- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
Yaa hadi hayırlısı hakkımızdaMerhaba,
Ben de 2 gün önce predictor early gebelik testi yaptım. Negatif çıktı, yorumları okuduğumda gördüm ki bat tarihi geçmeden idrar testleri çok Sağlıklı yanıt vermiyormuş. Bugün bat benim, Hala regl olmadım. Tam da sizin tarif ettiğiniz gibi sol kasığımda batma var. Acayip bir bel ağrısı, bitkinlik. Ben de durumumu bilemiyorum. Bu arada regl tarihinize ne kadar var? Ağrı kesici vücudunuzda gecikmeye sebep olmuyorsa bence olabilir diye düşünüyorum hem kendim hem de sizin içinHamileliğiniz netleşirse yazar mısınız ben de merak ettim
Ya insan ister istemez üzülüyo güzel haberler bekliyorum inşallahBen bir kaç gün daha beklemeyi planlıyorum test için. Her ne kadar etkilenmiyorum desem de predictor den sonra biraz üzüldüğümü fark ettim. Ama pozitif çıkarsa size haber veririmhakkımızda hayırlısı olsun diyelim
Çok erken yapmışsınız ama biraz daha beklemek lazım bende öyle uyuycam ayakta iş yaparkenKızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif keşke yapmasaydımadetime daha yaklaşık 10 gün var ama her an uyuyacak gibiyim müthiş şekilde halsizim diz ağrılarım var sağ kasıkta batmalar var biraz daha beklemek lazım beklemek çok zor
10 gün kala tabiki cıkmaz bari 1 gün gecince yapsanızKızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif keşke yapmasaydımadetime daha yaklaşık 10 gün var ama her an uyuyacak gibiyim müthiş şekilde halsizim diz ağrılarım var sağ kasıkta batmalar var biraz daha beklemek lazım beklemek çok zor
Aynen öyle valla çok erken oldu belirtileri varsa belki çıkar diye düşündüm bi umutÇok erken yapmışsınız ama biraz daha beklemek lazım bende öyle uyuycam ayakta iş yaparkenevet beklemek çok zor ve yorucu
Amiiiin amiiiinn çok teşekkür ederiiim10 gün kala tabiki cıkmaz bari 1 gün gecince yapsanızAllah saglıklı evlat nasip etsin isteyen herkese
Sizi gerçekten anlıyorum ama böyle daha cok strese giriyorsunuz yapmayın.Amiiiin amiiiinn çok teşekkür ederiiimBeklemek çok zoooor
Çok doğru söylüyorsunuz tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ediyorum ve düşünmemeye çalışırsam bi tık daha kolay olcak bu süreç yoksa vakit geçmiyorSizi gerçekten anlıyorum ama böyle daha cok strese giriyorsunuz yapmayın.
Akısına bırakın sürekli aklınızda olmasın ne zaman unutup Baska şeylerle ilgilenmeye baslarsanız işte o zaman hamile oldugunuzu ögrenirsiniz
Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Beklemek çok zor gerçekten ama 10 gün önceden böyle belirtiler olması da zor. Bitkinlik D vitamini eksikliğinden olabilir çünkü ben de daha önce hamile miyim bu kadar uyuyorum diye kan testi yaptırdığımda D vitaminin dip olduğunu öğrenmiştimKızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif keşke yapmasaydımadetime daha yaklaşık 10 gün var ama her an uyuyacak gibiyim müthiş şekilde halsizim diz ağrılarım var sağ kasıkta batmalar var biraz daha beklemek lazım beklemek çok zor
Yaa kesinlikle böyle ne zaman başka şeylere odaklamışsanız aklınızdan tamamen çıkarsa hiç beklemediğiniz o anda olmuş oluyo Rabbim herkese nasip etsin inşallahSizi gerçekten anlıyorum ama böyle daha cok strese giriyorsunuz yapmayın.
Akısına bırakın sürekli aklınızda olmasın ne zaman unutup Baska şeylerle ilgilenmeye baslarsanız işte o zaman hamile oldugunuzu ögrenirsiniz
Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Merhaba bende 6 gündür kasık ağrısı çekiyorum alt karın şiş çok bariz farkediliyo. Birde şişkinliğim var nefes almakta zorlanıyorum. Sanki karnım gaz dolu taş gibi. Kesinlikle o alt katındaki şişlik inmiyo hatta yumuşamıyo bile heran doğuracak gibi geziyorum. 4 gündür uykudan başka bişey düşünmüyorum birde karnım hiç doymuyor. Bugün de akıntım da artış farkettim yapışkan gibi yoğun akıntı adetime 4 gün kaldı umarım hepimiz güzel haberler alırız.Dün gebelik testi yaptım ama negatif cıktı artık bakmaktam çift görmeye başladımadetimin 21. Günü ağrı kesici içtim mecburen o günün akşamı bel ağrım başladı 4 gün ağrı çektim ama gün içinde ağrım var uyuyup uyanınca geçmiş oluyo bugün 25. Günüm arada hala ağrım oluyo test yaptım negatif ama halsizlik sinir sol kasığımda arada batma bazen bel ağrısı akıntım normalde kesiliyo adete yakın bi kaç gün çok az oluyo ağrı çektiğim zaman boyunca çok akıntım yoktu nerdeyse bugün aşırı akıntım var sizce gebelik ihtimali var mıdır ? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?