• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi yaşayanlar

Merhaba hanımlar. Gebelik haberlerinizi merak ettim durumunuz ne şu anda acaba 🤗 benim bat 5 Mayıs. Yumurtlamanin 8. Günü deyim dün gözlerim yerinden çıkacaktı ve çok gergindim. Hatta annem bile senin neyin var gozlerin tuhaf bakıyor dedi çok sinirlisin dedi adet mi olacaksın dedi🙍 bugün gergin değilim.ama bir kaşık ağrısı başladı ama alt karinda rahimde sanki şişkinlik nasıl ağrı anlatamam durmuyor sürekli var sanki her an adet olucam geldi gelecek sürekli idrara cikiyorum.1 bardak su hooop WC ye hemen bakıyorum ne gelen var ne giden öyle.az bir şey yiyorum 2 gündür sisiyorum.resmen gaz vs çabası yerlesme kanaması vs de yok adetime de daha 1 hafta var ki benim.adet dönemlerini ben anlamam bile haberim.olmaz geldiğinden o derece rahat gecer. İnşallah Hamileyimdir Rabbim.hayirlisini nasip.etsin ama bilemedim adet olacak gibiyim erken gelecek sanki o derece ağrım var 😢

valla ben de hamile olabilirim. çünkü ilkinde olduğu gibi şu anda da bir uyku hali var üzerimde. benim en erken belirtim uykuydu ki normalde uyumayı hiç sevmem.

Back