- 28 Mayıs 2024
- 14
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi yellowgirll
-
Yarın 3 gün kalmış olacakVar herhalde canım adet gününe ne kadar var?
İlk 10dk içinde çıkan sonuç bu ise var gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallahherkese selam aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var sizce gebelik var mı?
Sanırım 10 dk içinde değilİlk 10dk içinde çıkan sonuç bu ise var gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
1 haziranVar gibi görünüyor tam bat'nde net sonuç alırsın
Bence 1 haziranda kan ver en neti1 haziran
Asla umudunu kırmak istemem benim testler erken gebelik testi değildi fakat çok kuruma çizgisi gördüm canım, testi tekrarla istersen yada kan ver rahatlarsın sendeSanırım 10 dk içinde değilbırakıp gitmiştim sonra baktım sonuç bu ama bazı başlıklara baktığımda erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi gibi birşey olmuyormuş. Önceki testlerimde h bu ikilemde kalmamıştım hiç çıkmıyordu
Kuruma çizgisine benzemiyor pek başka testin varsa tekrla istersen testiniherkese selam aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var sizce gebelik var mı?
O zaman vardır bir şeyler. Sadece çok ince çizgi oluşu kafamı karıştırdı normalde silik de olsa ilk çizgiyle aynı kalınlıkta olurdu. Bekle bakalım bir şeyler var gibi, adet günün geciksin de :)Yarın 3 gün kalmış olacak
Teşekkür ederim ilginiz için cevap verdiğiniz içinAsla umudunu kırmak istemem benim testler erken gebelik testi değildi fakat çok kuruma çizgisi gördüm canım, testi tekrarla istersen yada kan ver rahatlarsın sende
Rica ederimTeşekkür ederim ilginiz için cevap verdiğiniz için
Ayy çok teşekkür ederim bizde planlıyoruz ama amh ım düşük 0.27 troidlerim alındı falan yaş 34 bakalım Allah nasip eder inşRica ederimrabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah hamileyim dualarım tüm bekleyenlere
Oo var kız var ikidir silik çizgi çıkıyorBugün bir test daha yaptım reglime 3 gün var tecrübeli anneler sizce var mı?
Adetinin üzerinden 1 hafta geçince kan testi ver, daha erken versen de kese kontrolü için her türlü beklemen gerekecek zaten :)Hadii inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?