- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
Uyku konusunda benimde öyle geceleri geç uyurum mesela ama yatağa girince kalkamıyorum kasıklarımda suan ağrı yok ama batma var bugün olmam lazım arada fenalık sıcak basıyo hastalancak hastalanmıycam mi anlayamıyorum artık bugün olmam lazım akıntı da aynı devam bilemiyorumMerhaba bende 6 gündür kasık ağrısı çekiyorum alt karın şiş çok bariz farkediliyo. Birde şişkinliğim var nefes almakta zorlanıyorum. Sanki karnım gaz dolu taş gibi. Kesinlikle o alt katındaki şişlik inmiyo hatta yumuşamıyo bile heran doğuracak gibi geziyorum. 4 gündür uykudan başka bişey düşünmüyorum birde karnım hiç doymuyor. Bugün de akıntım da artış farkettim yapışkan gibi yoğun akıntı adetime 4 gün kaldı umarım hepimiz güzel haberler alırız.
Bu ara bende çok üşüyorum aslında anlıyorum ama bu ara kafam çok karıştı umutlanmakta istemiyorum en son kimyasal gebelik yaşadım o zaman çok çabuk yorulurdum önüme sürekli bebek kıyafetleri cıkıyodu bakıyodum anlamsız bi şekilde aklımda yoktu çünkü adet günümde test yaptım pozitif çıkmıştı 5 gün sonra düştü yapmasaydım normal adet gibi gelicekti aslında ama içime doğdu işte o ,zaman şimdi korkuyorum o yüzdenHer vücudun tepkisi bir olmuyor ben mesela çok susarım abartmıyorum damacanayi 4 günde bitirdim
Çok üşürüm elim ayağım buz keser.
Ve bol bol uyurum...
Böylelikle anlarım hamile oldugumu regl olmadan önce.
Vücudunu dinle sana illa ki farklı belirtiler verecektir. Bi de regl döneminin geçmesini bekle çünkü aniden mutlu olup heyecanlanıp test yapıyoruz negatif olduğunu görünce de demoralize oluyoruz..
Inşallah Allah sana da isteyen herkese de sağlıkla huzurla bebeklerini nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBu ara bende çok üşüyorum aslında anlıyorum ama bu ara kafam çok karıştı umutlanmakta istemiyorum en son kimyasal gebelik yaşadım o zaman çok çabuk yorulurdum önüme sürekli bebek kıyafetleri cıkıyodu bakıyodum anlamsız bi şekilde aklımda yoktu çünkü adet günümde test yaptım pozitif çıkmıştı 5 gün sonra düştü yapmasaydım normal adet gibi gelicekti aslında ama içime doğdu işte o ,zaman şimdi korkuyorum o yüzden
Karında şişlik ve gaz bende de vardı ağrım olduğu sürece devam etti dün azdı bugün şişlik hiç yok normalMerhaba bende 6 gündür kasık ağrısı çekiyorum alt karın şiş çok bariz farkediliyo. Birde şişkinliğim var nefes almakta zorlanıyorum. Sanki karnım gaz dolu taş gibi. Kesinlikle o alt katındaki şişlik inmiyo hatta yumuşamıyo bile heran doğuracak gibi geziyorum. 4 gündür uykudan başka bişey düşünmüyorum birde karnım hiç doymuyor. Bugün de akıntım da artış farkettim yapışkan gibi yoğun akıntı adetime 4 gün kaldı umarım hepimiz güzel haberler alırız.
Amin inşallahInşallah Allah sana da isteyen herkese de sağlıkla huzurla bebeklerini nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnsallah olmazsın güzel haber verirsinUyku konusunda benimde öyle geceleri geç uyurum mesela ama yatağa girince kalkamıyorum kasıklarımda suan ağrı yok ama batma var bugün olmam lazım arada fenalık sıcak basıyo hastalancak hastalanmıycam mi anlayamıyorum artık bugün olmam lazım akıntı da aynı devam bilemiyorum
Benim henüz inme yok hatta daha da şişti bugünKarında şişlik ve gaz bende de vardı ağrım olduğu sürece devam etti dün azdı bugün şişlik hiç yok normal
Çizgi dağılmış canm geçersiz.Bat 2. Gün hala regl olamadım bu sabah artık meraktan delirip 2. Testi yaptım ilki tamamen negatif görünce moral bitti ama 2 gündür de regl olamıyorum. Tek çizgi görünce testi kaldırdım, artık bugün regl olurum dedim kendime. Çöpü boşaltırken gördüm, fotoğrafa yorumunuzu istiyorum hanımlar..
Bi tane daha yapsan daha iyi sankiBat 2. Gün hala regl olamadım bu sabah artık meraktan delirip 2. Testi yaptım ilki tamamen negatif görünce moral bitti ama 2 gündür de regl olamıyorum. Tek çizgi görünce testi kaldırdım, artık bugün regl olurum dedim kendime. Çöpü boşaltırken gördüm, fotoğrafa yorumunuzu istiyorum hanımlar..
Ben bu yumurtlama olayından çok anlamıyorum hissetmiyorum çoğu zaman bişey nadiren kasıklarımda batma oluyo adet tarihinizi hesaplayarak bulabilirsiniz akıntıdan hiç anlamam ama Rabbim sizede nasip etsin inşallahKızlar banada yardım edin ya adetim 2 gün önce bitti soğan suyuna başladım incir yiyorum günde 2 3 tane hayırlısı bakalım ama yumurtladigimi anlamıyorum bazılarında kasik ağrısı oluyor falan ben hiç anlamıyorum çok istiyoruz bu ay hayırlısı tabi ama yumurtladigimi nasıl anliycam akıntı da zaten çok üşüten biriyim akinti hep var yani lvulasyon testleri de çok pahalı bilmiyorum ya offf
Bende hissetmiyorum âdetlerim de öyle tam günü gününe olmaz o yüzden yumurtlama da takvimlerdekine uymaz diye düşünüyorum artık nasipse diyelim inşallahBen bu yumurtlama olayından çok anlamıyorum hissetmiyorum çoğu zaman bişey nadiren kasıklarımda batma oluyo adet tarihinizi hesaplayarak bulabilirsiniz akıntıdan hiç anlamam ama Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Yarın sabah bir tane daha yapacağım. Bekledikçe 2 çizgi oldu ama 10 dk dan sonra geçersiz diyor o yüzden kafamda deli sorularBi tane daha yapsan daha iyi sanki
Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz bize çok merak ederim banada haber verinYarın sabah bir tane daha yapacağım. Bekledikçe 2 çizgi oldu ama 10 dk dan sonra geçersiz diyor o yüzden kafamda deli sorular
Bu dönemde biraz kafanızı dağıtıcak konudan uzaklaşıcak şeyler bulabilirseniz strese girmezsiniz önemli olan stres yapmamanizBende hissetmiyorum âdetlerim de öyle tam günü gününe olmaz o yüzden yumurtlama da takvimlerdekine uymaz diye düşünüyorum artık nasipse diyelim inşallah
İnşallah vallaHadi inşallah güzel haberler verirsiniz bize çok merak ederim banada haber verin
Hayır hala aynı hastalanmadım ama akıntım fazla kasıklarımda ağrı değilde böyle kramp gibi sancılar hissediyorum teste neler neler yaptım yukarda resmiİnşallah vallaHaber vereceğim, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sizin durumunuzda bir değişiklik var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?