Gebeliğe Hazırlık Erken Doğumla bebeğimi kaybettim maalesef

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
başlıktada belirttiğim gibi hiç beklenmedik birşeydi suyum geldi bebeğim cennet kuşu oldu. Hemen hamile kalmak istiyorum dr korunma dedi normal Doğum yaptım böyle olup hemen hamile kalan var mı?

Basın sağolsun canım .umarım en kisa zamanda tekrar bebeğin olur. Bu şekilde hamile kalan elbet vardır.

başlıktada belirttiğim gibi hiç beklenmedik birşeydi suyum geldi bebeğim cennet kuşu oldu. Hemen hamile kalmak istiyorum dr korunma dedi normal Doğum yaptım böyle olup hemen hamile kalan var mı?
22.haftamda enfeksiyon sebebiyle ikizlerimi olu doğum yaptım. Doktor 6 ay korun dedi. Korunmayı birakali 3 ay oldu tedavi görüyorum ama hala hamile kalamadim. Basın sag sağolsun. Başına gelmeyen bilemez hiç kolay değil. 9 ay olacak ben hala agliyirum

Basiniz sağolsun. Rabbim yeniden nasip etsin insallah

Başın sağolsun, erken ani doğum çok tehlikeki drlar önce nedenini bulup tedaviye başlayıp, rahim anne hazır olduğunda bailayabilirsin diyorlar .. en az 3 ay beklemeni öneririm bende .. allah korusun hamile kalmak kolay da sonra yinr aynı şeyleri yaşamak berbat ..
Tedaviyle kalırsan dr un hemen önlemini de alır bence

Bende 20.haftada kaybettım 21 gun odlu hala kanAmam var dr 3 ay bekle dedı kasılma rahım acılması yuzunden kaybettm kapsamlı testlere gormeyı düşünüyorum cok zor ben gulemıyırum ve cok mutsuzum buzamanlar nasıl gecer bılmem

Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun çok zor. Normalde doktorlar 3 ay korunun diyor. Bence siz de bir süre bekleyin biliyorum şu anda beklemek ölüm gibi geliyor ama hem ruhen hem bedenen kendinizi toplamaya ihtiyacınız var. Sonrasında tekrar hamile kalabilirsiniz bence hiç sorun yaşamadan.

Basiniz sagolsun Allah sabirlar versin. Bende gecen sene temmuz ayinda 22 haftalik kaybettim acisi gecmiyor ama zamanla azaliyor... dr 3 ay korun demisti cok sukur 3. Ayda hamile kaldim. Benimkinin sebebi enfeksiyondu oyuzden rahatlikla denedim ama sizinki belli degilse iyice arastirin. Rahim agzi yetmezliginde ve enfeksiyon varliginda anı dogumlar oluyor boyle. En kisa zamanda tekrardan saglikli hamilelik nasip etsin rabbim.

Basiniz sagolsun Allah sabirlar versin. Bende gecen sene temmuz ayinda 22 haftalik kaybettim acisi gecmiyor ama zamanla azaliyor... dr 3 ay korun demisti cok sukur 3. Ayda hamile kaldim. Benimkinin sebebi enfeksiyondu oyuzden rahatlikla denedim ama sizinki belli degilse iyice arastirin. Rahim agzi yetmezliginde ve enfeksiyon varliginda anı dogumlar oluyor boyle. En kisa zamanda tekrardan saglikli hamilelik nasip etsin rabbim.
Canım merhaba. Bende enfeksiyon sebebiyle 22. Haftada kaybettim. Crp 160 lara çıktı. Ben 6 ay bekledim 3 aydır klomende kullanıyorum ama hamile kalamadim. Allah kavustursun doğumun yaklaşmış merak ettiğim hamileliğinde ne gibi önlemler aldiniz. Doktor nasıl tedavi uyguladı. Riskli bir durum var miydi?? Ben çok tedirginim aynısını yaşayacağım diye korkuyorum

Sebebi belli değil ama büyük ihtimal enfeksiyon inşallah en kısa sürede kalabilirim bunu yaşayanlar da buraya yazarsa bize de bir ışık olur

Back