Kimse yokmuuuMerhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm
Selam . Seni heyecanlamdırmak istemem fakat geçen ay yumurtlamadan 3 gün sonra ara ara olan kasık ağrılarım başladı. Normalde çok iştahsızımdır iştahım bir anda açıldı hamileliğe ihtimal vermemiştim adet günümde test yaptım pozitid geldi. Umarım sende aynılarını yaşarsınMerhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm
Bu kasık ağrısı ara sıra giren iğne batması gibi bir şey miSelam . Seni heyecanlamdırmak istemem fakat geçen ay yumurtlamadan 3 gün sonra ara ara olan kasık ağrılarım başladı. Normalde çok iştahsızımdır iştahım bir anda açıldı hamileliğe ihtimal vermemiştim adet günümde test yaptım pozitid geldi. Umarım sende aynılarını yaşarsın
İğne batması gibi değil ama sanki o an regl olacakmış gibi bir ağrıydı sonra hemen geçiyorduBu kasık ağrısı ara sıra giren iğne batması gibi bir şey mi
Ara ara batmalı bişey sürekli batmıyor tabi bide atma var işte kalp gibi attı sabahtan akşama kadarBu kasık ağrısı ara sıra giren iğne batması gibi bir şey mi
Aynen regl olmadan bir iki gün önceki ağrılarım gibi her an olcak gibiİğne batması gibi değil ama sanki o an regl olacakmış gibi bir ağrıydı sonra hemen geçiyordu
Yumurtlama günümden 8 gün geçti dahaVeee sana tavsiyem hemen öğrenme gec öğren aklından çıkar regl gününü bekle regl 1 hafta geçsin öyle test yapman erken öğrenmek iyi olmuyor ya
Çok erken daha canım bekle erken öğrenmek bazen iyi olmuyor günü bekle en azindanYumurtlama günümden 8 gün geçti daha
Erken öğrenmek istemiycemBen regl 2 gün kala öğrendim 15.3 çıkmıştı yavas yavas yükseliyordu 431 de durdu ve kanamam başladı oyuzden birdha bu kadar öğrenmek istemiycem
Beklemekte çok zor oluyorÇok erken daha canım bekle erken öğrenmek bazen iyi olmuyor günü bekle en azindan
Erken öğrenmek istemiycem
Evet oda çok zorBen regl 2 gün kala öğrendim 15.3 çıkmıştı yavas yavas yükseliyordu 431 de durdu ve kanamam başladı oyuzden birdha bu kadar öğrenmek istemiycem
Yyaaiki gün önce değerim 11 di bugün kan verdim 9a düşmüş
Ahhh canım gerçekten öyle ama işte ne kadar üstüne düşsek istesek olmuyor maalesef biraz akışına bırakmak lazım sen öğünleri degerlendirdiysen olucaktir canım çok erken daha strese girmeBeklemekte çok zor oluyor
inşallahh <3Ahhh canım gerçekten öyle ama işte ne kadar üstüne düşsek istesek olmuyor maalesef biraz akışına bırakmak lazım sen öğünleri degerlendirdiysen olucaktir canım çok erken daha strese girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?