- 11 Kasım 2024
- 7
- 2
- 26
- Konu Sahibi gebelikseruveni
Merhabalar, 23 Ekimde regl oldum 28 Ekim regl bitti. 3.5 yıllık evliyim eşimle ilk defa ovülasyon takip edip 31 Ekim ve 10 Kasım’a kadar bazen hergünü değerlendirdik bazen gün aşırı değerlendirdik. Son değerlendirmemiz 10 Kasım gecesi oldu.
Bugün ise günlük pedde şeffaf akıntıyla birlikte ince damar gibi bir kan gördüm sonra çok çok az yine akıntı içinde damar inceliğinde kahverengi leke geldi. Son 3 gündür sürekli bir uyku hali var. Normalde gün içinde asla uyumam gece bile zor uyurum ne kadar erken kalksam bile. Bugün ise kasıklarımda hafif kramplar ve midemde rahatsız edici bir bulantıda başladı. Tahminen adetime 9 gün var.
Bu durumu yaşayan var mı? Yoksa ben mi kuruntu yapıyorum.
Bugün ise günlük pedde şeffaf akıntıyla birlikte ince damar gibi bir kan gördüm sonra çok çok az yine akıntı içinde damar inceliğinde kahverengi leke geldi. Son 3 gündür sürekli bir uyku hali var. Normalde gün içinde asla uyumam gece bile zor uyurum ne kadar erken kalksam bile. Bugün ise kasıklarımda hafif kramplar ve midemde rahatsız edici bir bulantıda başladı. Tahminen adetime 9 gün var.
Bu durumu yaşayan var mı? Yoksa ben mi kuruntu yapıyorum.