Canım progesteron yumurtlama olup olmadığını söyler bende de sebepsiz infertilite var tüp bebekle hamile kalmıştım ama nasip olmadı. Kendi kendimize deniyoruz ama Allah büyük.
İnşallah canım benim rabbim yardımcımız olsun 9 gün var benimdeinşallah denemeleriniz tutar. Benim bu ay ekstra kasık ağrılarım oldu normalde yumurtlama döneminde oluyordu ve bir kaç gün sonra geçiyordu bu ay hiç geçmedi adetime 4 gün kaldı kasık ve bel ağrılarım var inşallah olumlu sonuçlar alırız
Dimi ya kadın mübarek habire doğuruyorBi özlem öz olamadık yanarım yanarım ona yanarım
Niye o kadar üzüldün ki vardır onunda derdiHer gün işten gelince yemeğimi yerken açıp storilerini izliyorum resmen lokmalar boğazıma diziliyor. İnsana koyuyor gerçekten
Bende ikizleri olanları izliyorum öyle güzeller ki ama napalım Allah büyük vardır zamanıNe biliyim ya çok istiyorum bı bebeğim olsun. İzleyince özeniyor insan
Pıhtılı olan kanamalarda gebelik olmuyor diye biliyorum yerleşme kanaması kahverengi akıntı şeklinde olduğunu biliyorum ama inşallah vardır canım.Merhaba geçen ay reglim 5-6 gün gecikti. 19 şubatta regl oldum ama 1 gün sürdü. Bazen pıhtılı bazen pembemsi kanamam oldu. Sonraki 2 3 gün peçeteyle sildiğimde anlayacağım kadar kahverengi lekelenmem oldu. Birkaç gündür sabahları mide yanması ve bulanması oluyo. Sol göğüs ucumda daha fazla olmak üzere koyulaşma var. Kasıklarıma bazen iğne batıyormuş gibi oluyo. Alt karında sanki adet sökülmesi gibi ağrım var ve bacağıma vurmaya başladı. Bazen aşırı üşüyorum bazen(özellikle geceleri) aşırı sıcak basıyor. Normal şartlarda reglime daha 11-12 gün var. Belki geçen ay döllenme olmuştur diye 2gün önce test yaptım negatif çıktı. Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ben de öyle biliyorum ama regl döneminde çok sancım olmaz benim. Aşırı sancım oldu ve ilk kez 1 gün sürdü. Acaba düşük falan mı oldu diyorum ama öyleyse bile öğrenmek istemediğimden cesaret edip hastaneye de gidemiyorum. Hepimiz için güzel sonuçlar olur umarımPıhtılı olan kanamalarda gebelik olmuyor diye biliyorum yerleşme kanaması kahverengi akıntı şeklinde olduğunu biliyorum ama inşallah vardır canım.
Canım göğüs ucunda koyulaşma ileriki haftalarda oldu bende o kadar erken oluyor mu bilmiyorum ama umarım hayırlı haberler alırsın. Söylediklerin evet hamilelik belirtisi ama aynı zamanda regl belirtisidir. Umarım güzel haberler alırsın.Merhaba geçen ay reglim 5-6 gün gecikti. 19 şubatta regl oldum ama 1 gün sürdü. Bazen pıhtılı bazen pembemsi kanamam oldu. Sonraki 2 3 gün peçeteyle sildiğimde anlayacağım kadar kahverengi lekelenmem oldu. Birkaç gündür sabahları mide yanması ve bulanması oluyo. Sol göğüs ucumda daha fazla olmak üzere koyulaşma var. Kasıklarıma bazen iğne batıyormuş gibi oluyo. Alt karında sanki adet sökülmesi gibi ağrım var ve bacağıma vurmaya başladı. Bazen aşırı üşüyorum bazen(özellikle geceleri) aşırı sıcak basıyor. Normal şartlarda reglime daha 11-12 gün var. Belki geçen ay döllenme olmuştur diye 2gün önce test yaptım negatif çıktı. Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?