M MAdes Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI Kayıtlı Üye 20 Ocak 2020 3.543 1.491 133 31 22 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #41 Samara96 .!.: Evet canim mutlaka kullan oyle salarsan sutun gec cekilir soyledigim yagi bulsaydin goguslere surunce cekiliyo sut Genişletmek için tıkla... Hafta sonu ya nöbetçi eczane bulmak zor ilaç kullandım İnş onunla geçer tekrar çocuk düşünmek için çok erken ama süt çekilmeden çocuk da olmuyor
Samara96 .!.: Evet canim mutlaka kullan oyle salarsan sutun gec cekilir soyledigim yagi bulsaydin goguslere surunce cekiliyo sut Genişletmek için tıkla... Hafta sonu ya nöbetçi eczane bulmak zor ilaç kullandım İnş onunla geçer tekrar çocuk düşünmek için çok erken ama süt çekilmeden çocuk da olmuyor
M MAdes Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI Kayıtlı Üye 20 Ocak 2020 3.543 1.491 133 31 25 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #42 Ben dostinex den 2 tane kullandım süt hala kesilmedi sizinkiler kaç günde kesildi hapını devamını yutsam zararı olur mu acaba
Ben dostinex den 2 tane kullandım süt hala kesilmedi sizinkiler kaç günde kesildi hapını devamını yutsam zararı olur mu acaba