Merhabalar ,benim 5 6 gündür meme uçlarında acı var en ufak harekette bile canımı yakıyor, normalde reglden bi gün önce meme hassasiyetim olurdu oncesinde olmazdi yani.bi gün bacak ağrım ve bir gün de aşırı bel ağrım oldu yorganı bile çekemedim. Girdiğim her ortam aşırı kokulu geliyor ve mutfaga yemeklerin basina ilk gidince midem bi garip oluyo tam bulanti gibj degil.Pkosluyum yumurtlama ve catlama gördüm şu an catlama üzerinden 1 hafta geçti. Dün test yaptım negatif çıktı. Bi yandan heveslenirken bi yandan da psikolojik mi diye düşünüyorum. Hayırlısı ne ise o olsun. 5 aylık evliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik belirtisi mii
- Konu Sahibi clkbyznur
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik #lh gebelikbelirtileri ovulasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Gebelik çalışması yaptığın için belirtilerin psikolojik 1 hafta içinde bu kadar belirti olmaz. Bel ağrısı bacak ağrısı ve gögüs hassasiyeti aynı zamanda regl belirtisi. Sabırla gecikmeyi bekleyin. Hakkınızda HayırlısıMerhabalar ,benim 5 6 gündür meme uçlarında acı var en ufak harekette bile canımı yakıyor, normalde reglden bi gün önce meme hassasiyetim olurdu oncesinde olmazdi yani.bi gün bacak ağrım ve bir gün de aşırı bel ağrım oldu yorganı bile çekemedim. Girdiğim her ortam aşırı kokulu geliyor ve mutfaga yemeklerin basina ilk gidince midem bi garip oluyo tam bulanti gibj degil.Pkosluyum yumurtlama ve catlama gördüm şu an catlama üzerinden 1 hafta geçti. Dün test yaptım negatif çıktı. Bi yandan heveslenirken bi yandan da psikolojik mi diye düşünüyorum. Hayırlısı ne ise o olsun. 5 aylık evliyim
İnşallah en güzeli olur. Peki gebelik olsaydı testte çıkmaz mıydıGebelik çalışması yaptığın için belirtilerin psikolojik 1 hafta içinde bu kadar belirti olmaz. Bel ağrısı bacak ağrısı ve gögüs hassasiyeti aynı zamanda regl belirtisi. Sabırla gecikmeyi bekleyin. Hakkınızda Hayırlısı
Kızlar benım normalde beyaz akıntım olmaz hep sarıdır adetime 6 gün var 2 gündür beyaz akıntım var kasıklarıma ağrı giriyo ve girince göğüslerimde acıyo o an daha cok sancı giriyo aşırı belim ağrıyo ama benım normalde bu şekilde akıntım olmaz beyaz şaşırım açıkcasıGebelik çalışması yaptığın için belirtilerin psikolojik 1 hafta içinde bu kadar belirti olmaz. Bel ağrısı bacak ağrısı ve gögüs hassasiyeti aynı zamanda regl belirtisi. Sabırla gecikmeyi bekleyin. Hakkınızda Hayırlısı
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Çıkmazdı ilişki üzerinden 12 gün geçmesi lazımİnşallah en güzeli olur. Peki gebelik olsaydı testte çıkmaz mıydı
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
3 gün kala normal kaset test yap canım ben öyle yapıyorum.Kızlar benım normalde beyaz akıntım olmaz hep sarıdır adetime 6 gün var 2 gündür beyaz akıntım var kasıklarıma ağrı giriyo ve girince göğüslerimde acıyo o an daha cok sancı giriyo aşırı belim ağrıyo ama benım normalde bu şekilde akıntım olmaz beyaz şaşırım açıkcası
- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
Benim de hamile olduğum belli olmadan mide bulantılarım ve halsizliğim başlamıştı.hatta yolculuğa çıkmıştık arabayı bile durdurup istifrah etmek için arabadan aşağı inmiştim.şehir hastanesine gitmiştik.içerisi bana iğrenç koktuğundan dışarda beklemiştim eşimi.ordan yemeğe gitmiştik ve yemek yiyemediğim gibi de sabaha kadar baygın bir halde uyumuştum.hiçbir şey duymamışım resmen narkoz almış gibi yatmışım.ve o ay hamile olduğumu öğrenmiştimMerhabalar ,benim 5 6 gündür meme uçlarında acı var en ufak harekette bile canımı yakıyor, normalde reglden bi gün önce meme hassasiyetim olurdu oncesinde olmazdi yani.bi gün bacak ağrım ve bir gün de aşırı bel ağrım oldu yorganı bile çekemedim. Girdiğim her ortam aşırı kokulu geliyor ve mutfaga yemeklerin basina ilk gidince midem bi garip oluyo tam bulanti gibj degil.Pkosluyum yumurtlama ve catlama gördüm şu an catlama üzerinden 1 hafta geçti. Dün test yaptım negatif çıktı. Bi yandan heveslenirken bi yandan da psikolojik mi diye düşünüyorum. Hayırlısı ne ise o olsun. 5 aylık evliyim
Çıkar mı ypsam3 gün kala normal kaset test yap canım ben öyle yapıyorum.
