Adetten önce çok sık idrara çıkmam yani bu kadar erken olurmu bu durum bilmiyorum enfeksiyonda olabilir.
Kasık batmaları göğüs hassasiyeti
Fazla acıkmam bide bende eşimde rüya gördük adete 3 gün kala test yaptım bingoo

Merhaba bende bugün test yaptım adetime 4 gün var daha ama test pozitif çıktı ama sonrasında baktığımda testin son kullanma tarihi 2020/12 imiş yanılma olabilir mi siz hamilemisiniz?
Evet hamileyim, şükür.çok geçmemiş tarihi. Evdekilerle 3 kere yaptım sanırım. Benim de çok geçmemişti tarih Eczaneden yeni alıp da denedim. İnşallah hamilesinizdir

Açık renkte. Ama o kadar belirti aramıştım, bu belirtiyi nette görmedim sanırım. Hamileyken oluyormuş diye duydum. Bnm vücudum böyle tepki veriyo demek ki. Hayatmda iki kez karşılaştım ikisinde de gebelik.
AllahAllah bende hiç görmedim nette, herkesin belirtisi farklı oluyo elbette İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım

Kızlar ikinize de hayırlı olsun belirtilerini neydi acaba
teşekkür ederim. 3 yıldır bu anı bekliyordum. umarım boş gebelik değildir. benim şiddetli kasık ağrım oldu. doktor kontrolünde ilerliyorduk ben ve eşim ilaç kullandık. kulladığım ilaçtan kaynaklı kasık ağrıları oluyor diye okumuştum ilk başta ona yordum . adetime daha 4 gün vardı. akıntım çok fazla derecedeydi rahatsız edecek boyuttaydı bir de bel ağrım çok fazla oldu. hemen hemen genel belirtiler herkes de aynı fbünyeden bünyeyde farlılık gösteriyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…