• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi yaşayanlar

Kizimda bu sekildeydim ilk gebeligimde yani usume bel kasik gogus agrisi adet olucagimi sanmstm ama ikinci gebeligimde belirtim hicbir sekilde olmadi kisiden kisiye degisiyor erken belirti adet belirtisiyle benzerdir sadece farki kasik agrilari sık sık olur
Bilgisi olan nolur yardım etsin çok kötüyüm nisanin 8 inde adet oldum bugünse kan tahlili verdim karın agrii nedeniyle bthcg 322 çıktı ama bildiğimiz parçalı adetti yani bu nedenle oluyo

Bilgisi olan nolur yardım etsin çok kötüyüm nisanin 8 inde adet oldum bugünse kan tahlili verdim karın agrii nedeniyle bthcg 322 çıktı ama bildiğimiz parçalı adetti yani bu nedenle oluyo
Ne zaman adetten ciktiniz

4 gun bile surse adetiniz gebelik olsa 1 haftaliktir yani cok yuksek hcg kanda bile cikmazdi normal sartlarda acaba adet oncesi mi hamile kaldiniz ya da bilemedim hcg yuksekliginin sebepleri cok vardir ama bence siz sabah erkenden kadin dogum doktoruna gorunun ya adet oncesi hamile kaldiniz yada ciddi bisey gorunuyo adetiniz ne kadar surdu onu merak ettim ustune gorme vs olabilirmi

4 gun bile surse adetiniz gebelik olsa 1 haftaliktir yani cok yuksek hcg kanda bile cikmazdi normal sartlarda acaba adet oncesi mi hamile kaldiniz ya da bilemedim hcg yuksekliginin sebepleri cok vardir ama bence siz sabah erkenden kadin dogum doktoruna gorunun ya adet oncesi hamile kaldiniz yada ciddi bisey gorunuyo adetiniz ne kadar surdu onu merak ettim ustune gorme vs olabilirmi
5 gün sürdü adetim 4. Günde ilişkimiz oldu ama

Adete 5 gün var ve adet olacakmışım gibi ağrı var ,belimde sırtımda,göğüslerim şiş,ama sık idrar yok,6 aydır stres,belki benim yaşımdan dolayı olmuyor( 38)😪
benim yumurtlamadan sonra belim ve kuyruk sokumunda hareketlerimi etkileyecek kadar fena bi ağrı olmuştu. Yatakta dönemiyordum bile. Stres yapmayın çok etkiliyor rahatlatmaya çalışın kendinİzi inşallah hamile kalırsınız 🙏☺️

5 gün sürdü adetim 4. Günde ilişkimiz oldu ama
9 gunluk gebelik icin eger gebelik varsa ikiz falanmi bu acaba bu kadar yuksek cikmis haftasina gore cok fazla kesinlikle doktora gitmelisin cok da merak ettm ama

9 gunluk gebelik icin eger gebelik varsa ikiz falanmi bu acaba bu kadar yuksek cikmis haftasina gore cok fazla kesinlikle doktora gitmelisin cok da merak ettm ama
Bugün doktora gitmiştim karın ağrısı nedeniyle idrarla kan verdim 2 3 saat incede e nabzdan baktım sonuclarima yarın tekrat gidicem net bisekilde ogrenmeye

Bugün doktora gitmiştim karın ağrısı nedeniyle idrarla kan verdim 2 3 saat incede e nabzdan baktım sonuclarima yarın tekrat gidicem net bisekilde ogrenmeye
Bana da haber verirsen cok mutlu olurum cok merak ettim bu kadar yuksek cikmasini

Eklentiler

• IMG_20200421_163136.jpg
    IMG_20200421_163136.jpg
    199,6 KB · Görüntüleme: 26
Canim 2 3 haftalık hamileyim doktor belki üstüne görmüş olabilirsin dedi ama korkuyorum test aldım bugün bakiyim diye cikti
Evet canim bende oyle dusundum bu da bi ihtimal diye ama beta hcg tekrar verdn mi

Aaa burda bayagi pozitif bildigin cok garip adetle hamile kalmissin buyuk ihtimal adet oncesi hamile kalmissin

Back