• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Kendinizi çok dinliyorsunuz bence , ağrı yolsa da var gibi gelecektir . Kan testi verin çıkar hemen sonuc ,
Ben ilk hamileliğimi adetime 4 gün kala ögrendim .

Kendinizi çok dinliyorsunuz bence , ağrı yolsa da var gibi gelecektir . Kan testi verin çıkar hemen sonuc ,
Ben ilk hamileliğimi adetime 4 gün kala ögrendim .
Evet haklısınız belki normalde de olan ağrılardı ama dikkat etmiyordum şimdi dikkat kesilince fark edince insan ilk kez başına geliyor sanıyor. Yarında bekleyip bat günü test vereceğim🙏🏻

Çok teşekkür ederim 😍 benim diş etlerim normalde de biraz hassas ara ara bu durumu yaşarım ama aylarca olmuyordu çünkü takviyelerimi alıyorum düzenli alınca hiç olmamıştı tekrar olunca bi düşündüm. Nerdeyse aynıymış tarihlerimiz sizin için dua edeceğim ♥️
Bende çok teşekkür ederim ❤️ Test yaparsan beni de etiker misin merak ederim

Regl oldum :) @hmyraydgn @lady6
cok üzüldüm ama yeni döngü yeni hayaller umarım olur benimde inanılmaz bi gögüs agrım var hiç yasamamıştım mide bulantısı ara ara gidip geliyor ama pms belirtileride olabilir 2 gün içinde olacagım ama umut yok tabiki doktorumuz tüp bebek demişti ama işte allah ya mucizeleri bitmez bakalım doğal yolla cok zor oldugunu bildiğim halde içimde bi umut ölsem ölmezz

cok üzüldüm ama yeni döngü yeni hayaller umarım olur benimde inanılmaz bi gögüs agrım var hiç yasamamıştım mide bulantısı ara ara gidip geliyor ama pms belirtileride olabilir 2 gün içinde olacagım ama umut yok tabiki doktorumuz tüp bebek demişti ama işte allah ya mucizeleri bitmez bakalım
Ben pek üzülmedim açıkçası ya çünkü umutsuz olmayı sevmiyorum kafamda saldım baya artık güzel vakitte gelsin:) sizde inşallah güzel haberler alırsınız

Back
X