Yok canım bnm erken öğrenmem lazım pıhtılaşma var büyük ihtimalle genetik testleri yaptırdım bütün sonuçlar çıkmadı henüz ama çıkanlara bakarak doktor pıhtılaşma var gibi gebelik olduğu anda ilaca başlıycaz dedi onun için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi bnm bildiğim 2 kimyasal ama bilmediğim belki daha fazla ve şüpheleniyorum da onları da zaten tesadüfen öğrendim yoksa yine haberim olmazdıbence çok takılmayın ben kesinlikle test yapmayacağım tekrar olsa da bir şey değişmeyecek mecbur kese oluşması için kalp atışları için evde bekleyeceğiz erken öğrenmek de bir şey fark etmiyor ki yine ilgilenmeyecekler :)
aaaa evet sizin hemen öğrenmeniz gerekiyor o zaman en iyisi en yakın tarihte kan testi vermek sık sıkYok canım bnm erken öğrenmem lazım pıhtılaşma var büyük ihtimalle genetik testleri yaptırdım bütün sonuçlar çıkmadı henüz ama çıkanlara bakarak doktor pıhtılaşma var gibi gebelik olduğu anda ilaca başlıycaz dedi onun için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi bnm bildiğim 2 kimyasal ama bilmediğim belki daha fazla ve şüpheleniyorum da onları da zaten tesadüfen öğrendim yoksa yine haberim olmazdı
Evet işte ortada böyle bi durum var dün gittim acile evde test yaptın mı diye soruyorlar yapıp varsa öyle gelseydin diyo ben bilmiyorum sanki yapmayı onun için ptesi bekliycem mecburaaaa evet sizin hemen öğrenmeniz gerekiyor o zaman en iyisi en yakın tarihte kan testi vermek sık sık
ah bu aciller ah önce kanda çıktığını bilmiyorlar sanki sırf baştan atmak için yapılıyor.Evet işte ortada böyle bi durum var dün gittim acile evde test yaptın mı diye soruyorlar yapıp varsa öyle gelseydin diyo ben bilmiyorum sanki yapmayı onun için ptesi bekliycem mecbur
Daha önce yaşadığım şehirde yapıyorlardı direk ama burdakiler böyle niyeyse geçen ay ilk gittiğimde de sağlık ocağına niye gitmiyonuz diyo geç çıkıyo ne yapalım erken çıktı da gitmedik sankiah bu aciller ah önce kanda çıktığını bilmiyorlar sanki sırf baştan atmak için yapılıyor.
aynen o da başka eziyet ya keşke anında öğrenebileceğimiz şeyleri icat etseler ya :)Daha önce yaşadığım şehirde yapıyorlardı direk ama burdakiler böyle niyeyse geçen ay ilk gittiğimde de sağlık ocağına niye gitmiyonuz diyo geç çıkıyo ne yapalım erken çıktı da gitmedik sanki
Okuduğum bazı konularda bazı sağlık ocaklarında aynı gün öğleden sonra çıkıyormuş burayı bilmiyorum nasıl inşaallah aynı gün çıkan yerlerdendiraynen o da başka eziyet ya keşke anında öğrenebileceğimiz şeyleri icat etseler ya :)
inşallah öyledir bakalım önümüzdeki hafta hüzünlü mü sevinçli mi olacağız?Okuduğum bazı konularda bazı sağlık ocaklarında aynı gün öğleden sonra çıkıyormuş burayı bilmiyorum nasıl inşaallah aynı gün çıkan yerlerdendir
Evet adetle çok benziyormuş o ağrı bi kaç gündür bende de oluyo Haziran'da düşük yaptım o zaman şüpheleniyordum planlı bi gebelik değildi ama bnmle kalsa çok mutlu olurdum tabiinasip değilmiş o zamanda uzun süreli kasıklarda batma oldu böyle ara ara adet olacak gibi kısa süreli ağrılar oldu bide öğrenmeme yakın göğüs hassasiyeti bide o zaman gaz problemi de vardı şimdi gaz hariç diğerleri var ama bilmiyorum ptesi nasıl olacak
Desenize ikimiz de aynı günlerde öğreneceğiz sonucu ,İnşallah müjdeli haberler alalım da buradan paylaşal
Beni asıl tedirgin eden bu vajinal kasılma ağrısı adet öncesi gibi ,kasıklarımdaki ağrı tedirgin etmiyorBeni asıl tedirgin
Gebelikte o normal bildiğim kadarıyla ama içiniz rahat etmiyorsa hafta içi bi muayeneye gidin isterseniz sonradan pişman olmayınBeni asıl tedirgin eden bu vajinal kasılma ağrısı adet öncesi gibi ,kasıklarımdaki ağrı tedirgin etmiyor
Tabiki sizi en iyi anlayacaklardan biri bnm 3 kaynım var bnmde maalesef bende zor zamanlar geçirdim inşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip ederPazartesi zaten kan testi yaptırıcam,bu ikinci denemem benim aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum ,anlarsınız beni
Akşam baktığımda bu şekildeydi kuruma çizgisi var galiba? Yada var mı dersin?Tabiki sizi en iyi anlayacaklardan biri bnm 3 kaynım var bnmde maalesef bende zor zamanlar geçirdim inşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip eder
Amin inşaallah canımKıyamam gerçekten ,çeken bilir bizim halimizi ,Allah'ım sana da bana da nasip etsin inşallah
Ben ikisinde de çok hafif silik çizgi gördüm bnm yaptığımda böyleydi bence kan verin bugün inşaallah vardırAkşam baktığımda bu şekildeydi kuruma çizgisi var galiba? Yada var mı dersin?
Maalesef test bozukmuş artık ekime kaldı….Ben ikisinde de çok hafif silik çizgi gördüm bnm yaptığımda böyleydi bence kan verin bugün inşaallah vardır
Kan verdiniz mi kiMaalesef test bozukmuş artık ekime kaldı….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?