erken gebelik belirtilerim;)

toyuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
86
10
98
İsviçre
Sizlerle paylasmak istedim kizlar,6haftalik hamileyimve 3yasinda bi kizim var.bu hamileligimin 1.haftasinda yerlestigini bile hissettim.ilk haftasinda pazara gitmistim pantolonumun dugmesini kapatamadim gaz sancisi gibi bi sanci oldu neyse dugmeyi actim pazarda baya batma oldu kasiklarimda cizlama gibi sanki.eve zor geldim.sonraki haftada bulanti basladi az az ve adete yakin goguslerim sisti hala sis durumda. Sizlerle paylasmak istedim.allah isteyen tum kardeslerime en tombalagindan,en sekerinden bebisler,hamile olan kardeslerime hayirli saglikli bi gebelik ve hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) darısı bizlere inşaallah.

Tebrik ederim,Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.Benim de 3 yaşında bir kızım var.Bu ay 2. çocuğu düşünmeye başladık. Daha adet tarihime 14 gün var ama dediğin gibi şu an yerleştiğini hissediyor gibiyim.Böyle bir şey olabilir mi diye araştırdığımda bu yazını gördüm.Sağ kasığımda normal olmayan bir şeyler oluyor.Bu kadar çabuk olması açıkça kafamı karıştırdı. Adet gününden öncemi öğrendiniz,yoksa gününüz geçince mi?

Canim endiselenme ben kendim hissettim cok garip ama farkettim.zaten ilk yerlestigi zaman igne batmasi hissini farkettim sonrasinda hic sancim olmadi.hatta sunu da soyleyeyim doktora gittim ve bebisimi ultrasonda bile gordum 6+4um su anda 3gun once gittim yani.kesesi belliydi beslenme kordonu vardi ve cok cok kucuk c seklindede kendi vardi yani doktor gordu bizde gorur gibi olduk kalp atisida yeni baslamis ama sesi duyulacal kadar kuvvetli degildi bebisimin.2hafta sonra tekrar gidicem.bence senin belirtilerinde uyuyor dikkatli ol bakalim bu aralar bulantinda olabilir.bu arada ben sehir disinda oldugumdan cevap veremedim kusurumada balmayin canlarim.

Çok heyecan verici.İnşallah sorunsuz büyür fasulyen,sağlıklıca kucağına alırsın.Ben hemen olacağını düşünmemiştim ama kasığımda hissediyorum.Gerçi başka belirti yok gibi.Adetime 9 gün var,saçmalayıp bugün test yaptım.Tabi ki çıkmadı.Biraz daha bekleyelim bakalım.

Amin canim,insallah saglikli hayirli bi evlat olur.adetine 9 gun kala cikmaz biraz sabret adet gunun gelince kandan baktir.evde test yaptikca yapasin gelir negatifi gordukce canin sıkılır.bence hamile olma ihtimalin yuksek.hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum canim.

Amin canim Allah anali babali buyutsun

oncelikle hayirli olsun benim de 5 yasinda bi kizim var ve 3 yasindan beri istiyorduk. 2014 te bos gebelik gecirdim ve 7 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim malesef ki kizima soylemistik cok istiyordu mutlu olsun istedik ama tam bi hayal kirikligi oldu ondan sonra da sogan kuru yaptim ve bir onceki ay yumurtlama olmamasina ragmen bu ay buyuk ihtimalle ovulasyon oldu ama hayirlisi bakalim 36,. gunumdeyim baya bi spesifik belirtiler var ama hayal kirikligindan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…