O söylediğim ilaç zaten reçete edilmez ama doktor orderlar biz de bir kağıda ismini yazarız hasta yakını alıp gelir kullanması gerekir çünkü hastanın.Çıkarken hemşireye sordum hangi ilaçlar var diye süt giderici dedi ama yoktu bende doğumun 5. Günü gidip aldım içinde 8 tane 2 tanesini yut dedi
Kontrole çağıran olmadı biraz önce lavaboya gittim bayılacaktım kendi kanımı görünce öyle oldum diye düşünüyorum ama normalde başkasının kanına bakamazdımO söylediğim ilaç zaten reçete edilmez ama doktor orderlar biz de bir kağıda ismini yazarız hasta yakını alıp gelir kullanması gerekir çünkü hastanın.
Doğumdan sonra kontrole cagirmadilar mı peki ortalama 10 gün sonra kontrole çağrılır.
Mutlaka doğum yaptığınız hastaneye gidip doktora danışın.Hatta randevu alamazsanız kadın doğum acile gidin yeni doğum yaptım, sütüm geliyor diye belirtin, goguslerde süt birikmesi ateşe de yol açar
Benimde doğduktan iki gün sonra vefat etti oğlum Allah yardımcın olsun .Doktordan 8 günlük ilaç var onu talep Edebilirsin acı çekme o sırada bitkisel şeyler dene .Sağdıkça akar durduramazsın daha çok acı çekersin.Çok zor bir durum artmadan ilaç başlamanı tavsiye ederim8 gün önce erken doğum nedeniyle ölü doğum yaptım sütüm geliyor ama göğüslerime koyduğum bez kahverengi oluyor bu süt nasıl gider Bi de rengi normal mi acaba bilen yardım etsin lütfen
Kontrole gidin mutlaka, geçmiş olsunKontrole çağıran olmadı biraz önce lavaboya gittim bayılacaktım kendi kanımı görünce öyle oldum diye düşünüyorum ama normalde başkasının kanına bakamazdım
İlacı kullanıyorum şuan ama sadece 2 gün kullan dediBenimde doğduktan iki gün sonra vefat etti oğlum Allah yardımcın olsun .Doktordan 8 günlük ilaç var onu talep Edebilirsin acı çekme o sırada bitkisel şeyler dene .Sağdıkça akar durduramazsın daha çok acı çekersin.Çok zor bir durum artmadan ilaç başlamanı tavsiye ederimŞifa olsun inşallah
Doğum yaptıran doktora randevu alayım İnş gideyimKontrole gidin mutlaka, geçmiş olsun
Rengi normal . Ben şuan tam olarak hatırlamıyorum ama bazı bitki çayları sütü kesiyor bir de ilk süt biraz daha yağlı olur vir süre sonra süt kanallari tikanarak mastit olabilirsiniz o yüzden kesinlikle bir uzmana gidin. Allah sabır ve gönül ferahlığı versin.8 gün önce erken doğum nedeniyle ölü doğum yaptım sütüm geliyor ama göğüslerime koyduğum bez kahverengi oluyor bu süt nasıl gider Bi de rengi normal mi acaba bilen yardım etsin lütfen
Su fazlalığı erken doğum riskidir ama rahim ağzı yetmezliği diye birsey var doğum sonrası öğrendim sizin de olabilirBende daha 2 gün öncesinde gitmiştim sadece suyu biraz fazla gibi dedi başka hiç birşey demedi bu bazılarına nasıl diyorlar erken doğum riskin var diye
Sebep belirtti mi ?İlacı kullanıyorum şuan ama sadece 2 gün kullan dedi
Rahim büyük demişler galiba diğer hamilelik lerde rahime dikiş atarız dediler illa Bi kaybımız olmadan derdimizi anlamayacaklar iş işten geçince derdimiz ortaya çıkacakSu fazlalığı erken doğum riskidir ama rahim ağzı yetmezliği diye birsey var doğum sonrası öğrendim sizin de olabilir
Çamşır giydim ama çok sıkı değil dostinex yazdılar geçen günBaşın sağolsun. Bende 22 haftalık kaybettim. Hemen tavurcu edilirken dostinex yazdılar 2 hap yuttum ve sıkıca sardım. İlaç birkaç güne fayda eder elleme hiç kesilir.
Daha öncede kanamam çok oldu ama son zamanlarda herşey normal riskin yok deyip duruyordu doktor tek 2 ay rahattım ondan önce 2 ay boyunca kanamam durmamıştıSebep belirtti mi ?
Daha öncede kanamam çok oldu ama son zamanlarda herşey normal riskin yok deyip duruyordu doktor tek 2 ay rahattım ondan önce 2 ay boyunca kanamam durmamıştı
[/QUOT
Allah yardımcın olsun .Sağlıklı evlat nasip etsin içine serinlik versin
Maalesef çok üzgünüm sonrası içinde çok üzgünüm bu belirsizlik de çok kötü yaşayıp göreceğiz herseyin hayırlısıRahim büyük demişler galiba diğer hamilelik lerde rahime dikiş atarız dediler illa Bi kaybımız olmadan derdimizi anlamayacaklar iş işten geçince derdimiz ortaya çıkacak
İlk günler sıkıydı çamaşır öyle şişmişti ki göğüslerim yamuk Bi şekil almıştı biraz esnek olandan giydim içine bez koydum doktor ilaç yazdı ama keser mi bilmiyorum
Allahım hepimize sabır versin tekrarlarını yaşatmasın inş
Yarın sıkan çamaşırı giyeyim o zaman daha iyi oluyorsaCanim esnek olunca sutun tasar canim sıki olunca cekilor bi kac gune ben mesela bir sal.yardimiyla sikica cekip bagliyodum canim
Allahım da bize böyle nasip etmiş öbür dünyada karşılaşacağız en azından evladlarımızla aynen yaşayıp göreceğiz Allah nasip ederse sizinde mi ilk gebeliktiMaalesef çok üzgünüm sonrası içinde çok üzgünüm bu belirsizlik de çok kötü yaşayıp göreceğiz herseyin hayırlısı
Yarın sıkan çamaşırı giyeyim o zaman daha iyi oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?