• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri Kızlar aranızda bunları yaşayan var mı

Mucizemmm16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
8.536
7.145
148
33
Dün gebelik testi yaptım ama negatif cıktı artık bakmaktam çift görmeye başladım 😂😂 adetimin 21. Günü ağrı kesici içtim mecburen o günün akşamı bel ağrım başladı 4 gün ağrı çektim ama gün içinde ağrım var uyuyup uyanınca geçmiş oluyo bugün 25. Günüm arada hala ağrım oluyo test yaptım negatif ama halsizlik sinir sol kasığımda arada batma bazen bel ağrısı akıntım normalde kesiliyo adete yakın bi kaç gün çok az oluyo ağrı çektiğim zaman boyunca çok akıntım yoktu nerdeyse bugün aşırı akıntım var sizce gebelik ihtimali var mıdır ? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler 😍😘

Merhaba,
Ben de 2 gün önce predictor early gebelik testi yaptım. Negatif çıktı, yorumları okuduğumda gördüm ki bat tarihi geçmeden idrar testleri çok Sağlıklı yanıt vermiyormuş. Bugün bat benim, Hala regl olmadım. Tam da sizin tarif ettiğiniz gibi sol kasığımda batma var. Acayip bir bel ağrısı, bitkinlik. Ben de durumumu bilemiyorum. Bu arada regl tarihinize ne kadar var? Ağrı kesici vücudunuzda gecikmeye sebep olmuyorsa bence olabilir diye düşünüyorum hem kendim hem de sizin için 😊 Hamileliğiniz netleşirse yazar mısınız ben de merak ettim

Merhaba,
Ben de 2 gün önce predictor early gebelik testi yaptım. Negatif çıktı, yorumları okuduğumda gördüm ki bat tarihi geçmeden idrar testleri çok Sağlıklı yanıt vermiyormuş. Bugün bat benim, Hala regl olmadım. Tam da sizin tarif ettiğiniz gibi sol kasığımda batma var. Acayip bir bel ağrısı, bitkinlik. Ben de durumumu bilemiyorum. Bu arada regl tarihinize ne kadar var? Ağrı kesici vücudunuzda gecikmeye sebep olmuyorsa bence olabilir diye düşünüyorum hem kendim hem de sizin için 😊 Hamileliğiniz netleşirse yazar mısınız ben de merak ettim
Yaa hadi hayırlısı hakkımızda 🤗😊💕 sizde bana haber verin bende merak ederim yarın olmam lazım normalde bakalım 🤔😊 ağrı kesici gecikme yapmıyo bende normalde erken oluyorum ama böyle ağrı çekip olmayınca süphelendim

Ben bir kaç gün daha beklemeyi planlıyorum test için. Her ne kadar etkilenmiyorum desem de predictor den sonra biraz üzüldüğümü fark ettim. Ama pozitif çıkarsa size haber veririm 😊 hakkımızda hayırlısı olsun diyelim 🙏🏻

Kızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif keşke yapmasaydım:sinirli: adetime daha yaklaşık 10 gün var ama her an uyuyacak gibiyim müthiş şekilde halsizim diz ağrılarım var sağ kasıkta batmalar var biraz daha beklemek lazım beklemek çok zor:işsiz:

Kızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif keşke yapmasaydım:sinirli: adetime daha yaklaşık 10 gün var ama her an uyuyacak gibiyim müthiş şekilde halsizim diz ağrılarım var sağ kasıkta batmalar var biraz daha beklemek lazım beklemek çok zor:işsiz:
Çok erken yapmışsınız ama biraz daha beklemek lazım bende öyle uyuycam ayakta iş yaparken😂 evet beklemek çok zor ve yorucu 😑

10 gün kala tabiki cıkmaz bari 1 gün gecince yapsanız 🤭 Allah saglıklı evlat nasip etsin isteyen herkese 🙏

Amiiiin amiiiinn çok teşekkür ederiiim 🙏🏻 Beklemek çok zoooor :110:
Sizi gerçekten anlıyorum ama böyle daha cok strese giriyorsunuz yapmayın.

