Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilesin cnm 2 dk icinde ciktiysa
Kan testi yap cnm insallah ondada cikar
Evet çabuk çıktı canım ilk 5 dk içinde beni ümitlendiren de o zaten birde Lh testi de koyu çıkıyo ve şu an yumurta falan yok daha cuma günü gittim Dr yumurta çatlamış dedi ve başka yumurta yoktu bu kadar kısa sürede de büyümesi biraz zor

İnşaallah canım inşaallah güzel dileklerin için çok sağol Rabbim tez vakitte sanada bu mutluluğu yaşatsın inşaallah

İnşaallah canım inşaallah güzel dileklerin için çok sağol Rabbim tez vakitte sanada bu mutluluğu yaşatsın inşaallah
amin bekleyen isteyen gönlü içi acıyan herkese nasip etsin veeee sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah... :)

Test sizin mi yoksa baska uyeninmi

Hamilesin canim
Normal yollami hamile kaldiniz yoksa tedaviylemi
İnşaallah canım şöyle canım çok şükür ben normal kendim hamile kalabiliyorum onda sıkıntı yok çok şükür ama biri dış gebelik oldu 2side kimyasal tutunmada sıkıntı oluyo bnm dış gebelikten dolayı Ağustos ayında rahim filmi çektirdim sağ tüpüm tıkalıymış hasarlıymış Dr uğraşmış baya bi tamamen olmasada açılmış biraz o açıklıkla da hamile kalırsın ama bi ihtimal yine dış gebelikte olabilir dedi o beni korkutuyor biraz ama anlamak için biraz ilerlemesini beklemekten başka çare yok şu an

Anladim canim dis gebelik cok kotu bisey
Beklemekten care yok
Bide cnm sakin kotu dusunme kotu dusununce insanin basina geliyor

Canım seni üzmek istemem ama testin eğer prodoctor markaysa maalesef ki o yalancı pozitif oluyo başka markayla tekrar dene bence sonra hayal kırıklığı yaşamamak

Miratech marka test aldım bugün gidip gene alıcam haftaya da doktor randevum var

Anladim canim dis gebelik cok kotu bisey
Beklemekten care yok
Bide cnm sakin kotu dusunme kotu dusununce insanin basina geliyor
Evet Allah kimseye yaşatmasın dış gebelik gerçekten çok kötü
Biliyorum canım stres çok etkiliyor bu ay bide tatile geldik onun için çok fazla düşünmeye de fırsatım olmadı her ne kadar arada aklıma gelse de belki onunfa etkisi oldu inşaallah bundan sonrasıda sağlıklı ilerler
Sen hamile misin canım

Yok ben dogum yaptim 1 yil oldu

Ne yaptın canım nasılsın adet oldun mu bugün için bekliyorum demiştin
Yok canım bazen 14 bazen 16 günde bir adet oluyorum ben o yüzden 3 ekime kadar bekliyorum bugün gelmeyecek belirtisi yok büyük ihtimal pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…