Erken gebelik belirtileriniz neler 5 gün gecikme

yesilinkizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
7
2
19
Kızlar selam 7 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz. Bu ay yumurtlamam geç oldu 15 inde olması gerkeen yumurtlama 20 sine oldu . Doktor yumurta çatlamış dedi. Yaşım 20. Bu 20 ve 21 gibi günleri değerlendirdik. Su an aşırı belim agriyo ve karnımın alt kısmında ağrı var. Adetim 5 gun gecikti . Testte negatif çıktı . Sizce ne yapmalıyım. Test yapmak için erken mi davrandım

adet genellikle yumurtlama gününe göre geliyor mesela sizin yumurtlamanız beş gün gecikmiş ya adetiniz de beş gün gecikecektir. eğer gebelik oluşmaz ise. muhtemelen önümüzdeki iki gün içinde ya adet olursunuz ya da gebelik tutarsa yeni belli olur

Son düzenleme:
adet genellikle yumurtlama gününe denk geliyor mesela sizin yumurtlamanız beş gün gecikmiş ya adetiniz de beş gün gecikecektir. eğer gebelik oluşmaz ise. muhtemelen önümüzdeki iki gün içinde ya adet olursunuz ya da gebelik tutarsa yeni belli olur
Umarım tutar gebelik Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Doktor rahim kalınlaşmış gebelik için kendini hazırlamış ve yumurtanfa catlamis çok güzel bizim istediğimiz bu demişti. Adetim bir ay gecikince anca testte çıkar dedi ama ben biraz meraklıyım duramadim . İnşallah vardır bebişim...🥺🥺

Umarım tutar gebelik Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Doktor rahim kalınlaşmış gebelik için kendini hazırlamış ve yumurtanfa catlamis çok güzel bizim istediğimiz bu demişti. Adetim bir ay gecikince anca testte çıkar dedi ama ben biraz meraklıyım duramadim . İnşallah vardır bebişim...🥺🥺
canım inşaAllah bebeğin seninledir🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin, bana da

X