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
2 3 gün kala çıkar diye düşünüyorum.Çıkar mı ypsam
Erken gebelik mi yapsam acaba2 3 gün kala çıkar diye düşünüyorum.
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Sen bilirsin canım ben bir kere kullandım silik çıktı ama kan negatifti güvenmediğim için almıyorum artık erken gebelik testiErken gebelik mi yapsam acaba
He ya ben tam günümde yapayım iyi sonuç almak için gecen ay silik çıktı adama hamileyim dedım sımdı doğru olsa inanmaz net cıkmadanSen bilirsin canım ben bir kere kullandım silik çıktı ama kan negatifti güvenmediğim için almıyorum artık erken gebelik testi
Ben galiba regl oluyorum çünkü tutunma kanaması kırmızı olmaz demişler. Belki de çok istediğim için vücudum benimle oynuyor. Hamilenin duası kabul olur derler beni de dahil eder misin dualarınaBenim de hamile olduğum belli olmadan mide bulantılarım ve halsizliğim başlamıştı.hatta yolculuğa çıkmıştık arabayı bile durdurup istifrah etmek için arabadan aşağı inmiştim.şehir hastanesine gitmiştik.içerisi bana iğrenç koktuğundan dışarda beklemiştim eşimi.ordan yemeğe gitmiştik ve yemek yiyemediğim gibi de sabaha kadar baygın bir halde uyumuştum.hiçbir şey duymamışım resmen narkoz almış gibi yatmışım.ve o ay hamile olduğumu öğrenmiştim
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Normal degil koku hassasiyetinizin olmasi bana göre bence erken gebelik testi alip sabah ilk idrarla yap yada en garantisi git kan ver kesin sonuc aklinda acabayla bekleme regl gunune kadar umarim hamilesindirMerhabalar ,benim 5 6 gündür meme uçlarında acı var en ufak harekette bile canımı yakıyor, normalde reglden bi gün önce meme hassasiyetim olurdu oncesinde olmazdi yani.bi gün bacak ağrım ve bir gün de aşırı bel ağrım oldu yorganı bile çekemedim. Girdiğim her ortam aşırı kokulu geliyor ve mutfaga yemeklerin basina ilk gidince midem bi garip oluyo tam bulanti gibj degil.Pkosluyum yumurtlama ve catlama gördüm şu an catlama üzerinden 1 hafta geçti. Dün test yaptım negatif çıktı. Bi yandan heveslenirken bi yandan da psikolojik mi diye düşünüyorum. Hayırlısı ne ise o olsun. 5 aylık evliyim
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
En iyisi ya gününde yada gecikince yapmakHe ya ben tam günümde yapayım iyi sonuç almak için gecen ay silik çıktı adama hamileyim dedım sımdı doğru olsa inanmaz net cıkmadan
Sanırım çok istediğim için psikolojik oldu her şey, vücudum benimle oynuyor. regl oldum sanırım akşam. Umarım Rabbım hayirlisiyla nasip eder benim için dua eder misinizNormal degil koku hassasiyetinizin olmasi bana göre bence erken gebelik testi alip sabah ilk idrarla yap yada en garantisi git kan ver kesin sonuc aklinda acabayla bekleme regl gunune kadar umarim hamilesindir
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Hayırlısı olsun canim tabiki dua ederimSanırım çok istediğim için psikolojik oldu her şey, vücudum benimle oynuyor. regl oldum sanırım akşam. Umarım Rabbım hayirlisiyla nasip eder benim için dua eder misiniz