi vereceğim bugün. 5 gün gecikme ve 5 tane pozitif kan testi gördümMerhaba benimde 25 gün geçiyor günüm 15 gün kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün sabah test yaptım pozitifi gördüm perşembe günü kan verdim 0.100 çıktı halen hastalanmadım sol kasık ağrısı var belim ağrıyor göğüslerde büyüme var bugün tekrar kan verdim 1.20 çıktı 4 tane kaset test yaptım hepsinde pozitifi gördüm kafam karışık doktora gitsem tarlusal verip gönderecek ilk defa böyle geçti sende durum ne
Çok şükür canım çok sevindim bende doktora gidicem kaç çıktı kan sonucusanırım hamileyim, kan testi vereceğim bugün. 5 gün gecikme ve 5 tane pozitif kan testi gördüm
50 çıktııı:) randevu alıp gideceğim daha çok yeniymişÇok şükür canım çok sevindim bende doktora gidicem kaç çıktı kan sonucu
Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah50 çıktııı:) randevu alıp gideceğim daha çok yeniymiş
aminn inşallah çok teşekkürlerHadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kanı ne zaman vermiştiniz bende bugün verdim 0.100 çıktı. Kanı regli tarihinizden önce mi vermiştinizaminn inşallah çok teşekkürler
gecikmemin 5. günü verdimKanı ne zaman vermiştiniz bende bugün verdim 0.100 çıktı. Kanı regli tarihinizden önce mi vermiştiniz
Gözünüz aydın . Ben bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı hemen akşam kan verdim negatif siz de oldu mu aynı durum50 çıktııı:) randevu alıp gideceğim daha çok yeniymiş
merhabaaaaa yorumunuz bana umut oldu ben 18 ekimde regl olmalıydım 21 ekimde pembe bi lekelenme oldu yerleşme ile uyumlu belirtileri vardı. o gün test yaptım negatif çıktı 3 gün sonra yani dün sabah yaptığım testte silik çıktı ama görünüyordu zorlanmadan akşam kan verdim aynı gün <5 çıktı negatif pembe lekelenmeden sonra baş dönmem başladı kasıkta hafif iğne batması rahimde sızlama hafif var sizce kan da ki sonuç kesinmidir tekrar ne zaman kan vermeliyim ilk denmemiz bilgisizim bu konuda lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim bebeğinize ve size sağlık diliyorum :)Bende erken testle öğrenmiştim kanı bir hafta sonra verin silik çizgi var büyük ihtimalle hamilesiniz
merhabaaaaa yorumunuz bana umut oldu ben 18 ekimde regl olmalıydım 21 ekimde pembe bi lekelenme oldu yerleşme ile uyumlu belirtileri vardı. o gün test yaptım negatif çıktı 3 gün sonra yani dün sabah yaptığım testte silik çıktı ama görünüyordu zorlanmadan akşam kan verdim aynı gün <5 çıktı negatif pembe lekelenmeden sonra baş dönmem başladı kasıkta hafif iğne batması rahimde sızlama hafif var sizce kan da ki sonuç kesinmidir tekrar ne zaman kan vermeliyim ilk denmemiz bilgisizim bu konuda lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim bebeğinize ve size sağlık diliyorum :)Bende sizin gibi silik gördüm heyecanla gidip kan verdim 2 gün sonra tahmini negatif çıktı sonra 2 hafta bekledim sabırla çünkü hamilelik belirtileri yaşadığım senin dediğin gibi ve pozitif elhamdülillah.Sen bekle mutlaka kan da çıkacaktır.