• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi adet agrisi olur mu?

Bsra2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
21
13
38
27
Kizlar 30 ocakta ovulasyon testim bu sekilde cikti ve 28-29-31 ocagi degerlendirdik.Adetime 11 gun var ve adet agrisi seklinde agrilarim basladi erken gebelik belirtisi olarak bu sekilde yasayan var mi?

Eklentiler

• 20200202_230206.jpg
    20200202_230206.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 62
Kesinlikle beklemek en iyisi sabretmek lazim😊👍🏻
Benim gibisin benimde 31 ocak testim böyle 1 şubatta silik 31 e göre 30 31 1 ve 3 değerlendirdik ilk zamanlar sol kasıkta ara ara ağrı oldu şimdi pek yok üşüttüğümde oluyor sanki bende bekliyorum arada lh yapıyorum yine onda da koyulaşırsa adete yakın gebelik olabiliyormuş

Eklentiler

• IMG_20200201_024528_BURST005.jpg
    IMG_20200201_024528_BURST005.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200131_150418.jpg
    IMG_20200131_150418.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 58
Daha az koyu olan 1 şubat olan 3 şubatın daha silik bu da tüm testler

Eklentiler

• IMG_20200210_012229.jpg
    IMG_20200210_012229.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 48
Inşallah hayirlisiyla hamileyizdir ilk defa bu ay o kadar koyu gördüğüm için merakla bekliyorum

Inşallah hayirlisiyla hamileyizdir ilk defa bu ay o kadar koyu gördüğüm için merakla bekliyorum
Bende geçen ay sanırım iki defa yumurtlama oldu ama tutmadı bi 16 sı bi 23 ü koyu çıktı 23 ü sondu zaten 14 gün sonra regl geldi değerlendirmiştim ama olmadı bu ay tek sefer koyu oldu bakalım 1 gün filan koyu kaldı inşallah tutmuştur güzel haber alırız ilk gebeliğimide aşırı gögüs agrısı oldu onu hatırlıyorum şuan hiç birşey yok öyle hemde yumurtlama sonrası başladı üstümü değişirken dahi ağrıyor acıyordu ve çok ağrım vardı kasıklarımda hala niye adet olmadım desim meğer gebeymişim 3 buçuk yaşında oğlum bekliyoruz bakalım aylar oldu düzenliyimde aslında ama geçen ay aksadı işte bu ay inşallah ikimizde iyi haber alırız

Benimde ara ara sag kasigimda batma oluyor ilk defa bu ay ve rahmimde hafif agri batma oluyor bat a 4 gün var hayal kirikligina ugramak istemiyorum

Kizlar 30 ocakta ovulasyon testim bu sekilde cikti ve 28-29-31 ocagi degerlendirdik.Adetime 11 gun var ve adet agrisi seklinde agrilarim basladi erken gebelik belirtisi olarak bu sekilde yasayan var mi?
Merhaba, ben döllenme anından itibaren ağrı hissetmeye başladım. Yalnız adet ağrısının her çeşidini yaşamış olmama rağmen hamilelik olduğu için olan ağrı, adet ağrısından farklıydı, adet günü yaklaştıkça ağrının şekli adet ağrısına benzemeye başladı (bat’a 3-4 gün kala). Şuanki yaşadığınız ağrı döllenme ağrısı bile olsa, sürekli bunu düşünmenin yani stresin döllenmeyi etkileyebileceğini düşünüyorum o nedenle ağrıya odaklanmayıp psikolojik olabileceğini düşünmeni tavsiye ederim. Doğru zamanda hayırlısıyla hamile kalmanı dilerim:)

Merhaba, ben döllenme anından itibaren ağrı hissetmeye başladım. Yalnız adet ağrısının her çeşidini yaşamış olmama rağmen hamilelik olduğu için olan ağrı, adet ağrısından farklıydı, adet günü yaklaştıkça ağrının şekli adet ağrısına benzemeye başladı (bat’a 3-4 gün kala). Şuanki yaşadığınız ağrı döllenme ağrısı bile olsa, sürekli bunu düşünmenin yani stresin döllenmeyi etkileyebileceğini düşünüyorum o nedenle ağrıya odaklanmayıp psikolojik olabileceğini düşünmeni tavsiye ederim. Doğru zamanda hayırlısıyla hamile kalmanı dilerim:)
Kesinlikle sana katılıyorum aralik ayinda her gun ovulasyon testiyle takipteydim bir kere bile yeterli koyulugu yakalayamadim stres yaptım ocak ayında artik olursa olur diye düşünmeye baslamisken son kalan ovulasyon testini denedigimde ciddi koyulugu yakaladim yani anladim ki stres plan program yapmak aslinda işi zorlastiriyor

Benimde ara ara sag kasigimda batma oluyor ilk defa bu ay ve rahmimde hafif agri batma oluyor bat a 4 gün var hayal kirikligina ugramak istemiyorum
Benim 1 sene doldu bu ay ben artık tüp tıkanıklığından şüpheleniyorum hesaplıyorum adetten önce 14 gün civarı çatlıyor eski adetlere bakıyorum takvimime değerlendirilmiş iki aydır da testle yakalıyorum ama tutmuyor hiç önceden hani testle yapmıyodum ama yine de 14 gün sonra adet görüyorsun yumurta çatlayınca hep denk gelmiş o günlere sezeryan oldum ben enfeksiyon da geçirdim şüpheleniyorum artık olmazsa hsg isticem korkuyorum ama napayım

Aynen adet ağrısı gibi zaten anlamıyorsun adet olucam diyorsun birşey aktı akacak diyosun ama olmuyor tuhaftı ben iki de bir wc ye gidip ha oldum ha olcam dedim olmamıştım

Benim de bir haftadır aynı durum söz konusu. Kasıklarımda adet olacakmışım gini bir ağrı, beyaz krema kıvamında hiç bitmeyen bir akıntı vardı. Akintim biraz azaldı kurtuldum derken göğüs hassasiyeti başladı. Bu ay benim gebelikten umudum yok ama adet olsam da bitse bu işkence. Daha 10 gün var üstelik

Kizlar merhaba. 10 martta rahim filmi çekildim. 12 ve 13ünü değerlendirdik. Adetime 8 gün var. Ama kasiklarimda ağrı, dün gecede göğsümde hassasiyet oldu. Sizce belirti için erken mi?

Kızlar neler yapıyorsunuz. . Ben bu ay klomen kullandım. Ama asilama olmadım iptal oldu 4 yumurtam büyüdüğü için.
Biz degerlendirdik
Simdi adet günüm 2-3 gün geçti. .
Çok adet sancısı yaşadım 1 buçuk haftadır. .
Ama şuan hicbise yok nerdeyse
Sadece arada hafif yumurtam ağrıyor yada rahim yolum üşümüş gibi ağrıyor.

Yarın test yapabilirim
Sizce ihtimal varmi dir umut olun bana lütfen. .

Back