Akısına bırakın sürekli aklınızda olmasın ne zaman unutup Baska şeylerle ilgilenmeye baslarsanız işte o zaman hamile oldugunuzu ögrenirsiniz🙏
Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🙏

Akısına bırakın sürekli aklınızda olmasın ne zaman unutup Baska şeylerle ilgilenmeye baslarsanız işte o zaman hamile oldugunuzu ögrenirsiniz🙏
Çok doğru söylüyorsunuz tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ediyorum ve düşünmemeye çalışırsam bi tık daha kolay olcak bu süreç yoksa vakit geçmiyor 😊
Amiiiin rabbim isteyen herkese en hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin 🙏🏻

Beklemek çok zor gerçekten ama 10 gün önceden böyle belirtiler olması da zor. Bitkinlik D vitamini eksikliğinden olabilir çünkü ben de daha önce hamile miyim bu kadar uyuyorum diye kan testi yaptırdığımda D vitaminin dip olduğunu öğrenmiştim :KK48: ki o zaman hiç ihtimal yoktu 😆 bat geçsin, testi tekrarlarsınız

Evet o da bi ihtimal kan değerlerime bakılması lazım ama malum hastanelere de gidilmiyor beklemekten başka çarem yok yorumunuz için teşekkürler 😊

Yaa kesinlikle böyle ne zaman başka şeylere odaklamışsanız aklınızdan tamamen çıkarsa hiç beklemediğiniz o anda olmuş oluyo Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Merhaba benimde mide bulantım göğüslerde ağrı sağ kasıkta agri ve batma baş ağrısı sık idrara çıkma gibi belirtilerim var. Benimde 3 gün vardı adetime erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bugün tekrar denedim bugünde negatif çıkınca adet günümü beklemeye karar verdim. Insan istediği için merak ediyor sizi anlıyorum

Dün gebelik testi yaptım ama negatif cıktı artık bakmaktam çift görmeye başladım 😂😂 adetimin 21. Günü ağrı kesici içtim mecburen o günün akşamı bel ağrım başladı 4 gün ağrı çektim ama gün içinde ağrım var uyuyup uyanınca geçmiş oluyo bugün 25. Günüm arada hala ağrım oluyo test yaptım negatif ama halsizlik sinir sol kasığımda arada batma bazen bel ağrısı akıntım normalde kesiliyo adete yakın bi kaç gün çok az oluyo ağrı çektiğim zaman boyunca çok akıntım yoktu nerdeyse bugün aşırı akıntım var sizce gebelik ihtimali var mıdır ? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler 😍😘
Merhaba bende 6 gündür kasık ağrısı çekiyorum alt karın şiş çok bariz farkediliyo. Birde şişkinliğim var nefes almakta zorlanıyorum. Sanki karnım gaz dolu taş gibi. Kesinlikle o alt katındaki şişlik inmiyo hatta yumuşamıyo bile heran doğuracak gibi geziyorum. 4 gündür uykudan başka bişey düşünmüyorum birde karnım hiç doymuyor. Bugün de akıntım da artış farkettim yapışkan gibi yoğun akıntı adetime 4 gün kaldı umarım hepimiz güzel haberler alırız.

Her vücudun tepkisi bir olmuyor ben mesela çok susarım abartmıyorum damacanayi 4 günde bitirdim
Çok üşürüm elim ayağım buz keser.
Ve bol bol uyurum...
Böylelikle anlarım hamile oldugumu regl olmadan önce.
Vücudunu dinle sana illa ki farklı belirtiler verecektir. Bi de regl döneminin geçmesini bekle çünkü aniden mutlu olup heyecanlanıp test yapıyoruz negatif olduğunu görünce de demoralize oluyoruz..

Back