Erken gebelik belirtileri Kızlar aranızda bunları yaşayan var mı

Uyku konusunda benimde öyle geceleri geç uyurum mesela ama yatağa girince kalkamıyorum kasıklarımda suan ağrı yok ama batma var bugün olmam lazım arada fenalık sıcak basıyo hastalancak hastalanmıycam mi anlayamıyorum artık bugün olmam lazım akıntı da aynı devam bilemiyorum

Bu ara bende çok üşüyorum aslında anlıyorum ama bu ara kafam çok karıştı umutlanmakta istemiyorum en son kimyasal gebelik yaşadım o zaman çok çabuk yorulurdum önüme sürekli bebek kıyafetleri cıkıyodu bakıyodum anlamsız bi şekilde aklımda yoktu çünkü adet günümde test yaptım pozitif çıkmıştı 5 gün sonra düştü yapmasaydım normal adet gibi gelicekti aslında ama içime doğdu işte o ,zaman şimdi korkuyorum o yüzden

Inşallah Allah sana da isteyen herkese de sağlıkla huzurla bebeklerini nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Karında şişlik ve gaz bende de vardı ağrım olduğu sürece devam etti dün azdı bugün şişlik hiç yok normal

İnsallah olmazsın güzel haber verirsin

Bat 2. Gün hala regl olamadım bu sabah artık meraktan delirip 2. Testi yaptım ilki tamamen negatif görünce moral bitti ama 2 gündür de regl olamıyorum. Tek çizgi görünce testi kaldırdım, artık bugün regl olurum dedim kendime. Çöpü boşaltırken gördüm, fotoğrafa yorumunuzu istiyorum hanımlar..

Eklentiler

• B3EB4D5B-2662-4714-AD25-6C54B7B5346B.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 68
Çizgi dağılmış canm geçersiz.

Bi tane daha yapsan daha iyi sanki

Sizce bişey var mı ben mi çift görüyom başımağrıdı bakmaktan ama yok bişey

Eklentiler

• 20200409_185747.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 78
Tabi ayrıca daha sonra teste bildiğiniz işkence ettim içini açtım kuruttumm falan bunlar hep çift çizgi görmek istediğimden

Kızlar banada yardım edin ya adetim 2 gün önce bitti soğan suyuna başladım incir yiyorum günde 2 3 tane hayırlısı bakalım ama yumurtladigimi anlamıyorum bazılarında kasik ağrısı oluyor falan ben hiç anlamıyorum çok istiyoruz bu ay hayırlısı tabi ama yumurtladigimi nasıl anliycam akıntı da zaten çok üşüten biriyim akinti hep var yani lvulasyon testleri de çok pahalı bilmiyorum ya offf

Ben bu yumurtlama olayından çok anlamıyorum hissetmiyorum çoğu zaman bişey nadiren kasıklarımda batma oluyo adet tarihinizi hesaplayarak bulabilirsiniz akıntıdan hiç anlamam ama Rabbim sizede nasip etsin inşallah

Ben bu yumurtlama olayından çok anlamıyorum hissetmiyorum çoğu zaman bişey nadiren kasıklarımda batma oluyo adet tarihinizi hesaplayarak bulabilirsiniz akıntıdan hiç anlamam ama Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Bende hissetmiyorum âdetlerim de öyle tam günü gününe olmaz o yüzden yumurtlama da takvimlerdekine uymaz diye düşünüyorum artık nasipse diyelim inşallah

Bende hissetmiyorum âdetlerim de öyle tam günü gününe olmaz o yüzden yumurtlama da takvimlerdekine uymaz diye düşünüyorum artık nasipse diyelim inşallah
Bu dönemde biraz kafanızı dağıtıcak konudan uzaklaşıcak şeyler bulabilirseniz strese girmezsiniz önemli olan stres yapmamaniz

İnşallah valla Haber vereceğim, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sizin durumunuzda bir değişiklik var mı peki?
Hayır hala aynı hastalanmadım ama akıntım fazla kasıklarımda ağrı değilde böyle kramp gibi sancılar hissediyorum teste neler neler yaptım yukarda resmi bi duş alıcam eğer hastalanmazsam hala kesin test bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…