Bu ikinci gebeliğim Kadın doğum doktorumu gördüm ameliyathanedeydik, başka bir günde alakasız birini hamile gördümRüyalarınız nasıldı
MaşallahBu ikinci gebeliğim Kadın doğum doktorumu gördüm ameliyathanedeydik, başka bir günde alakasız birini hamile gördümilk hamileligim planliydi onda da adagim olan yerde beşik ve farklı bir günde Pembe kurdeleli porselen ayıcık veriyorlardı elime
Ben adetten 1 hafta önce ögrendim gögüs hassasiyeti ve mide bulantısı vardı benim mide hastalıgım var ondan dolayı olabilir belki ama gögüslerim şişmiştiErken gebelikte en net 3 belirtiniz neydi kızlar?
Ben adetten 1 hafta önce ögrendim gögüs hassasiyeti ve mide bulantısı vardı benim mide hastalıgım var ondan dolayı olabilir belki ama gögüslerim şişmişti
Adetten önce çok sık idrara çıkmam yani bu kadar erken olurmu bu durum bilmiyorum enfeksiyonda olabilir.
Kasık batmaları göğüs hassasiyeti
Fazla acıkmam bide bende eşimde rüya gördük adete 3 gün kala test yaptım bingoo
bende de var bu belirtiler ama hıc umıtlenemıyorum. bundan once 1 boş gebelık yasadımbirde kalp atısı durdu. kafayı yıyebılırımİdrarımda tuhaf koku
Adet olcakmışım gibi karın ağrısı
Ayaklarımın sürekli üşümesi
Her ay olurdu ama o ay ekstra meme hassasiyeti
Merhaba bende bugün test yaptım adetime 4 gün var daha ama test pozitif çıktı ama sonrasında baktığımda testin son kullanma tarihi 2020/12 imiş yanılma olabilir mi siz hamilemisiniz?Kızlar gebelik testi pozitif ama son kullanma tarihi geçmiş
Evet hamileyim, şükür.çok geçmemiş tarihi. Evdekilerle 3 kere yaptım sanırım. Benim de çok geçmemişti tarih Eczaneden yeni alıp da denedim. İnşallah hamilesinizdirMerhaba bende bugün test yaptım adetime 4 gün var daha ama test pozitif çıktı ama sonrasında baktığımda testin son kullanma tarihi 2020/12 imiş yanılma olabilir mi siz hamilemisiniz?
İnşallah bende test alıcam tekrar son kullanımından 2 3 ay kadar geçmiş sizinki de öylemiydiEvet hamileyim, şükür.çok geçmemiş tarihi. Evdekilerle 3 kere yaptım sanırım. Benim de çok geçmemişti tarih Eczaneden yeni alıp da denedim. İnşallah hamilesinizdir
O civarlardı. Az geçmişti.İnşallah bende test alıcam tekrar son kullanımından 2 3 ay kadar geçmiş sizinki de öylemiydi
Amin teşekkürler. Akıntı yşl renk ve kasığa batmaKızlar ikinize de hayırlı olsunbelirtilerini neydi acaba
Nasıl yeşil akıntı kızAmin teşekkürler. Akıntı yşl renk ve kasığa batma
Açık renkte. Ama o kadar belirti aramıştım, bu belirtiyi nette görmedim sanırım. Hamileyken oluyormuş diye duydum. Bnm vücudum böyle tepki veriyo demek ki. Hayatmda iki kez karşılaştım ikisinde de gebelik.Nasıl yeşil akıntı kız
AllahAllah bende hiç görmedim nette, herkesin belirtisi farklı oluyo elbetteAçık renkte. Ama o kadar belirti aramıştım, bu belirtiyi nette görmedim sanırım. Hamileyken oluyormuş diye duydum. Bnm vücudum böyle tepki veriyo demek ki. Hayatmda iki kez karşılaştım ikisinde de gebelik.
Amin aminnnn inş ben de şaşırdım, bi ben miyim yaa sen bana bakmaAllahAllah bende hiç görmedim nette, herkesin belirtisi farklı oluyo elbetteİnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım
teşekkür ederim. 3 yıldır bu anı bekliyordum. umarım boş gebelik değildir. benim şiddetli kasık ağrım oldu. doktor kontrolünde ilerliyorduk ben ve eşim ilaç kullandık. kulladığım ilaçtan kaynaklı kasık ağrıları oluyor diye okumuştum ilk başta ona yordum . adetime daha 4 gün vardı. akıntım çok fazla derecedeydi rahatsız edecek boyuttaydı bir de bel ağrım çok fazla oldu. hemen hemen genel belirtiler herkes de aynı fbünyeden bünyeyde farlılık gösteriyor bu durum.Kızlar ikinize de hayırlı olsunbelirtilerini neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?