Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar antibiyotik ağır geldi bence de kanamanın artması da muhtemelen onlardan olabilir bence de ilaçları bırakıp başka hastaneye gitmekte fayda var

yok hormonlarda bir şey yoksa cumartesi gideceğim çektirmeye kararlıyım yani yeter sende onlar da var bende sıfır hiiiiç olmadı ne düşük ne dış gebelik demek ki hiç ulaşmıyor yani var bir sıkıntı diyorum ama doktorları ikna edemedim resmen kafama göre gidip çektireceğim bunu da yani ya yeter vallahi :/

kızlar selam,
ben şubatta dış gebelik geçirmiştim. işte bu regl olduktan sonra rahim filmi çekinicektim ama işler farklı gitti. bi 10 gün önce bi anlık bıseyler oldu. ve SAT 11 ağustostu bi kaç gün geri çekerek regl olurdum ve hala olmadım. bel ve sırt ağrılarım oluyor ara ara sızıntı gibi vuruyo bazen direk belime vuruyo. arada halsizlik geliyo ve çok sık idrara çıkıyorum bu ara özellkle geceleri . regl oluyo gibi ağrım oldu bugun sabah dedım kesın regl oldum tmm ama gıttım yıne yok bişey. bu arada dün normal eczaneden test aldım negatif çıktı. korkuyorum yıne dıs gebelık gecırırım dıye ınsallah hayırlısı olsun ama bılmıyorum nedır bu sızce var mıdır bısey

Şimdiye kadar sadece muayene kalmış olması saçma çok basit testler yani saçmalamışlar biraz gerçekten de neyse sonuçlar çıksın bakalım inşaallah sıkıntı yoktur
anlatamıyorum işte bir tutturmuşlar bu yaşta neden bu acele?????? sanki 15 yaşındayım ya ben ne zaman 2. çocuğu doğuracağım çok pardon da??? 27 yaşındayım ya herkes 35 yaşında anne olmak zorunda mı???

merhabalar dış gebelik olsa betanız çok hızlı artar ağrınız olur tansiyonunuz oynar olur bir sıkıntı ve doktora muayene olun bence en kısa sürede...

Cumartesiye adetin bitmiş olursa bence de çektir sonuçta parasıyla yani yok çekmeyiz demezler ama onda da iyi bi doktor olmasına dikkat et bence oda çok önemli
Yani evet rahim de yumurtalıkta sıkıntı yoksa belki bi tıkanıklık vardır ulaşamadığı için olmuyordur inşaallah sorun neyse bir an önce ortaya çıkar sende güzel haberi tez vakitte hayırlısıyla alırsın inşaallah

Merhaba canım bende ocakta geçirdim dış gebelik ve hep korunduk sadece 1 kere korunmadık ve oda tutmuş hamile kaldım fakat maalesef ki kaybettim düşük yaptım bende yine dış gebelik diye korkmuştum bende korunma süresi bitiminde çektirmeyi düşünüyodum onun için hala dış gebelik riski vardı yani bende evde test yaptım o zaman çok çok silik çıkmıştı yok gibiydi ve 10 gün falan lekelenmem oldu sonra kesildi kesildikten sonra tahlil yaptırdım öyle öğrendim ama sevinemedim bile tabii her neyse canım öyle bi şüphe var madem direk kan verip öğren derim hakkında hayırlısı olsun inşaallah

tükendim vallahi canım ya amin doktor sende bir şey yok stres kaynaklı sebepsiz dedi...... bir de bir şey daha öğrenmiş benimle ilgili bizimkiler de inanmıyorum pek öyle şeylere...... dua falan yazdırdılar artık Allaha kaldım anlayacağın :)

Ayy güldüm resmen 27 yaşa erken mi diyorlar bnmle yaşıt akrabam 4.yü doğurmak üzere maşallah ona da bnm 1 tane yok ayrıca kadınlarda belli bi yaştan sonra daha da zorlaşıyor sende bnm gibi ters doktorlara denk gelmişsin belli ki araştırıp iyi bi doktor bul bence canım bnm şimdi gittiğim Dr iyi bakalım inşaallah bende bi sonuç elde edebilirim

Tüm tahlil tetkik yapmadan nede kolay bişey yok demiş
Yani canım ne öğrenilmiş kime ne yazdırılmış bilmiyorum ama Allah'a kaldı demen pek doğru olmamış beni yanlış anlama ama Allah isterse olur zaten yoksa zaten biz ne yaparsak yapalım hiç bi sorun dahi olmasa Allah ol demezse olmaz o biraz yanlış bi terim olmuş sadece naçizane uyarmak istedim ve herşey duayla tabiki

Aa aynı şeyleri yaşamışız bizde korunuyoduk bi kere korunamadık kazayla olumca şuan korkuyorum inşallah hayırlısı olur ya. Çalışıyorumda gidip kan testi de veremiyorum bekliyorum öyle bakalım

Aa aynı şeyleri yaşamışız bizde korunuyoduk bi kere korunamadık kazayla olumca şuan korkuyorum inşallah hayırlısı olur ya. Çalışıyorumda gidip kan testi de veremiyorum bekliyorum öyle bakalım
Evet aynı şeyler ama inşaallah sen bnm son yaşadığımı yaşamazsın canım eğer yumurtlama günlerinde olmadıysa sıkıntı olmaz bişey yoktur ama emin olmak için iş çıkışı acile gidip tahlil ver istersen için rahat olsun

Yok öyle kötü bir düşünce için söylemedim kesinlikle zaten sadece onun elinde o bambaşka ama tıp artık daha fazla vesile olmayacak galiba birden Rabbim kısmet edecek öyle olacak diye düşünüyorum tedavi olacak bir şeyim kalmadı ....

en iyi hastaneye gidiyorum devlete de gittim bir kere yok vallahi gelemedim bir türlü bakalım gideceğim doktor ne diyecek....

Rahim filminide çektirmeden öyle düşünme bence canım belkide herşey onunla çözülecek belli mi olur
Birde sonuçlar çıkmadı mı henüz merak ettim

en iyi hastaneye gidiyorum devlete de gittim bir kere yok vallahi gelemedim bir türlü bakalım gideceğim doktor ne diyecek....
Canım hastanenin iyi olması değiştirmez önemli olan Dr bence öyle özeller var Dr kötü öyle doktorlar var devlette veya iyi olmayan bi özelde ama işini iyi yapıyor orası çok belli olmuyo

Rahim filminide çektirmeden öyle düşünme bence canım belkide herşey onunla çözülecek belli mi olur
Birde sonuçlar çıkmadı mı henüz merak ettim
sen mi ben mi yok mail adresimi vermiştim gelmemiş hala arasam mı acaba?

Canım hastanenin iyi olması değiştirmez önemli olan Dr bence öyle özeller var Dr kötü öyle doktorlar var devlette veya iyi olmayan bi özelde ama işini iyi yapıyor orası çok belli olmuyo
herkesin memnun olduğu doktor beni muayene bile etmiyor o kadar diyim sana sanki böyle bir bakışta anlıyor gibiler vallahi ne diyeyim ....

herkesin memnun olduğu doktor beni muayene bile etmiyor o kadar diyim sana sanki böyle bir bakışta anlıyor gibiler vallahi ne diyeyim ....
Belkide muayene etmeden iyi şeyler söylemesi herkesin hoşuna gitti ondan iyi diyorlar doktora muayene tahlil vs yapmadan bişey yok diyen doktorlara gıcık oluyorum kimseyede önermem öyle doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…