Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim abla elhamdülillah sağol sende iyisindir inşaallah
Başka doktora gitmek iyi olur abla böyle durumlarda tek doktorla kalmamak en iyisi bide sürekli olarak iğne kullanıyor muydun yada coraspirin mi kullanıyodun anlamadım yani pıhtılaşma var mı yok mu bilmeden niye ona yönelik ilaç vermişler tedavi yönteminde herkese mi uygulanıyor acaba

Kizlar testime bakar misiniz...Adet den 9 gün sonra 2 3 gün kahve leke gördüm doktor 15 içinde adet olman lazım dedi 14 gun sonra yine leke geldi 9 gündür devam ediyo ama sadece çok az kahve artma azalma ya da kırmızı kan hiç yok 2 gündür test yapıyorum silik çizgi mi değil mi bilemedim başına gelen oldu mu cok duzenliydi adetim

Eklentiler

• BeautyPlus_20210913223810656_org.jpg
    131,8 KB · Görüntüleme: 53

Merhaba canım ,tüp bebek tedavilerinde hep bu yöntem var tedavinin başından sonuna kadar kan sulandırıcı ilaç ve iğne yapılıyor .Yani tedavinin parçası

Merhaba canım ,tüp bebek tedavilerinde hep bu yöntem var tedavinin başından sonuna kadar kan sulandırıcı ilaç ve iğne yapılıyor .Yani tedavinin parçası
Anladım abla tedavi yöntemini bilmediğim için sordum hayırlısı olsun inşaallah abla bundan sonra sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olur inşaallah

Anladım abla tedavi yöntemini bilmediğim için sordum hayırlısı olsun inşaallah abla bundan sonra sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olur inşaallah
Allah razı olsun,inşallah sen de evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Kızlaar bugün yumurtlama üstünden geçen 10 gün hatta 11 de olabilir üstteki ovulasyon testi altta ki beta hcg ikisini de aynı idrarla yaklaşık 1 saat önce yaptım bu ay ovulasyon testiyle takip ettim önemli günleri değerlendirdik bnm gebelik olmasında değilde tutunmada sıkıntı oluyo diye Dr coraspirin ve tutunması ilaç verdi teste göre sanki var gibi ama hala ümitlenmeye korkuyorum sabah ilk idrarla tekrar yapıcam inşaallah vardır

Eklentiler

• IMG_20210929_233156_705.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 33
Evet var kesin sabah ilk idrarla da çıkar da bu sefer hayırlısıyla tutar inşallah diyelim maşallah ben gördüm var

İkinci cizgi gayet belli oluyo bu sabah tekrardan yap bence inşaAllah vardır

Hanımlar merhaba bende yeni katıldım 4 sene önce 1 düşük yaptım ve sonra hamile kalamadım sat 4 Eylül haftaya doktora gidecektim erken gebelik testiyle bu sabah yaptım 2 dk içinde bu sonuç çıktı ben delirmedim dimi var 2. Çizgi

Eklentiler

• 20210930_072935.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 39
Canım seni üzmek istemem ama testin eğer prodoctor markaysa maalesef ki o yalancı pozitif oluyo başka markayla tekrar dene bence sonra hayal kırıklığı yaşamamak için

Aayy inşaallah canım yaa inşaallah bu sefer sağlıklı bi şekilde olur sen ne yaptın canım sende durumlar ne senide merak ettim
Maalesef canım bende kalamıyorum hala aynı bu ay adetten hemen sonra hsg çekilecek onu bekliyorum bekliyorum hayırlısı artık....

Maalesef canım bende kalamıyorum hala aynı bu ay adetten hemen sonra hsg çekilecek onu bekliyorum bekliyorum hayırlısı artık....
Anladım canım hayırlısı olsun inşaallah adet ne zaman peki bide bu ayı değerlendirdin mi yoksa dediğin gibi bu ay ara mı verdin
Belkide bi yapışıklık falan var ondan olmuyo inşaallah hsg sonrası sende güzel haberi verirsin bize

denedim de zaten olmuyor diye denedim yumurtlamaya göre adeti yarın bekliyorum.... inşallah sorun neyse çözülür de ben de mutlu sona ulaşabilirim artık...

denedim de zaten olmuyor diye denedim yumurtlamaya göre adeti yarın bekliyorum.... inşallah sorun neyse çözülür de ben de mutlu sona ulaşabilirim artık...
İnşaallah canım inşaallah Rabbim sana da nasip etsin pozitifi görsemde ben hala sevinemiyorum inşaallah bu sefer ki sağlıklı olur

Hamilesin cnm 2 dk icinde ciktiysa
Kan testi yap cnm insallah ondada cikar

İnşaallah canım inşaallah Rabbim sana da nasip etsin pozitifi görsemde ben hala sevinemiyorum inşaallah bu sefer ki sağlıklı olur
hepsi aynı olacak diye bir şey yok ki belki de çok sağlıklı ve ömrü uzun olacak inşallah her şey Allahtan dua edip pozitif düşün ve en önemlisi de kalabiliyorsun bu bile şükretmeye değer bence sağlıkla güzelce ilerleyecek ben inanıyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…