Durmadan acıkıyordum
Göğüs hassasiyeti
Bide yoğun beyaz akinti
Ben de bütün belirtiler adet gecikmesinden sonra başlamıştı. Aşırı halsizlik, bel ağrısı, gaz
Test yaptınız peki adetten önceAdet gününden 5-6 gün önce şiddetli baş dönmesi, gün içinde sık sık oldu 3 gün sürdü. Adete 2 gün kala meme çevresinde ağrı, şişkinlik hafif karın ağrısı. Birde rüyalar :)
Adet gününden 2 gün önce yaptımTest yaptınız peki adetten önce
Benim de şiddetli baş dönmem olmuştu ve halsizlik :) ilk bebeğimde
Adet gününden 5-6 gün önce şiddetli baş dönmesi, gün içinde sık sık oldu 3 gün sürdü. Adete 2 gün kala meme çevresinde ağrı, şişkinlik hafif karın ağrısı. Birde rüyalar :)
Bel agrisiErken gebelikte en net 3 belirtiniz neydi kızlar?
rüyalarınıza malum olmuş ne güzelAdet gününden 5-6 gün önce şiddetli baş dönmesi, gün içinde sık sık oldu 3 gün sürdü. Adete 2 gün kala meme çevresinde ağrı, şişkinlik hafif karın ağrısı. Birde rüyalar :)
Tarihi geçmiş testlere güvenmeyin. Bir tane daha alınKızlar gebelik testi pozitif ama son kullanma tarihi geçmiş
Evet kısmetse ikinci hamileligim ikisinde de rüya gördümrüyalarınıza malum olmuş ne güzel
Teşekkür ederimTarihi geçmiş testlere güvenmeyin. Bir tane daha alınBen gebeliğimi teyit etmek için 3 farklı türde test almıştım
Rüyalarınız nasıldıAdet gününden 5-6 gün önce şiddetli baş dönmesi, gün içinde sık sık oldu 3 gün sürdü. Adete 2 gün kala meme çevresinde ağrı, şişkinlik hafif karın ağrısı. Birde rüyalar :)
İdrarımda tuhaf kokuErken gebelikte en net 3 belirtiniz neydi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?