• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken dogumdan sonra yeni bir bebek için doktor kontrolleri

nisakuzusu2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
360
230
53
29
Arkadaşlar yarın doktor randevum var. Erken dogum yapmıştım ama sebebm bilinmiyordu. Yarın onun için doktora gidecem. Nasıl bi tedavi sureçıktı beno bekliyor ki hangi testler yapılıyordur acaba merak ediyorum

Arkadaşlar yarın doktor randevum var. Erken dogum yapmıştım ama sebebm bilinmiyordu. Yarın onun için doktora gidecem. Nasıl bi tedavi sureçıktı beno bekliyor ki hangi testler yapılıyordur acaba merak ediyorum
Merhaba bende erken doğum yaptım enfeksiyon sebebimizdi. İkizlerimi kaybettim. Ocak ayında benimde araştırma yapılacak. Siz bu süreci atlatmissiniz banada bilgi verir misiniz

Merhaba bende erken doğum yaptım enfeksiyon sebebimizdi. İkizlerimi kaybettim. Ocak ayında benimde araştırma yapılacak. Siz bu süreci atlatmissiniz banada bilgi verir misiniz[/QUOTE
İlk olarak genetik testi yaptırdım. Kan pıhtılasmasi çıktı. Sonra diğer hormon testlerimin hepsi yapıldı onlarda bi sıkıntı yoktu. Erken dogumun bi çok sebebi oluyormuş. Rahim filmi çekildim. Rahimde septum çıktı bunun için ameliyat oldum 2 defa. Şimdilik bi sıkıntım yok şükür. Geçen ay son rahim filmim çekildi doktor artık bi sıkıntı kalmadığını söyledi artık hamilelik düşünebilirsiniz dedi

Bende yüksek seviyede enfeksiyon vardı rahmin açılmasına sebeb oldu. Tahlil sonuçları vs ne kadar sürede çıktı. Rahim filmi hemen yapılıyor sonucu anında alıyorsun değil mi?? Bizim tam 2 ay oldu 22 haftalikti kızımı ve oğlumu kaybettim bu acıyı anca çeken anlar çok zor. Doktor 6 ay bekleyin dedi ama zaman geçmiyor

Sonuçlar 1 haftada falan çıktı yüksek riski gebelik uzmanına gidiyorum bu arada. Rahim filmi sonucu da hemen çıkıyor. 6 ay sonra çekti ama rahim filmini rahim kendisini toplasn diye.

Anlıyorum seni yaşamadan kimse anlamaz. Ama öncelikle psikologini düzeltmen gerekiyor bu acı hiç bi zaman unutulmaz ama zamanla biraz da olsun diniyor. Oyalanmak icin bi şeyler yap

Sonuçlar 1 haftada falan çıktı yüksek riski gebelik uzmanına gidiyorum bu arada. Rahim filmi sonucu da hemen çıkıyor. 6 ay sonra çekti ama rahim filmini rahim kendisini toplasn diye.
çocuğun oluyor neden rahim filmi çektiler?? tüplere bakmak için çekilmiyor mu tıkanık olsa hamile kalman zorlaşırdı. 6 ay beklemek çok zor benim için

Hayır rahimde bi sıkıntı var mı yok mu diye çekti. Çünkü 23 haftalık doğdu bebeğim o da çok erken bi doğumdu bütün tetkiklerim yapıldı ve rahimde septum olduğundan şüpheleniyordu doktorum ve dediği gibi de çıktı

Hayır rahimde bi sıkıntı var mı yok mu diye çekti. Çünkü 23 haftalık doğdu bebeğim o da çok erken bi doğumdu bütün tetkiklerim yapıldı ve rahimde septum olduğundan şüpheleniyordu doktorum ve dediği gibi de çıktı
ben 22 haftalık doğurdum o zaman doktor rahim filmini benden de ister. rahim filminden sonra gebe kalmak kolaylaşıyormus bende bebek düşünmeye yakın çektiririm. rahimde septum ne perde dedikleri şey mi

Back