Susuz kalıyor olabilirsinMerhaba arkadaşlar. Özellikle yeni hamile kalmışlara ya da daha önce hamilelik geçirmişlere soruyorum. Adetime 3 gün var 2 gündür sabah ilk idrarda aşırı keskin koku ve turunculuk var bunlarla birlikte bel ağrım ara ara fazla ve idrarim gün içinde su içtikçe sapsarı oluyor ama sabah kalktığımda koyu turuncu gibi önceden böyle bir şey yaşamadım hiç yaşayan var mı?
Yok değil suyu normal tüketiyorum her zamanki gibi hatta gece uyumadan önce iki koca bardak su içerim yani önceden çok enfeksiyon olduğum için olmasın diye sabahları sadece çok koyu geliyor gün içinde de sapsarı böyle aşırı acıkır ya çok su içince öyle de olmuyorSusuz kalıyor olabilirsin
Peki gebe olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ?Yok değil suyu normal tüketiyorum her zamanki gibi hatta gece uyumadan önce iki koca bardak su içerim yani önceden çok enfeksiyon olduğum için olmasın diye sabahları sadece çok koyu geliyor gün içinde de sapsarı böyle aşırı acıkır ya çok su içince öyle de olmuyor
Test yaptınız mı?Merhaba arkadaşlar. Özellikle yeni hamile kalmışlara ya da daha önce hamilelik geçirmişlere soruyorum. Adetime 3 gün var 2 gündür sabah ilk idrarda aşırı keskin koku ve turunculuk var bunlarla birlikte bel ağrım ara ara fazla ve idrarim gün içinde su içtikçe sapsarı oluyor ama sabah kalktığımda koyu turuncu gibi önceden böyle bir şey yaşamadım hiç yaşayan var mı?
Hayır yapmadım daha 3 günüm olduğu içinTest yaptınız mı?
Şöyle söyleyeyim gebelik belirtilerimin olduğu zamanlar hiç olmadı Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan ama bu ay yoğun o değil o belirtiler bu ay hsg çektireceğim için artık beklemiyordum ama dikkatimi çekti acaba mı dedimPeki gebe olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ?
Olur mu olur bende bu ay dr. Gittim smear alındı regl 3. Günü hormon tahlili vericem ama sanırım hamileyim sizde bir gebelik testi yapsanızŞöyle söyleyeyim gebelik belirtilerimin olduğu zamanlar hiç olmadı Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan ama bu ay yoğun o değil o belirtiler bu ay hsg çektireceğim için artık beklemiyordum ama dikkatimi çekti acaba mı dedim
Aaaa çok sevindim ya insallah ben de güzel bir pozitif görürüm böyle biz 9 aydır deniyoruz da olmuyor ondan rahim filmine karar vermiştik sizin kaç gün var reglinize belirtileriniz var mıydı varsa nelerdiOlur mu olur bende bu ay dr. Gittim smear alındı regl 3. Günü hormon tahlili vericem ama sanırım hamileyim sizde bir gebelik testi yapsanız
Ben smear hormon her şey alındı normal değerler çok şükür eşiminde normal ama en son tüpler mi tıkalı acaba diye düşündükOlur mu olur bende bu ay dr. Gittim smear alındı regl 3. Günü hormon tahlili vericem ama sanırım hamileyim sizde bir gebelik testi yapsanız
5 gün var belirtilerim çokAaaa çok sevindim ya insallah ben de güzel bir pozitif görürüm böyle biz 9 aydır deniyoruz da olmuyor ondan rahim filmine karar vermiştik sizin kaç gün var reglinize belirtileriniz var mıydı varsa nelerdi
Benm smear korkutuyo aslında çok enfeksiyon olan bi insanımBen smear hormon her şey alındı normal değerler çok şükür eşiminde normal ama en son tüpler mi tıkalı acaba diye düşündük
Siz bence hamilesiniz zaten çok silik çıkmış çünkü5 gün var belirtilerim çokgün gün not ediyorum belirtiler başladığından beri buradaki arkadaşlara yardımcı olur belki diye
SAT tarihinden itibaren 17. GünSiz bence hamilesiniz zaten çok silik çıkmış çünkü
Korkmayın hiçbir sıkıntı çıkmaz Allah’ın izniyle hem hamilesiniz yüksek ihtimal kan verin benceBenm smear korkutuyo aslında çok enfeksiyon olan bi insanım
Teste güvenemiyorum bu teste herkes yalancı pozitif gösteriyor diyorSiz bence hamilesiniz zaten çok silik çıkmış çünkü
Başka bir testle deneyin ya da kan verin derim belirtileriniz de çok fazla benim bu kadar belirtim yok sadece geçen pazar yara gibi rahmim acıdı ayağa kalkamadım sonra bacak ve bel agrim oldu göğüslerimde var ama yoğunluk yok bide idrar iste ben olmayadabilirim yani psikolojikte olabilir idrar haricinde çünkü idraririm gözle görülür derecede değişik 2 gündürTeste güvenemiyorum bu teste herkes yalancı pozitif gösteriyor diyor
İdrar konusuna gelince şöyle söyleyeyim burda gördüklerim hep idrar rengi koyulaşırsa gebelik demektir felan diyodu benim bu zamana kadar hep kop koyu sarıydı idrar rengim sabahları turuncumsuydu bu ay su gibi yada çok açık sarı garipBaşka bir testle deneyin ya da kan verin derim belirtileriniz de çok fazla benim bu kadar belirtim yok sadece geçen pazar yara gibi rahmim acıdı ayağa kalkamadım sonra bacak ve bel agrim oldu göğüslerimde var ama yoğunluk yok bide idrar iste ben olmayadabilirim yani psikolojikte olabilir idrar haricinde çünkü idraririm gözle görülür derecede değişik 2 gündür
Evet öyle olanlar da var çok berrak olup acik sarı şeklinde hamile kalanlarda çok duydum dediğim gibi işte ben olmayabilirim zaten ama siz kesin hamilesiniz benceİdrar konusuna gelince şöyle söyleyeyim burda gördüklerim hep idrar rengi koyulaşırsa gebelik demektir felan diyodu benim bu zamana kadar hep kop koyu sarıydı idrar rengim sabahları turuncumsuydu bu ay su gibi yada çok açık sarı garip