Merhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayım Hamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri
- Konu Sahibi Rzkyr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #erkengebelik #gebelikbelirtileri
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 27
Vala canım ben hamile olduğumu kusmamdan anladım görümceme gitmistik adetime bir hafta vardı her sabah kusuyordum eve gelince test yaptım hamileyim üstelik 5 aylık kızım varMerhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayım Hamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 27
Merhaba en önemli belirti kan testinde 2 günde 2 katı artan değerdir onun dışında her şey boş Hamilelik planlayınca afedersin popomuzda sıvilce çıksa belirtiye yoruyoruzMerhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayım Hamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
ahaha çok haklısınız kendimizi dinliyoruz hep ne var acaba diyeMerhaba en önemli belirti kan testinde 2 günde 2 katı artan değerdir onun dışında her şey boş Hamilelik planlayınca afedersin popomuzda sıvilce çıksa belirtiye yoruyoruz
Aaa ne güzel birlikte büyürler Demek erken dönemde de mide bulantısı olabiliyorVala canım ben hamile olduğumu kusmamdan anladım görümceme gitmistik adetime bir hafta vardı her sabah kusuyordum eve gelince test yaptım hamileyim üstelik 5 aylık kızım var
Anladım canım amin inşallahÇoğu insanda belirti adet gibi olduğu için çıkartamiyor ama Allah herkese nasip etsin
- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 27
Evet ben ordan anladımAaa ne güzel birlikte büyürler Demek erken dönemde de mide bulantısı olabiliyor
Evet en erken belirtilerden biri..Merhaba Adetime 7 gün varken lekelenme gördüm ,ama peçete ile silince görünecek kadar ..hafif kahverengi veya pembemsi gibi ..az miktarda ..erken belirtilerden olabilir mi ?
Peki kasıklarda batma vs oldu mu adetten önce bu yerleşme kanaması olduğu süreçte
Test yaptınız mı acaba hamile misiniz?Merhaba Adetime 7 gün varken lekelenme gördüm ,ama peçete ile silince görünecek kadar ..hafif kahverengi veya pembemsi gibi ..az miktarda ..erken belirtilerden olabilir mi ?
Aslında o gün dışardaydım ve baya bir yürüdüm ..bu yüzden mi bilmiyorum baya bir bel ağrısı oldu ,Evet en erken belirtilerden biri..
Peki kasıklarda batma vs oldu mu adetten önce bu yerleşme kanaması olduğu süreçte
yani aslında pek olmadı bugün bu kanamayı gördüm ,ama ara ara oluyor gibi ..test yapmadım henüz adetime 6 gün varEvet en erken belirtilerden biri..
- 31 Ağustos 2021
- 22
- 7
- 1
- 34
Ben de hiç belirti olmadı sadece gecikme yaşadım. Bazı kişiler de belirti oluyor, bazıların da ise olmuyor.Merhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayım Hamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
Adetleriniz düzenliyse ve normalde böyle bir kanama olmuyorsa yerleşme olma ihtimali mümkün İnşaallah hayırlı haberi verirsiniz bende bekliyorum 2 3 güne tahlil yaptırmayı düşünüyorum inşaallah bende güzel haberi alırımAslında o gün dışardaydım ve baya bir yürüdüm ..bu yüzden mi bilmiyorum baya bir bel ağrısı oldu ,
yani aslında pek olmadı bugün bu kanamayı gördüm ,ama ara ara oluyor gibi ..test yapmadım henüz adetime 6 gün var
Amin inşallah Allah gönlümüze göre versinAdetleriniz düzenliyse ve normalde böyle bir kanama olmuyorsa yerleşme olma ihtimali mümkün İnşaallah hayırlı haberi verirsiniz bende bekliyorum 2 3 güne tahlil yaptırmayı düşünüyorum inşaallah bende güzel haberi alırım
Adetime 5 gün kaldı ve dayanamayıp test yaptım negatif acaba erken mi ?Ben de hiç belirti olmadı sadece gecikme yaşadım. Bazı kişiler de belirti oluyor, bazıların da ise olmuyor.
Normal kaset test yaptıysanız erken onda çıkmaz erken gebelik mi yaptınızAdetime 5 gün kaldı ve dayanamayıp test yaptım negatif acaba erken mi ?
Normal kaset testNormal kaset test yaptıysanız erken onda çıkmaz erken gebelik mi yaptınız
O zaman çok erken onun için ya erken gebelik testi yapın yada kan verin ama en garantisi kan vermekNormal kaset test