• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Erken ergenlik tedavisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sumeyyes

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
7
1
6
Merhabalar, 7 yaş+9aylık kız kardeşime erken ergenlik teşhisi konuldu. Kemik yaşı filmi ve GnLh uyarı testi yapıldı. Şiddetli bir şekilde girdiğini söyledi doktor. Hemen tedaviye başlanmasını söylüyorlar. Bu iğneleri tedaviyi kullanan var mı? Tedavi süreci ve sonrası nasıl oluyor? Kaç gündür başka birşey düşünemiyoruz kafamız çok karıştı

Tedavisiyle alakalı bilgim yok maalesef Allah yardımcınız olsun.. ama size birşey sormak istiyorum ne gibi belirtiler gördünüz ve doktora götürdünüz? Benim de 8.5 yaşında kızım var göğüsleri sanki büyümeye başladı şüphelenmeye başladım. Ama emin olmadan doktora götürmeye cesaret edemiyorum çocukta travma oluşur, utanır diye korkuyorum.

Tedavisiyle alakalı bilgim yok maalesef Allah yardımcınız olsun.. ama size birşey sormak istiyorum ne gibi belirtiler gördünüz ve doktora götürdünüz? Benim de 8.5 yaşında kızım var göğüsleri sanki büyümeye başladı şüphelenmeye başladım. Ama emin olmadan doktora götürmeye cesaret edemiyorum çocukta travma oluşur, utanır diye korkuyorum.
Allah razı olsun. Göğsünde tomurcuklanma gibi bi değişiklik farkettik. Biraz da boyu uzun yaşıtlarından. Kontrol amaçlı götürelim dedik. İyi ki de götürmüşüz erkenden tedavi başlanabilir hiç değilse siz de geç kalmayın bence ne olur ne olmaz. İnşAllah birşey yoktur ama yine de içiniz rahat olur

Back