• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

adetime 4 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı bu ne anlama geliyor bilen var mı

adetime 4 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı bu ne anlama geliyor bilen var mı
Test bozukta olabılır hamıle olabılırsın de benım ılk ıyleydı koyulastırcak kdr hcg olmamıs olabılır testı sabah tekrarla cnm

Sizin ki DE beyaz cizgiydi degil mi cok heyecanlandim
Bak en alttakınden uste kadar benım ama sen gene sakın ol belırtılerın varmı gogus agrısı arada kasıkta sancı sabah tekrar yap

Eklentiler

• 64D2D188-42CA-41C9-B25D-7EF9BAE5C642.jpeg
    64D2D188-42CA-41C9-B25D-7EF9BAE5C642.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 407
Bak en alttakınden uste kadar benım ama sen gene sakın ol belırtılerın varmı gogus agrısı arada kasıkta sancı sabah tekrar yap
Ayyy ilk etapta resmen beyazmis. Adet belirtilerim var. Gozguslerim cok AZ sis basim agriyor arada da midem bulaniyor. Tabi yumurtlamadan sonra devamli sol kasigim Batti. Daha adetime 4 gun var. Insallah benim de sizin ki gibi olur.

Ayyy ilk etapta resmen beyazmis. Adet belirtilerim var. Gozguslerim cok AZ sis basim agriyor arada da midem bulaniyor. Tabi yumurtlamadan sonra devamli sol kasigim Batti. Daha adetime 4 gun var. Insallah benim de sizin ki gibi olur.
Ins sonu guzel olsun ben kaybettım o gebelıgımde bebegımı

Back