- 4 Temmuz 2024
- 4
- 0
- 21
-
- Konu Sahibi Zeyneppp_aglr
Evet 3 -4 gün önce başladı belirtiler ve şuan regl takvimine 1 hafta var ve gerçekten ilk defa yaşıyorum bu belirtileri hiç bu kadar hasasiyettim olmamıştı ve halsizligimde var kemiklerim ağrıyorHamilelik belirtileri tabi bunlar ama 10 gün kala belirtiler için çok erken
Lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba herkesten çok özür dileyerek söylüyorum Ben de bu sabah şiddetli bir kabızlık var Belimde krem şeklinde ağrı ayağa kalkarken kasık taraflarında kramplar oluşmaya başladı Dün gebelik testi yapacaktım adet günüme 8 gün var diye yapmadım üzülmek istemedim Sizce yapmalı mıyım
Lütfen yardımcı olur musunuzKimse yokmu yardımcı olucakk
Bence yapmamalisin bekle eğer takvimin gecikirse yapLütfen yardımcı olur musunuz
Bende onun için bekliyorum ama akıntım da yopunlaştı dün beyaz kremsi bi akıntım oldu 2 gün önce mide bulantısı kusma oldu ama negatif görücem diye yapmak istemiyorum adet günüme 7 gün varBence yapmamalisin bekle eğer takvimin gecikirse yap
Bende böyle bı durumdayım ve bekliyorum bence sende beklemelisin ama yine de sen bilirisinBende onun için bekliyorum ama akıntım da yopunlaştı dün beyaz kremsi bi akıntım oldu 2 gün önce mide bulantısı kusma oldu ama negatif görücem diye yapmak istemiyorum adet günüme 7 gün var
Tamam teşekkür ederim beklicemBende böyle bı durumdayım ve bekliyorum bence sende beklemelisin ama yine de sen bilirisin
Adetten 13 gün öncesi çok erken. Daha yumurtlama donemindesiniz muhtemelen.Merhaba benden de doktor beta da istedi başka tedavi için adete 13gün varken 0.200 çıktı şu an daha 10gün var adete..sağ kasık ağrım oluyor şüphelenmelimiyim
Sonucunuz ne olduBende böyle bı durumdayım ve bekliyorum bence sende beklemelisin ama yine de sen bilirisin
Adetim 5gün önce geldi hala sağ kasıgımda ağrı geçmediSonucunuz ne oldu