İyiyim abla elhamdülillah sağol sende iyisindir inşaallahMerhaba canım , nasılsın?Benim bu ilk düşüğüm oldu genetik test önerilmedi ,ben burada tekrar bir doktora gidip olanı biteni anlatacagim randevu aldım ,ben de doktoruma sordum pıhtılaşma sorunu mu diye ama varsa da böyle bir sorun verdiğimiz ilaçlar kan sulandırıcı iğneler hep onu engellemeye yönelik dedi..
Merhaba canım , nasılsın?Benim bu ilk düşüğüm oldu genetik test önerilmedi ,ben burada tekrar bir doktora gidip olanı biteni anlatacagim randevu aldım ,ben de doktoruma sordum pıhtılaşma sorunu mu diye ama varsa da böyle bir sorun verdiğimiz ilaçlar kan sulandırıcı iğneler hep onu engellemeye yönelik dedi..
Merhaba canım ,tüp bebek tedavilerinde hep bu yöntem var tedavinin başından sonuna kadar kan sulandırıcı ilaç ve iğne yapılıyor .Yani tedavinin parçasıİyiyim abla elhamdülillah sağol sende iyisindir inşaallah
Başka doktora gitmek iyi olur abla böyle durumlarda tek doktorla kalmamak en iyisi bide sürekli olarak iğne kullanıyor muydun yada coraspirin mi kullanıyodun anlamadım yani pıhtılaşma var mı yok mu bilmeden niye ona yönelik ilaç vermişler tedavi yönteminde herkese mi uygulanıyor acaba
Anladım abla tedavi yöntemini bilmediğim için sordum hayırlısı olsun inşaallah abla bundan sonra sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olur inşaallahMerhaba canım ,tüp bebek tedavilerinde hep bu yöntem var tedavinin başından sonuna kadar kan sulandırıcı ilaç ve iğne yapılıyor .Yani tedavinin parçası
Allah razı olsun,inşallah sen de evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınAnladım abla tedavi yöntemini bilmediğim için sordum hayırlısı olsun inşaallah abla bundan sonra sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olur inşaallah
Amin inşaallah isteyen herkese nasip etsin RabbimAllah razı olsun,inşallah sen de evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Aynen sperm testi yapıldı doktor ileri hareketlilik biraz düşük ama gebeliğe engel değil diyerek vitamin verdi bir de ilişki sıklığında sıkıntı var bizim galiba ya gün aşırı bile zor oluyor onun etkisi var dedi doktorumuz son olarak ama bu ay çektireceğim olayım da şimdi çekmiyorlarmış
Evet var kesin sabah ilk idrarla da çıkar da bu sefer hayırlısıyla tutar inşallah diyelim maşallah ben gördüm varKızlaar bugün yumurtlama üstünden geçen 10 gün hatta 11 de olabilir üstteki ovulasyon testi altta ki beta hcg ikisini de aynı idrarla yaklaşık 1 saat önce yaptım bu ay ovulasyon testiyle takip ettim önemli günleri değerlendirdik bnm gebelik olmasında değilde tutunmada sıkıntı oluyo diye Dr coraspirin ve tutunması ilaç verdi teste göre sanki var gibi ama hala ümitlenmeye korkuyorum sabah ilk idrarla tekrar yapıcam inşaallah vardır
İkinci cizgi gayet belli oluyo bu sabah tekrardan yap bence inşaAllah vardırKızlaar bugün yumurtlama üstünden geçen 10 gün hatta 11 de olabilir üstteki ovulasyon testi altta ki beta hcg ikisini de aynı idrarla yaklaşık 1 saat önce yaptım bu ay ovulasyon testiyle takip ettim önemli günleri değerlendirdik bnm gebelik olmasında değilde tutunmada sıkıntı oluyo diye Dr coraspirin ve tutunması ilaç verdi teste göre sanki var gibi ama hala ümitlenmeye korkuyorum sabah ilk idrarla tekrar yapıcam inşaallah vardır
Aayy inşaallah canım yaa inşaallah bu sefer sağlıklı bi şekilde olurEvet var kesin sabah ilk idrarla da çıkar da bu sefer hayırlısıyla tutar inşallah diyelim maşallah ben gördüm var
İnşaallah vardır canım yaaİkinci cizgi gayet belli oluyo bu sabah tekrardan yap bence inşaAllah vardır
Canım seni üzmek istemem ama testin eğer prodoctor markaysa maalesef ki o yalancı pozitif oluyo başka markayla tekrar dene bence sonra hayal kırıklığı yaşamamak içinHanımlar merhaba bende yeni katıldım 4 sene önce 1 düşük yaptım ve sonra hamile kalamadım sat 4 Eylül haftaya doktora gidecektim erken gebelik testiyle bu sabah yaptım 2 dk içinde bu sonuç çıktı ben delirmedim dimi var 2. Çizgi
Maalesef canım bende kalamıyorum hala aynı bu ay adetten hemen sonra hsg çekilecek onu bekliyorum bekliyorum hayırlısı artık....Aayy inşaallah canım yaa inşaallah bu sefer sağlıklı bi şekilde olursen ne yaptın canım sende durumlar ne senide merak ettim
Anladım canım hayırlısı olsun inşaallah adet ne zaman peki bide bu ayı değerlendirdin mi yoksa dediğin gibi bu ay ara mı verdinMaalesef canım bende kalamıyorum hala aynı bu ay adetten hemen sonra hsg çekilecek onu bekliyorum bekliyorum hayırlısı artık....
denedim de zaten olmuyor diye denedim yumurtlamaya göre adeti yarın bekliyorum.... inşallah sorun neyse çözülür de ben de mutlu sona ulaşabilirim artık...Anladım canım hayırlısı olsun inşaallah adet ne zaman peki bide bu ayı değerlendirdin mi yoksa dediğin gibi bu ay ara mı verdin
Belkide bi yapışıklık falan var ondan olmuyo inşaallah hsg sonrası sende güzel haberi verirsin bize
İnşaallah canım inşaallah Rabbim sana da nasip etsindenedim de zaten olmuyor diye denedim yumurtlamaya göre adeti yarın bekliyorum.... inşallah sorun neyse çözülür de ben de mutlu sona ulaşabilirim artık...
Hamilesin cnm 2 dk icinde ciktiysaHanımlar merhaba bende yeni katıldım 4 sene önce 1 düşük yaptım ve sonra hamile kalamadım sat 4 Eylül haftaya doktora gidecektim erken gebelik testiyle bu sabah yaptım 2 dk içinde bu sonuç çıktı ben delirmedim dimi var 2. Çizgi
hepsi aynı olacak diye bir şey yok ki belki de çok sağlıklı ve ömrü uzun olacak inşallah her şey Allahtan dua edip pozitif düşün ve en önemlisi de kalabiliyorsun bu bile şükretmeye değer bence sağlıkla güzelce ilerleyecek ben inanıyorum... :)İnşaallah canım inşaallah Rabbim sana da nasip etsinpozitifi görsemde ben hala sevinemiyorum inşaallah bu sefer ki sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?