- 20 Nisan 2020
- 175
- 206
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bebeler2307
Gögüs siskinligi ve hassasiyet kasıklarda agri...bu 3.gebeligim iki kizim varNe gibi belirtilerin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gögüs siskinligi ve hassasiyet kasıklarda agri...bu 3.gebeligim iki kizim varNe gibi belirtilerin var
Gögüs siskinligi ve hassasiyet kasıklarda agri...bu 3.gebeligim iki kizim var
Sık idrarGögüs siskinligi ve hassasiyet kasıklarda agri...bu 3.gebeligim iki kizim var
Cok tesekkurlerMaşallah Allah bağışlasın :)
Bilgisi olan nolur yardım etsin çok kötüyüm nisanin 8 inde adet oldum bugünse kan tahlili verdim karın agrii nedeniyle bthcg 322 çıktı ama bildiğimiz parçalı adetti yani bu nedenle oluyoKizimda bu sekildeydim ilk gebeligimde yani usume bel kasik gogus agrisi adet olucagimi sanmstm ama ikinci gebeligimde belirtim hicbir sekilde olmadi kisiden kisiye degisiyor erken belirti adet belirtisiyle benzerdir sadece farki kasik agrilari sık sık olur
Ne zaman adetten ciktinizBilgisi olan nolur yardım etsin çok kötüyüm nisanin 8 inde adet oldum bugünse kan tahlili verdim karın agrii nedeniyle bthcg 322 çıktı ama bildiğimiz parçalı adetti yani bu nedenle oluyo
4 gun bile surse adetiniz gebelik olsa 1 haftaliktir yani cok yuksek hcg kanda bile cikmazdi normal sartlarda acaba adet oncesi mi hamile kaldiniz ya da bilemedim hcg yuksekliginin sebepleri cok vardir ama bence siz sabah erkenden kadin dogum doktoruna gorunun ya adet oncesi hamile kaldiniz yada ciddi bisey gorunuyo adetiniz ne kadar surdu onu merak ettim ustune gorme vs olabilirmiBilgisi olan nolur yardım etsin çok kötüyüm nisanin 8 inde adet oldum bugünse kan tahlili verdim karın agrii nedeniyle bthcg 322 çıktı ama bildiğimiz parçalı adetti yani bu nedenle oluyo
5 gün sürdü adetim 4. Günde ilişkimiz oldu ama4 gun bile surse adetiniz gebelik olsa 1 haftaliktir yani cok yuksek hcg kanda bile cikmazdi normal sartlarda acaba adet oncesi mi hamile kaldiniz ya da bilemedim hcg yuksekliginin sebepleri cok vardir ama bence siz sabah erkenden kadin dogum doktoruna gorunun ya adet oncesi hamile kaldiniz yada ciddi bisey gorunuyo adetiniz ne kadar surdu onu merak ettim ustune gorme vs olabilirmi
Nisanin 12 sinde bittiNe zaman adetten ciktiniz
benim yumurtlamadan sonra belim ve kuyruk sokumunda hareketlerimi etkileyecek kadar fena bi ağrı olmuştu. Yatakta dönemiyordum bile. Stres yapmayın çok etkiliyor rahatlatmaya çalışın kendinİzi inşallah hamile kalırsınızAdete 5 gün var ve adet olacakmışım gibi ağrı var ,belimde sırtımda,göğüslerim şiş,ama sık idrar yok,6 aydır stres,belki benim yaşımdan dolayı olmuyor( 38)![]()
9 gunluk gebelik icin eger gebelik varsa ikiz falanmi bu acaba bu kadar yuksek cikmis haftasina gore cok fazla kesinlikle doktora gitmelisin cok da merak ettm ama5 gün sürdü adetim 4. Günde ilişkimiz oldu ama
Bugün doktora gitmiştim karın ağrısı nedeniyle idrarla kan verdim 2 3 saat incede e nabzdan baktım sonuclarima yarın tekrat gidicem net bisekilde ogrenmeye9 gunluk gebelik icin eger gebelik varsa ikiz falanmi bu acaba bu kadar yuksek cikmis haftasina gore cok fazla kesinlikle doktora gitmelisin cok da merak ettm ama
Bana da haber verirsen cok mutlu olurum cok merak ettim bu kadar yuksek cikmasiniBugün doktora gitmiştim karın ağrısı nedeniyle idrarla kan verdim 2 3 saat incede e nabzdan baktım sonuclarima yarın tekrat gidicem net bisekilde ogrenmeye
Yaaa ne kadar güzel,benim umudum tükeniyor ama sabırla bekliyorum,inşallah olurBen 39 yaşımda anne oldum14 yıl sonra
Ben 39 yaşımda anne oldum14 yıl sonra
İnşallahbenim yumurtlamadan sonra belim ve kuyruk sokumunda hareketlerimi etkileyecek kadar fena bi ağrı olmuştu. Yatakta dönemiyordum bile. Stres yapmayın çok etkiliyor rahatlatmaya çalışın kendinİzi inşallah hamile kalırsınız☺
Canim 2 3 haftalık hamileyim doktor belki üstüne görmüş olabilirsin dedi ama korkuyorum test aldım bugün bakiyim diye ciktiBana da haber verirsen cok mutlu olurum cok merak ettim bu kadar yuksek cikmasini
Canim 2 3 haftalık hamileyim doktor belki üstüne görmüş olabilirsin dedi ama korkuyorum test aldım bugün bakiyim diye cikti
Canim 2 3 haftalık hamileyim doktor belki üstüne görmüş olabilirsin dedi ama korkuyorum test aldım bugün bakiyim diye cikti
Evet canim bende oyle dusundum bu da bi ihtimal diye ama beta hcg tekrar verdn miCanim 2 3 haftalık hamileyim doktor belki üstüne görmüş olabilirsin dedi ama korkuyorum test aldım bugün bakiyim diye cikti
Yok yarın özele gidicem bakalimEvet canim bende oyle dusundum bu da bi ihtimal diye ama beta hcg tekrar verdn mi