Erken gebelik belirtileri

tucelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
12
0
36
33
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Ben 3 aylık evliyim ve normalde adetime 1 hafta kala göğüslerim ağrırdı fakat bu ay 15 gün kala göğüslerim ağrımaya başladı, çok hassas, uçları da sürekli sızlıyor, kasıklarımda ara sıra batma oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Adetime de 5 gün var şu an.

Hamile olabilirsiniz ama adet de olabilirsiniz. Adet gününüzde test yapmanızı öneririm. Umarım bebiş vardır

Hamilelik ve adet belirtiler birebir aynı. Ama göğüs hassasiyeti her zaman doğru bir belirti değil onu baz alma. Benim kasımda göğüslerim 75 ken 85-90 oldu nerdeyse ucu şişti rengi değişti (28 kasım adet tarihimde 2 gün kahverengi akıntı oldu sonra şiştiler) 15 aralıkta adet oldum. Yani göğüs kesinlikle yanıltıcı bir belirti. En güzeli adet tarihinde kan testi yaptırmak. Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce direk bütün adet belirtilerimi yaşadım. Tek kasık ağrılarım farklıydı adet tarihim 2-3 gün geçtikten sonra kramplı kasık ağrılarım oldu hala arada oluyor. BElki kasık ağrısından ayırt edebilirsin ama onuda daha önce hamile kalsıysan anca ayırt edersin. İnşallah hamilesindir

Erken gebelik testi yaptım bu sabah ve negatif çıktı. Sanırım adet belirtisi bu yaşadıklarım. Adetime de 4 gün var şu an. Bu kadar erken idrarda belli olur mu bilmiyorum ama merakıma yenilip almıştım testi

Hamile olabilirsiniz ama adet de olabilirsiniz. Adet gününüzde test yapmanızı öneririm. Umarım bebiş vardır
Adet gününden 6 gün öncesine kadar sonuç veren hassas testler varmış ondan yaptım negatif çıktı zaten demekki değilim

Erken gebelik testi yaptım bu sabah ve negatif çıktı. Sanırım adet belirtisi bu yaşadıklarım. Adetime de 4 gün var şu an. Bu kadar erken idrarda belli olur mu bilmiyorum ama merakıma yenilip almıştım testi
Canım şöyle ki benim adet tarihim 16 ocaktı 16 ocakta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 17 ocakta kan verdim 141.7 çıktı. Yani istersen kan ver için rahat etsin. 4 gün varsa bile 5 in üstünde çıkabilir benim adetimden 1 gün sonra 141.7 çıktı yani kan ver istersen net olur ben idrar testini bir kaç gün sonra yine yaptım yine negatif çıkmıştı yarın yine deneyeceğim değerim 1000’in üstünde bakalım çıkacak mı ama benim tecrübem idrar testi adet gecikmesi olunca doğru cevap veriyor

Aynen canım senin adetinin gecikmesi en büyük belirtisiymiş zaten. Bende de ani hareket ettiğimde kasıklarımda batma oluyor hala. Oturduğum yerden bir anda kalkınca ya da hızlıca eğilip doğrulduğumda. Ve çok halsizim sürekli uyumak istiyorum göğüslerim de öyle acıyor ve sızlıyor ki sutyen bile takamıyorum. En iyisi emin olmak için önce adet gecikmesini beklemek sonra kan testi yaptırmak sanırım.

Ilıskıden 7 gun sonra goguslerm basladı acımaya be bugun gunumdu hamıleyım daha cok yenı

yumurtlama gerceklesmedıgı zaman bu sorunlar erkenden yaşanabıliyor. veya yumurtlama zamanı yaşanıyor belırtıler. ama adet görmezsenız tekrarlayın testi

Normalde benim adetten bikac gün önce göğüs ağrılarım başlardı hamile olduğumda hic göğüs Ağrım olmadı 6 haftada başladı ama kişiden kişiye değişir tabi mutlaka önce ağrıyanda vardır

Benim adetim gecikti sayılmaz aslında 31-32 günde bir oluyorum yani zaten 16-17 ocak gibi oluyor :) tam adet günümde yaptırdım. Göğüsler konusunda benim hep adet öncesinde öyle şişer hala da öyle sporcu südyeni aldım çok rahat tavsiye ederim. Adet gününde ya da 1-2 gün öncesinde kan testi yaptırabilirsin bence (ben geç yumurtladığım için adet zamanında düşük çıktı)

Benim de sadece son hafta göğüslerim şişiyordu. Bu kez 15 gün önce başlayınca acaba olabilir mi dedim ve önceden hiç sızlamazdı. Yine negatif çıkar diye umutlanmak istemiyorum adetimde gecikme olursa eğer o zaman doktora gidicem :)

İşte o göğüa ağrısı kesinlikle belirti değil benimde hep şişer sızlar dokunamazdım bu sefer şişti sadece hamile olduğumu öğrendikten sonra daha yeni yeni değişimler oluyor adet gününden 1 gün önce sağlık ocağında yaptır öyle git doktora çünkü zaten doktorda beta isteyecek eğer öZeldeyse doktorun boşa para verme derim keseyi göremiyor hemen

Sebebsiz infertilite sonrası denenen dört tüp bebek iki aşılama negatif olunca hayallerde bitti ben de biraz normal deneyeyim dedim çok inanmasam da maydonoz süt buharı ve ovalasyon testiyle ve inanılmaz kasık bel ve göğüs agrısı yaşıyorum hiç olmayacak şekilde yüzümde ve bacağımda aynı an da kocaman sivilce çıktı belirtimi bilmem ama insanın aklını çalıyor işte

Merhaba kızlar. Öncelikle Allah hepinizin dileklerini kabul etsin. Benim de bugün adet olmam gerekiyordu fakat hala gelmedi ama inanılmaz ağrım var. 5 aylık evliyim her ay test yaptım negatif çıktı bu ay yapmıcam dedim ama heyecandan ölücem. Hamile olsam yine de adet günü ağrı olur mu acaba?

Canim benim hamile olduğumu öğrendiğimde sadece adet Ağrım olmustu baskada belirtim yoktu herkezde ayni olmayabilir tabi insaAllah seninkide öyledir canim

Canım benim de bugün umudum bitti ama yazdıklarını okuyunca acaba olabilir mi yine dedim benim adetime 2 gün var bütün belirtileri yaşıyorum ve erken gebelik testi aldım 3 saat önce sonuç negatif çıktı ve hamile değilim dedim artık

Canım bende idrar testi hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra da negatif çıkmıştı umutlandırmak için değil ama idrarda bazen çıkmıyor. Kan em sağlıklısı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…