Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bnm erken öğrenmem lazım pıhtılaşma var büyük ihtimalle genetik testleri yaptırdım bütün sonuçlar çıkmadı henüz ama çıkanlara bakarak doktor pıhtılaşma var gibi gebelik olduğu anda ilaca başlıycaz dedi onun için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi bnm bildiğim 2 kimyasal ama bilmediğim belki daha fazla ve şüpheleniyorum da onları da zaten tesadüfen öğrendim yoksa yine haberim olmazdı

aaaa evet sizin hemen öğrenmeniz gerekiyor o zaman en iyisi en yakın tarihte kan testi vermek sık sık

aaaa evet sizin hemen öğrenmeniz gerekiyor o zaman en iyisi en yakın tarihte kan testi vermek sık sık
Evet işte ortada böyle bi durum var dün gittim acile evde test yaptın mı diye soruyorlar yapıp varsa öyle gelseydin diyo ben bilmiyorum sanki yapmayı onun için ptesi bekliycem mecbur

Evet işte ortada böyle bi durum var dün gittim acile evde test yaptın mı diye soruyorlar yapıp varsa öyle gelseydin diyo ben bilmiyorum sanki yapmayı onun için ptesi bekliycem mecbur
ah bu aciller ah önce kanda çıktığını bilmiyorlar sanki sırf baştan atmak için yapılıyor.

ah bu aciller ah önce kanda çıktığını bilmiyorlar sanki sırf baştan atmak için yapılıyor.
Daha önce yaşadığım şehirde yapıyorlardı direk ama burdakiler böyle niyeyse geçen ay ilk gittiğimde de sağlık ocağına niye gitmiyonuz diyo geç çıkıyo ne yapalım erken çıktı da gitmedik sanki

aynen o da başka eziyet ya keşke anında öğrenebileceğimiz şeyleri icat etseler ya :)

Okuduğum bazı konularda bazı sağlık ocaklarında aynı gün öğleden sonra çıkıyormuş burayı bilmiyorum nasıl inşaallah aynı gün çıkan yerlerdendir
inşallah öyledir bakalım önümüzdeki hafta hüzünlü mü sevinçli mi olacağız?

Beni asıl tedirgin eden bu vajinal kasılma ağrısı adet öncesi gibi ,kasıklarımdaki ağrı tedirgin etmiyor
Gebelikte o normal bildiğim kadarıyla ama içiniz rahat etmiyorsa hafta içi bi muayeneye gidin isterseniz sonradan pişman olmayın

Pazartesi zaten kan testi yaptırıcam,bu ikinci denemem benim aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum ,anlarsınız beni

Pazartesi zaten kan testi yaptırıcam,bu ikinci denemem benim aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum ,anlarsınız beni
Tabiki sizi en iyi anlayacaklardan biri bnm 3 kaynım var bnmde maalesef bende zor zamanlar geçirdim inşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip eder

Tabiki sizi en iyi anlayacaklardan biri bnm 3 kaynım var bnmde maalesef bende zor zamanlar geçirdim inşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip eder
Akşam baktığımda bu şekildeydi kuruma çizgisi var galiba? Yada var mı dersin?

Eklentiler

• 0ECF92F3-9985-4B30-982B-23A02E327F89.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 24B6080B-CCB5-4C02-BE02-53E6C9EAF559.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…