• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım sen bilirsin bu ay kafamı dinliyim diyorsan öyle yap takip etmeyi bırakıp o ay kalanda çok var :) işte pıhtılaşma olabilir canım ondan dolayı oluyodur büyük ihtimalle eşime izin verirlerse haftaya memlekete gidicez işte sonuçları alıcam bakalım o zaman netleşir
ayyyy evet ya takip etmeden de nasıl yumurtlamaya denk getireyim benim o zaman hiç olmaz :) hadi inşallah varsa öyle bir şey önlem alıp yapman daha sağlıklı olur çünkü hem rahmin de yorulmaz

ayyyy evet ya takip etmeden de nasıl yumurtlamaya denk getireyim benim o zaman hiç olmaz :) hadi inşallah varsa öyle bir şey önlem alıp yapman daha sağlıklı olur çünkü hem rahmin de yorulmaz
Adetin bittiği gün başlayıp 2 günde bir olursa öbür adete kadar illa denk gelir herhalde 🙈 hayırlısı bakalım canım bende öyle düşünüyorum da işte Dr gebelik olursa ilaca başlıycaz dedi ama onun seviyesine göre de bazen gebelikten önce ilaca başlanıyor

Kızlar 8 eylül regl günüm bugün 10u oldu 3 gündür leke geliyor. Sökülemedim. Bebek düşünüyoruz. Lekelenme olabilir mi. Pede geçmiyor ama peçetede kırmızı renk 😔

Kızlar 8 eylül regl günüm bugün 10u oldu 3 gündür leke geliyor. Sökülemedim. Bebek düşünüyoruz. Lekelenme olabilir mi. Pede geçmiyor ama peçetede kırmızı renk 😔
Normalde adet olacağın zaman böyle leke gelmiyorsa bi tahlil yaptır istersen canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Sorun değil abla :) hayırlısıyla inşaallah 🤲
Selamlar canım ,benim de dün yukselmesi gereken değerim yükselmedi aksine düştü ,müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum ,Allah tekrar deneme gücü verir inşallah ,hani merak ederim diye yazmıştın ya ondan haber vereyim dedim,tüp bebek çok meşakkatli bir olay,tekrar aynı acıları yaşamak bilemiyorum

Selamlar canım ,benim de dün yukselmesi gereken değerim yükselmedi aksine düştü ,müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum ,Allah tekrar deneme gücü verir inşallah ,hani merak ederim diye yazmıştın ya ondan haber vereyim dedim,tüp bebek çok meşakkatli bir olay,tekrar aynı acıları yaşamak bilemiyorum
Merhaba abla üzüldüm senin adına 😞 inşaallah hayırlısıyla tekrar olur en kısa zamanda
Değer kaçtan kaça düştü abla kimyasal mı oldu yani Dr bi sebep falan söyledi mi

Merhaba abla üzüldüm senin adına 😞 inşaallah hayırlısıyla tekrar olur en kısa zamanda
Değer kaçtan kaça düştü abla kimyasal mı oldu yani Dr bi sebep falan söyledi mi
Sağol ,doktorla çok sağlıklı konuşamadık,sadece tutunmuş ama ilerlememiş

dedi ,daha detaylı konuşacağız ,adeti bekliyorum
Değer kaçtan kaça düştü peki abla bnmde son düşükte önce değer düşmeye başladı 2 3 gün sonra kanama başladı ama belli de olmuyo abla burda forumlarda değeri düşüp sonra yükselenleri sağlıklı olanları da gördüm hakkında hayırlısı olsun inşaallah abla

Kizlar beta HCG adete 6 gün kala catlamadan snra 8. Gün 2.30 çıktı sizce yükselir mi? Yada başına böyle bişe gelip değeri yükselen gebeligini öğrenen var mı?

Kizlar beta HCG adete 6 gün kala catlamadan snra 8. Gün 2.30 çıktı sizce yükselir mi? Yada başına böyle bişe gelip değeri yükselen gebeligini öğrenen var mı?
8 gün biraz erken olmuş sanki 2 3 gün sonra tekrarlayın testi inşaallah gönlünüzce olur

Merhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayım ☺️Hamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum ☺️
Hepsi düşükle dış gebelikle sonuçlandı ama her hamile kaldığımda genel olarak o ay farklı oldu. Bazen çok fazla bel ağrısı oldu bazen aşırı koku aldım uyandığım anda burnuma mutfaktaki herşeyin kokusu geliyordu bazen çok halsizlik oldu. Yani genel olarak şöyle de diyebilirim mesela regl öncesi bazı belirtiler yaşıyoruz göğüs hassasiyeti sırt bel ağrısı falan. Normal bir adette bu belirtileri atıyorum 4 5 gün yaşıyorum ve adet oluyoruz. Eğer hamileysem bu belirtiler adet gününden 10gün önce başlıyor bazen daha şiddetli ağrılar hassasiyetler oluyo bazen aynı oluyo ama uzun sürüyo en belirgin belirti de adet gecikmesi normalde çok nadir şaşırır. Yani o ay genelde diğerlerinden hep farklıdır hamile kaldığınızda mutlaka sonradan farkedersiniz aslında anlamadım ama şöyle belirtiler olmuş diye. Bu arada genelleme yapıyorum bazıları hiç anlamıyor çünkü🤷🏻‍♀️

Amin ablacım sağol ,benim değer 14.61 den 0.189 lara düşmüş
Hmm anladım abla kimyasal olmuş o zaman hayırlısı olsun inşaallah yani abla kaç düşük vardı hatırlamıyorum senin ama büyük ihtimalle yapılmıştır da belki ama genetik test yapıldı mı sana pıhtılaşma falan olmasın çünkü 2 3 kimyasal yada düşük varsa ondan şüpheleniliyor ya

Merhaba canım , nasılsın?Benim bu ilk düşüğüm oldu genetik test önerilmedi ,ben burada tekrar bir doktora gidip olanı biteni anlatacagim randevu aldım ,ben de doktoruma sordum pıhtılaşma sorunu mu diye ama varsa da böyle bir sorun verdiğimiz ilaçlar kan sulandırıcı iğneler hep onu engellemeye yönelik dedi..

Back